Отговори
# 495
Кенан - Аби, е талантище. Участвал е в хитовия сериал Езел. От много време не е снимал, отказва сценарии, защото не ги харесва...
Водещ е на предаване /при нас е Стани богат/
Чаатай винаги му се е възхищавал!
Спомням си проблема с Чачо с " рибата" и всички замесени....тогава се твърдеше ,че е малко извиване на ръце,  искат/ рекламират за  /интелигенцията/ говоря ,много свобода....
Тогава Кенан Изм. в едно предаване даже благодари, и тн.т ...за да се тушират нещата и май всички бяха оправдани....
Пп.Умишлено не споменавам имена, надявам се става ясно...
Незиии,
Съжалявам, че нямам време да те допълвам с клюките от архива...
Изключително приятно е Simple Smile връщането към тази емоция....
Чачи няма да се появи, докато не дойде време за реклама на сериала...най вероятно крие новата визия......

# 496
Ето го батко ви Кенан от лятото. Този човек може да се проследи само чрез жена му - Синем Кобал или чрез някой от тази компания, изобщо той липсва из социалките. Последно бе водещ на турския "Стани богат". Много ще се радвам да си партнират със Серенай

# 497
Ето го и тук , с Чачо и Киво

# 498
О, не знаех,че това е той!
Хубав мъж е, няма спор!
Биха били страхотна двойка със Серенай.
Въпреки,че не ми се разделя още с надеждата за нашия "Eșref Rüya"... Confused
И май не само аз съм така.
От X:
"Защо е толкова трудно да събереш
двама актьори в Турция? Разбира се,
публиката иска да види отново тези,
чиято химия е харесала. И романтичните
фантазии на публиката са част от този
свят, в който живеят."

nanni, все пак, разчитам на теб да допълваш архива, когато можеш! Hug

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 19:08 от NeZ_9

# 499
Дахан, преди да сме го забравили съвсем.

Аз няма да го забравя. Ще помня с какво емоция го чакахме, как се вълнувах всеки петък. Дори и да не харесвах сериала и да не бях съгласна с вижданията на героя, той ме накара дори прическата да приема. А знаете как не я харесвах тази подстрижка.

Този Кенан защо казвате, че е възрастен. Аз имам набори, които по-зле изглеждат. Ама то може и да сме набори с този актьор. Моя баща е на 78 и много младее. То и духът му е младежки. А иначе на един от любимите ми колеги майка му е малко по-млада от мен. Та може да се окажа и набор с този актьор. Красавец е. Чачо хубав идол си е избрал.

Проверих. По-голям е от мен. Ама не много.

# 500
Гери, Чачо го нарича Кенан аби, но това не означава, че е възрастен. В повечето случаи се използва като уважително обръщение.
На Дахан прическата му ми харесваше, но беше постоянно намръщен. Липсваше ми Чачовата усмивка.
А вълнението, изобщо не го коментирам, него никога няма да го забравя!( освен, ако сега не изживеем по-силно)
Вчера Жаки сподели за наградените не испано говорящи актьори и сериал.
Сега разбрах,че са на TIMS&B Productions, нашите продуценти.
Всички са записали благодарствени видеа.

# 501
Кенан аби е 50 годишен - симпатичен мъж. Гери, и от мен  е по-голям  да не излезнем с тебе набори😉. Така като  го гледам той си изглежда и на толкова години +-.
Аз не съм го гледала, но по думите на мойта приятелка *тя е от Турция *каза, че е много таланлив и трябва да го гледам. Аз и заради Серенайка ще го гледам филма.
Предполагам, че Чачи и Кенан са приятели може и да не са, знам ли🤔. Те турците  се обръщат с уважение към по-големите от тях "аби", "абла"  може  само да му е идол. Дори да е така Кенан аби ще играе с негова бивша партньорка, и бившо гадже от реалния живот (аз вярвам, че са имали връзка), и Чачо дали ще ги гледа?
Незнам от къде ми хрумна тоя въпрос. Все пак Кенан му е идол,  нали...
За Чаатай миналата година феновете го искаха с  Мелиса Памук,  може тая година да го видим с нея в "Eșref Rüya"... тя пък Мелиса е бивша на най-големия му приятел Мустафа Мерт.
Ама, защо не ги събраха сега в този проект, колко фенове по света го искат -да ги видят пак заедно. 
Тя Серенай си е с Мерт Демир, какво толкова ако играят заедно. Може и наш Чачо да не иска.

# 502
Ели, между другото, аз също много пъти съм се питала, дали си гледат нещата.
Най-малкото от професионален интерес, ако не друго. Wink
Серенай е споделила в стори  кадри от фотосесията за Mavi.

# 503
Ели, Мелиса чака бебе! Не знам дали изобщо ще снима скоро.

Малко Сюмейе

# 504
Добро утро, момичета!

Продължаваме да броим дните, въпреки че е ясно, че Чачо няма да се покаже и да издаде новата си визия.
Голям факир е този човек! Как успява? Все ходи някъде... А хора, които искат да го снимат не липсват,  както знаем.
Истинско умение е това неговото! Grinning
Нейсе! Ще чакаме търпеливо!
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

Скрит текст:
Днес е Архангелова задушница. Да почетем нашите починали близки.
НЕКА ПОЧИВАТ! 🖤

Никой не тръгва оттука напълно заситен –
сладък е, мамка му, пустият кратък живот.
Никой не иска дори да познава върбите,
дето ще никнат и плачат над вечния дом.

Никой не се е завърнал оттам, за да каже
имат ли горе театър и кино, и вино, и хляб...
Нито дали ако живите тука преяждат,
значи в Рая са сити и не примират от глад.

Но нашата съвест навярно е толкова гузна
от спестена любов и от всякакви дребни лъжи,
от сухия поглед и преглътнати приживе думи,
че ако някой си иде, не знаем как да мълчим.

И крещим свойте липси, гръмко оплакваме... себе си,
уж за мъртвите плачем и страдаме, но за нас ни боли.
И сме толкова мили, обичащи, и така сме им предани,
както никога, всъщност, в живота не сме им били.

А тъгата, голямата, няма нужда от думи и крясъци,
тя е тиха, безмълвна... с изтръгнат от болка език.
Но плющят над гробовете живи словесни шамари
и не мъртвите – нашата съвест почива във мир.

Левена Филчева

# 505
Здравейте!

# 506
Добро утро! Coffee

Ново от Бусе

# 507
Салих Бадемджии: Мелис Сезен ме убеди да участвам във филма “Песента на републиката“.
Салих Бадемджи и Мелис Сезен изиграха Ахмет Аднан Сайгюн и Медиха Сайгюн във филма "Песента на републиката".
В интервю за канала на Бирсен Алтунташ в YouTube, Салих Бадемджи каза:
📌“Този филм, е и началото на културна революция...Ето защо, това е най-голямата характеристика, която го отличава от другите филми за Републиката...Всъщност Мелис ме убеди, че това е точния за мен проект. Тя стана нещо като талисман или тотем. Когато Мелис и аз се срещнахме на парти, казах: “Не съм решил още“. Тя ми каза: “Но ще приемеш предложението, нали?“

# 508
Салих Бадемджии: Мелис Сезен ме убеди да участвам във филма “Песента на републиката“.
Салих Бадемджи и Мелис Сезен изиграха Ахмет Аднан Сайгюн и Медиха Сайгюн във филма "Песента на републиката".
В интервю за канала на Бирсен Алтунташ в YouTube, Салих Бадемджи каза:
📌“Този филм, е и началото на културна революция...Ето защо, това е най-голямата характеристика, която го отличава от другите филми за Републиката...Всъщност Мелис ме убеди, че това е точния за мен проект. Тя стана нещо като талисман или тотем. Когато Мелис и аз се срещнахме на парти, казах: “Не съм решил още“. Тя ми каза: “Но ще приемеш предложението, нали?“

Много искам да го гледам.
Бях гледала и едно кратко интервю с Шифанур и тя също каза много хубави неща за филма и за ролята си.

# 509
Шифанурче, добре си релаксира

На Сюмейето, да й имам чехличките Joy

Общи условия

Активация на акаунт