Отговори
# 720
Добро утро, мили мои сродни души!

Тази сутрин снегът ме изненада.
И докато си ровех в телефона видях нещо, което не бях забелязала. Ако сте го казали и видяли ми простете за включването.
Герданчето от сватбата го е носил и на премиерата на Кюбра.

Явно си го харесва.
И понеже изпих кафето и повече нямам, ще черпя пушачите по една цигара.

Пушенето вреди на вашето здраве.

# 721
Добро,снежно утро!

Честит първи сняг и честит 50 ти ден!

А, като си помисля,че някои вчера се къпеха в морето! Wink
Гери, аз не бях забелязала. Тогава май всички приковахме поглед в халката на ръката му. Grinning
Нинче, права си, младостта не означава липса на талант, но е липса на опит. А на мен просто ми се искаше до Чаатай да застане някоя опитна актриса.
Но пък съм винаги готова за изненади! Kissing Heart
Ще ми се като започне "Eşref Rüya" да виждаме такива статистики, каквито е имало преди 10 години.

Ели, това с Чачоманията ми хареса!
Желая ви прекрасен ден! Hug
Позитивно утвърждение за деня

# 722
Добро утро, момичета! Coffee
Честит първи сняг! Nature Snowflake Nature Snowman
И мен ме изненада снега, само дано не е изненадал Столична община,
че ще стане страшно по улиците на София.

Леле, каква статистика, Нези!
Меджезира са отвявали конкуренцията, яко!
Ама, не съм изненадана. По-скоро, голямата разлика ме изненадва.

Животът те подлага на изпитание по всякакви начини,
важното е твоята позиция срещу него...

# 723
Добро утро.
Честит първи сняг. При мен  за сега има само  дъжд:closed_umbrella:

Вторник е неуморник,желая  ви хубав ден.
Нези, има време, може главната да  се окаже някоя обиграна актриса. Макар, че бих се изненадала, защото тенденцията в избора на партньорки е друга.

# 724
За нея ли  говориш?  Ейлюл е моя слабост.  Не е първата й роля, има какво да учи, но е страхотна.  Например  деца в театъра, има такива  които са родени по божия воля с талант, а други с много  напъване са все  назад. Според мен актьорската игра е изкуство, сравнимо с рисуването  например. Изисква знания и умения, но и вродени  дарби, просто  не е за всеки.

Не е тая, тя е играла и в "Който падне сам не плаче" тя си  играее по един и същи начин. Говоря за нейната "уж" сестра Хазал (братовчедката й) не можах да намеря истинското й име, но много  ме впечатли.
Момичето с розовата рокля...

# 725
Моята сутрин

И сутринта на Мустафа Мерт Коч и ????

"събудихме се така " Wink
РЕДАКТИРАМ СЕ!!!!
ТОЙ Е!!! ЗНАЕХМЕ СИ, ЧЕ СА ЗАЕДНО! Heart Eyes

"Той каза, и аз ще го направя! "
Сладур,бе!!! Heart

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 10:53 от NeZ_9

# 726
Тия актриси, никъде не съм ги гледала. Ама тия главните от Падналия, когато им започваше сериала, имах чувството, че  бяха избрани по външност...като че ли имаше търсен ефект, да приличат на двойката от Рибарчето (Афра и Мерт)

Нези, Нези, ние пак сме с телепатия. Тамън си свалих гифката на Мерт и написах, че вчера беше на плуване в открити води, а днес е на баскет, ама ти ме изпревари.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 10:30 от jackie.

# 727
BasketballBasketballBasketball
Той се върна!!!
50 чертички по-късно!
Подарък за края на 20та тема!!!
Слагам го пак, за тези, които не са го видяли!
Благодарим ти Мустафа Мерт Коч! Ти си нашия ангел!!!
https://www.instagram.com/stories/mustafamertkoc/349953947497978 … =eHVrenluNWZmY3oz

# 728
Еххх, бее!
Първи сняг, първа снимка!
Много е готин!

# 729
Страхотен е! С топката е факир! Той с какво ли не е факир,де! Grinning
Толкова много ни зарадва!
И в тази връзка "Клюки от архива "
Това е изказване, провокирано от активизирането на Чачо в социалните мрежи. (по онова време, април 2014)
"Досега всички казвали за него, че е затворен в себе си, че е срамежлив и скромен и не обича социалните мрежи, но нещата се променили. Всеки ден намирал какво да каже на феновете си (които са много и много го обичат), да сподели снимка и т.н. И дори и това да не го правел самият той, ами някой вместо него, пак е нещо. Защото по този начин прави много, много хора щастливи. Как само с едно написване на няколко думи и последвалото: "Чаатай е писал в X или Инстаграм или .. " предивзиква буря.
И колко е хубаво, че така феновете му ще могат да се ориентират много по-добре за новните около него. Тук се споменава последното съобщение за Енгин Анкаят и как от самоя Чачо научават всички кой му е мениджър.  
И накрая пише тази Едже Ер (авторката на статията), че не е изненадана от огромната и всеотдайна любов с която феновете му го следват."

Десет години по-късно, нищо не се е променило, нали! Все още предизвиква буря с появата си! Всеки път!

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 10:41 от NeZ_9

# 730
Здравейте!
Честита ни нова снимка на Чачо, че и чалъми прави...

И дежурната гатанка
Кое е много по-полезно, когато е счупено?

# 731
Още вчера или оня ден ги разконспирирахме!
Страшен нюх имаме!
За гатанката, трябва да помисля!
Чачо я мисли с цигарата, а аз с кафето!

# 732
Цвети, много подходяща гаганка! Grinning
Не знам дали това е верният отговор, но е подходящо- каръка(лошия късмет)
Ето, днес М.М.К счупи каръка! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 733
Доказателство, че човек трябва да вярва на вътрешните си гласове. Освен когато са луди. За това моите не ме предадоха. Знаех си, че са заедно.

Гатанката - запалката. Ама как би запалил свещ или огън тогава. Само заради цигарата.

# 734
О, добро утро или добър ден!
Момичета, много приятно ме изненадва те, благодаря, благодаря 😘😘😘
Сняг, снимки и Чачко се появи, голяма  радост@
Много са готини и двамата и Чачко с hoodie крие си  прическата за проекта. Немога да им се нагледам.
О, Цвети това го знам-Яйцето!

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 11:12 от eliet

Общи условия

Активация на акаунт