Отговори
# 120
# 121
О, не знаех!
Научих нещо ново.
Grinning
Значи е от лятото.

# 122
О, не знаех!
Научих нещо ново.
Grinning
Ако трябва да съм честна, дъщеря ми като си говори с приятелките не винаги я разбирам.

# 123
Стори от Бусенце

# 124
Здравейте момичета,
Чак сега успявам да се включа, Жаки, Гери,
Благодаря и аз научих нещо ново ✌️

Нези, Гери, и аз съм в кюпа....
Едва смогвам , но успявам да гледам по-малко и вече съм на 2 серия Simple Smile

# 125
Аааа. Там не се целуват още. Засега сме само на срамежливи премрежени погледи от разстояние и издължаване на врата като я види, че се появява.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 20:43 от gerryto_2

# 126
Аааа. Там не се целуват още. Засега сме само на срамежливи премрежени погледи от разстояние и издължаване на пръта като я види, че се появява.

Гери,
Право в целта 😀
Ама знаем, че и целувки предстоят, не само докосване по ръката и помирисване на косата 😀

# 127
Ауууу. Сега го видях. За врат говоря. Вратът се издължава.

# 128
Ох, Гери, няколко пъти се върнах да чета, но след гафа със снимката на Енгин бей, реших да си замълча! Joy

# 129
Тук гафове няма.

Лошо е качеството, но много усмихнати са на тази снимка.

# 130
И един въпрос,който ми се върти в главата:
Коя от двете майки разбирате по-добре?
Ендер или Невин?
И, като казвам Ендер, имам предвид първоначалната и реакция към Яман.
Всъщност и двете искат най-доброто за детето си, но все пак.

# 131
Абе, Нези, какъв гаф?
Знаеш ли колко хора не го знаят?
И аз от СМ го знам, не е някакво правило, което учим.

# 132
Не ,бе, Жаки, просто ми стана неудобно да питам втори път.
(Какво точно се удължава)
Grinning

# 133
Ендер или Невин?
Ами не знам, аз понеже винаги влизам в положението на хората и като нито една от двете не бих постъпила.
Щях да постъпя като Селим и ми е трудно да ги разбера, но по ми е трудно да разбера Невин, защото тя е истинската майка.

# 134
Ендер или Невин?
Не приех първоначалното поведение на Ендер. И тя е майка, но не се и опита да види и чуе другата гледна точка. Обаче тя се разви и промени отношението си. Разбра колко е грешала и се подобри.
Каквото и да направи Невин не го приемам. И първото отношение към сина ѝ, не го прибра и от затвора, но като го изгони нямаше как да го приема. Тя избра грешната страна. За мен не би стоял този избор.
Когато се събраха и се напи на панаира разбрах колко проста жена е. Моята майка е Радена на село. Баба и дядо не са били никога градски хора. Обаче тя самата ми е казвала как е гледала от другите и се е учела. Казваше, че за пръв път на гости на нейна съученичка видяла порцеланови чинии и прибор за всяко ястие. Ама гледала другите какво правят и се научила и тя. Тя имаше висше образование и заемаше ръководни позиции и хората ценяха мнението ѝ. На фона на други граждани майка ми беше аристократка. Та това го казвам заради поведението но Невин на панаира. Тя не се опита да е скромна и да не излага сина си, а направо се напи и отново го постави в лоша позиция.
А когато го оставя сутринта и се разделят всеки път плача. На уж, за да е добре той му разби сърцето. Дори коравосърдечната Ендер се трогна. Не беше права. Това е като да оставиш бебе пред чужда врата. Така го чувствам.
Та от двете Енвер ми е по-бяла. Тя поне се разви.

Общи условия

Активация на акаунт