Много добър ветеринар за сложен случай

• 487
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте.. моля ви препоръчайте ми добър ветеринар, който има познания в областите автоимунни заболявания, инфекции и неврология. Или отделни специалисти за всяко от нещата ..

Става дума за много сложен и заплетен случай, всеки вдига рамене и не може да помогне. Никой не се опитва да разбере какво се случва с кучето ми.

Искам да се оправи и няма да се откажа да му помогна, въпреки че обиколих половината прехвалени доктори в София.

# 1
  • София
Не знам дали д-р Панчева е специалист в тези области, но знам, че много обича кучета и ще направи всичко възможно да помогне.
Аз съм с коте и други доктори се занимават с него. Пробвай, ако искаш, да се консултираш с д-р Панчева.
https://cityjungle.bg/team/58Qd5sRHJPhDderbKiZ8

# 2
# 3
  • София / Пловдив
Здравейте.. моля ви препоръчайте ми добър ветеринар, който има познания в областите автоимунни заболявания, инфекции и неврология. Или отделни специалисти за всяко от нещата ..
.....

За автоимунни и неврология препоръчвам д-р Филип Стойнов от ЦВК.
Кучето ми е с тежко автоимунно заболяване, той го върна от оня свят буквално.

# 4

Става дума за много сложен и заплетен случай, всеки вдига рамене и не може да помогне. Никой не се опитва да разбере какво се случва с кучето ми.

Искам да се оправи и няма да се откажа да му помогна, въпреки че обиколих половината прехвалени доктори в София.
Не е в София, а в Дупница.Д-р Васил Ушатов.Уникален е и спаси кучето на мой близък.Вижте в нета за координати.Успех!!

# 5
Доктор Петър Дюлгерски ! Лъвски се бори за моите животинки.  Добър е в професията , но освен това наистина обича животните и е много креативен - ако нещо в лечението не сработи , пита колеги , пробва отново и отново !

https://doctoranimals.com/

Общи условия

Активация на акаунт