Минзухари и кокичета цъфтят, а АПРИЛчетата скоро ще се появят

• 15 329
  • 307
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Мен ме нападат киселини от определени храни- някои банички, полуфабрикати разни, застояло, разтворими кафета някои..., но са в умерено количество слава Богу. Обръщам внимание какво съм яла и от какво може да са и просто избягвам тези храни. Пия повече вода и гледам да не се сгъвам и навеждам много, защото от това се усилват.
Да ви се оплача изпрах едно боденце бяло с разни фигурки чисто ново- е вече е поодърпано и с почти изчезнали фигурки  newsm09 и това само от едно пране на 50 градуса. Ами като почнат да се ползват и да се перат редовно какво ще стане!!!!!!!
Иначе коремът ми е вече огромен  doh , срам ме е да излизам по улиците, а и доста ми тежи.... Не знам на къде ще расти още месец и половина.

# 106
  • Чехия
Aз пък си мисля че коремчето на Ауа е доста спретнато  Rolling Eyes ..тука какви могъщи чехкини съм виждала чак страх ме лови .
Те хем едри на кокал и високи, хем пълни и едни стрий ....българката си друг сорт просто...какво и да става изглеждаме добре.  bouquet

# 107
  • БГ
здравейте, за столчетата към кои сте с еориентирали и имат ли легнало положение, как ще сложа бебо седнал в столчето newsm78
на Ая корема е ок, така е явно с 2 бебета, ще се вълнувам за тях след няколко дни  Hug .не съм си взела още крем за зърна,ползвам едно олио за бюст , ама трябва да взема явно.Някой кулил ли си е помпа различна от тази на Авент, аз се чудя още ? newsm78
хубав ден от мен  bouquet

# 108
За столчетата - засега съм се ориентирала към Maxi-Cosi Cabrio. Всички столчета за новородено са направени така, че на бебче да му е удобно.
А от много четене на мнения за помпи, си взех Avent. Дано наистина са толкова добри, колкото ги изкарват.
Искам да си взема и крема за зърна на същата марка, но в нашия град никъде го няма, дори не са чували, че Avent имат такъв крем! Какво да правя?!?! #Cussing out

zazu1, защо переш на толкова висока температура? За детските дрешки необходимо ли е?

# 109
  • София
hristina_k , аз имам понякога зверски киселини, даже вече 3 пъти съм се будила от тях, много е гадно  Sick . Единственото ми спасение е газирана минерална вода, само това. Преди даже не съм си помисляла д апия такова нещо, много мразя газирана вода, а сега не мога без нея  Laughing

Ая, признах ти корема!!!!!! Как няма да ти тежи.

Имам едно питане, крема на Авент за зърна смао един ли е? В смисъл има ли на Авент и други мазила за зърната - олио или нещо друго, или това е единствения им продукт за тази цел? Защото го гледах в аптеката, но не знам защо останах с впечатление, че е олио  newsm78 newsm78 newsm78

# 110
Столчета, тъкмо това се ровя из нета за мнения и цени, но още няма просветление Rolling Eyes
Аз си взех помпа на Бертони, ще видим дали ще свърши работа. Мисля да взема и една българска тип "спринцовка", да видим с коя ще има повече резултат! Thinking
И на мен ми се струва 50° много newsm78. На повечето дрешки пише до 40°,само беличките изпрах на повече Naughty
И една загадка за мен: купували ли сте камизолки от тези с връзките, че сега докато гладех се чудех как става това завръзване. И един друг въпрос: извинявам се за невежеството Blush, но това като бельо ли е за бебо? Ще ми дадат бебчето и няма да зная кое се облича първо Embarassed. С бодинцата и гащеризончетата лесно, но тук как стоят нещата? newsm78 Примерно: камизолка, ританки и отгоре жилетчица и панталонки ли? Ако зависеше от мен само гащеризончета Peace, но разбрах, че в нашето родилно искат само камизолки и ританки и съм в голяма чуденка #Crazy

# 111
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МАМА ПЕТЯ27!ДА БЪДЕ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!

# 112
оооооооооо,за малко да забравя.....
....моя любим днес е рожденник,та да ви почерпя по една виртуална торта!!

# 113
maraya75, да ти е жив и здрав любимия, много да те слуша, и много да помага за бебчо! newsm59 newsm67

# 114
  • Попово
hristina_k  това с киселините е отврат от класа... аз ги имах с първата бременност и сега са ми от 5-тия месец, боря се с тях по следния начин- никакво ядене поне 3ч. преди сън, спане на висока възглавница /съответно от неудобната поза похърквам/ и когато вече стане нетърпимо пия хлебна сода 1к.л. с 150-200гр. вода, следват няколко по ред зверски оригвания и не е много приятно, но за сметка на това после има облекчение.
tevolere аз взех обикновена помпа на чико за първите дни докато слезе кърмата и се оформят зърната, ползвах същия модел на камера преди години и зърната ми не се разраниха изобщо, след като бебето си засука както трябва само се доизцеждах, а и на ръка с чашка... сама ще прецениш как ти е най-удобно  Hug За столчето нашето е АБЦ дизайн и става и за легнало, а пък и нали ги дават от0 до 13 кг за новородени, значи са съобразени   Naughty

# 115
  • Попово

И една загадка за мен: купували ли сте камизолки от тези с връзките, че сега докато гладех се чудех как става това завръзване. И един друг въпрос: извинявам се за невежеството Blush, но това като бельо ли е за бебо? Ще ми дадат бебчето и няма да зная кое се облича първо Embarassed. С бодинцата и гащеризончетата лесно, но тук как стоят нещата? newsm78 Примерно: камизолка, ританки и отгоре жилетчица и панталонки ли? Ако зависеше от мен само гащеризончета Peace, но разбрах, че в нашето родилно искат само камизолки и ританки и съм в голяма чуденка #Crazy
тези камизолки с връзките не ги харесвам защото след прането вързалите стават едни такива тънки и се връзват на възел Rolling Eyes и не са удобни, по -добре са камизолките с копчета на раменцето. иначе най-добре е :боди, жилетка, ританка, елеченце; боди, гащеризонче, елеченце... по желание може да се добавят тези 7/8 гащурки под ританките и гащеризона...
ако не се ползва боди се слага камизолката, 7/8 гащури/пликче/, ританка, жилетка, елече и евентуално някакви по-дълбоки гащурки за да се пази кръстчето защото от въртенето и шаването задължително се разгащва... ох май много се заплеснах  ooooh!

# 116
здравейте,ох от една седмица ми звънят от Такъв е живота за участие ,но да ви кажа след като го гледах в събота съм почти убедена че ще откажа...струва ми се твърде лично а и като дойде времето да раждам все си мисля че няма да ми е приятно около мен да има непознати хора с камери....
в четвъртък бях на преглед и въпреки че съм в 31 седмица  ехографа показа че размерите на главичката на бебка са в 34та а на телцето й в 33та ...доктора каза че няма проблем единствено ако продължава така да расте може да се наложи секцио,но аз се притесних...някоя от вас има ли подобно разминаване в показателите на ехографа?
а за зърната от около месец ползвам GARMASTAN защото ми бяха много чувствителни и л вече са по добре

# 117
  • София
maraya75, честит ти рожденик! Пожелавам му много да те обича!   Wink

Ая, играчката е от щатите /лелята живее там/. Тук виждах подобни в mothercare в МОЛ-а. Скъпички са, но понеже и аз съм се ориентирала към малко на брой играчки, смятам, че човек може да си позволи. Има и в други магазини. Тая например, много ми се харесва. От сайта на Пакостник е. 31лв.
На мен ми 'отмъкнаха' една въртележка за над креватче на Фишър Прайз, която си бях харесала в Марсел.  Rage С плюшени мечета, маскирани на пеперудки! Ама беше рано да я купувам преди няколко месеца, а сега не знаели кога пак ще им докарват. Колебая се между няколко на Чико.
Тигъра.
Вълшебната къща.
А в Пакостник са свършили водните кончета.

Нищо не може да се сравни с любимите ми Фъшър Прайз, ама ако искам от тях, ще трябва да чакам лелята на бебка да си дойде, чак през юли.  Rolling Eyes Имам още малко време де, ще обикалям пак.

# 118
  • Попово
emily_ska  на последната ФМ и на мен ми казаха че има разминаване в големината на главичката 35г.с и телцето 33г.с, попитах дали има нещо обезпокоително и доц. Балев ми отговори, че не е страшно просто някои хора са с по-големи глави други с по-малки, щом всичко си функционира нормално няма никакво притеснение... иначе доктора който ми следи бремеността до сега не ми е казвал нищо подобно, освен че бебето ми е с 2 седмици напред. Всичко си е до преглеждащия доктор май Wink

# 119
Христина, за киселините, не яж непосредствено преди лягане и да, повдигни си леко главата. Оригването, колкото и да е просташко, и мен ме облекчава  Embarassed. На мен лично до някъде ми помага киселото мляко, но предполагам и газираното би ме облекчило, само дето в къщи никога нямаме газирано, защото умишлено го избягвам  Rolling Eyes.

Фона на страницата на Бенитка наистина е много нежен и сладък  Peace.

Кошчето за кола, стана преди време дума на една фамилна сбирка и едната баба, в следствие на коментар от страна на мъжа ми, че нямало да е сигурен за закрепянето на столчетата в колата (без изобщо да е виждал колко елементарно е това), се изказа, че било рисковано да се оставя толкова невръстно бебе само в столчето и било много по-сигурно да се държи в ръце  Shocked. Последва план как (понеже аз ще съм след операция) едната баба ще държи едното бебе, другата - другото и целия тоя катун ще е не само в колата ами ще се занесе и в къщи  #Crazy. Просто, кратко и ясно им казах, че тая няма да я бъде и че две столчета ще бъдат купени и инсталирани преди да съм родила Mr. Green. Категорично съм против да се държи така бебе при сегашните удобства и сигурни средства за транспортиране на бебоците и мъжа ми разбра, че е реагирал прибързано след като му попроччетох малко информация относно тези столчета. Само си представям, и аз като Ивалекс, как на път за вкъщи става непредвидена ситуация, мъжа ми набива спирачки и аз или някоя баба затиска бебето или още по-лошо - изпуска го  Embarassed. Само ще спомена и приключвам темата, че в Щатите (колкото и да не ги обичам тия хора) няма щат, в който да не е задължително столчето за кола от ден 1-ви. Не можете да си приберете бебето от родилното ако нямате столче - идват и проверяват преди да ви го дадат  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт