Минзухари и кокичета цъфтят, а АПРИЛчетата скоро ще се появят

• 15 316
  • 307
  •   1
Отговори
# 90
Сиси, лекцията ти е супер - аз също четох подобни съвети наскоро от специалисти. Затова и не смятам да ги затрупвам с играчки и също ако им подаряват боклуци ги прибирам или изхвърлям директно  Crossing Arms.
Искам да имат по една въртяща за над кошарката; по една музикална кутия - дето се дърпа едно въженце; и по една многофункционална - много шарена, развиваща различни сетива и умения, музикална, която да става да си я държат при тях - в креват, в количка, докато си лежат, където си искат  Grinning. До там с играчките поне първите 5-6 месеца. Ще им потърся още и активни гимнастики - пак многофункционални, а не само килимчета с висулки; и дрънкалки за количката и това е  Peace. За мое щастие ще могат от Щатите да ми пратят по едни хора, връщащи се другата седмица поне част от тези играчки и съм много щастлива, защото там правят невероятни неща за бебетата - станах разногледа докато ги разглеждах по сайтовете  #Crazy  Blush

# 91
  • Пловдив
Честито бебче на мама Петя 27!!! Каква изненада само... Да е здраво и много радост да и носи!!!  bouquet
Aya, честит ти 9-ти месец! И поздравления за устискването...  Mr. GreenГордеем се с теб!!! Grinning Това със списъка за запивката е много идейно. Joy Ще му правя и аз на мъжа ми. Grinning
За името - тенкс за гласовете  Hug, ама още не сме стигнали до окончателно решение. Много ме изкефи едно от предложенията на Илит... Joy  Joy  Joy
На brambar-a стискам палци да и минава леко престоят в болницата. Praynig
За гаденето - и аз съм така. Върна ми се споменът от първите месеци. Sick
За легълцата - вчера претърпяхме пълен провал в Асеновград. Sad Магазинът на Vip baby го намерихме, ама колкото и да е странно Crazy, стояхме вътре към 20 мин, но нямаше спомен от персонал. Да не говоря, че представлява нещо като производствена сграда и съседните стаи бяха офиси - ама и там нямаше никой. Голям майтап. Още се чудя - тия хора добре ли са??? #Crazy Разгледах единстеното легло, което беше изложено, ама чаршафите ми беше неудобно да ги разгъвам. И около сградата нямаше жив човек... По едно време си помислих - сигурно ни снимат със скрита камера - друго обяснение няма. Shocked
А пък магазина на Арбор изобщо не съществуваше и никой не беше чувал за такъв... Shocked

# 92
мерси за отговорите. то иаз не мисля да купувам защото имам доста и си ги пера тези които не са музикални, но сега и тях ще пъхна в пералнята. а и бебето още не се е родило и ми подарявт вече. не мога да им кажа на мераклиите недейте да купувате защото... кофти става. даже като се замисля нямам каде да ги слагам тия играчки  Rolling Eyes , но ще трябва да се измисля инещо за да няма сърдити. със сигурност няма да ги давам на бебето това си го знаех, но нали ще са в стаята трябва да са чисти все пак.

повръщането не съм го имала нито в началото нито сега и не мога да кажа нищо по въпроса

чао и лек ден аз отивам на разходка  Laughing

# 93
           Да ви е жива и здрава малката Моника и много да ви радва!!!!!
Преди малко ако знаете за какво се сетихме с мъжа ми... - не за друго ми за списък с хората за запивка дето ще кани мъж ми като живот и здраве се родят бебчетата  Crazy.
Ая,какъвто и списък да направите все няма да е актуален. Mr. Green Ние подготвихме /три пъти вече/ за около 20-30 човека,а се оказа ,че само първите дошли от службата на дъщеря ми са толкова.Слагай приятелите от класа /там една компания се води от завършването до сега/ техните гаджета и куп още приятели,за които не сме се сетили и да живеят денонощните магазини и хубавата домашна силистренска ракия. Laughing

# 94
Здравейте!!! Hug
Един ден ме нямаше, кога успяхте да изпишете толкова много Sunglasses

Честити първи априлчета на MamaE и petq27 !!!
Да растат здрави и щастливи и да ви носят много радост и гордост!

Вчера по случай националния празник с таткото (и дребосъчето) се качихме на Шипка и после слязохме пеша в Габрово. Това ни беше първото ходене 3-мата на върха и няколко човека ни напомниха, че догодина е негов ред да я носи  hahaha
Имам много енергия и изобщо не се изморих, а и времето беше чудесно - слънчево и топло.

За играчките - още не съм купувала никакви и се чудя какво да взема. За плюшки ми се струва рано, може би някакви дрънкалки или пеещи и свирещи newsm78

Преди малко си направих и албумче - http://linofrina.multiply.com/

Вчера гледах "Такъв е животът". Не ми понесе добре, разревах се, притесних се ... искаше ми се да спра телевизора, но не го направих. За другия път ще дават как се къпе бебе и мисля да не го пропускам Wink

За активните гимнастики - стават ли за новородено или се използват по-късно? Бебетата радват ли им се, има ли смисъл от тях?!?!

# 95
Филка, да бяхте грабнали кревата, в колата и към Пловдив  Joy

Дидиа, ние мислим в едно кафе да ги съберем тук в квартала - то си е като лобно място за част от хората дето ще са канени и просто ще го затворят само за нашата запивка  Mr. Green. В нас няма кой да шета и чисти после - мъжа ми и без друго се сдухва от работа горкия  Tired.

# 96
...За другия път ще дават как се къпе бебе и мисля да не го пропускам Wink
Как се къпе или как не могат да го изкъпят? Защото вчера като гледах, точно споменаха онези с евробебето как започваха с къпането, дето се оказало всъщност не чак толкова лесно  hahaha

# 97
Честито бебче на мама Петя 27! Да е жива и здрава малката принцеса и само радоти да носи!   Hug

# 98
  • Пловдив
Ох, подсетихте ме за играчките...
Докато живеех при родителите си, имах много плюшки и си ги закачах по стената. Но събираха много прах и се налагаше пране:)
Сега изобщо не смятам да събирам отново тонове играчки, а и да не говорим, че мяна място за тах.
Имам само един готин мечок - подарък от бъдещия вуйчо, а той заминава в чужбина и няма да е тук   за раждането и следващите месеци. И искам само този мечок да си седи в долния край на кошарата (все пак тя е толкаова голяма за малкич човек). Искам да го изпера, но ме е страх да не стане на масури. При опита си с прането на играчки, мяй нямам развалени такива, но сега се притеснявам  Confused
Ая, честито ти влизане в деветия месец. То какво ти го честитя, като съвсем скоро ще си гушнеш малките разбойници  Hug

# 99
Честито бебче на мама Петя  ylinfant ! Да е жива и здрава малката госпожица,много да ги радва и да ги слуша!

# 100
Илит, откъде е тази играчка-подарък от леля? Нещо като водно конче...  newsm78

# 101
  • Чехия
Ауа, Hug Hug честото и от мен..на финалната права....

Момичета моето мнение , за кошовете за кола е че щом ще ги имате купени ми се струва излишно дори и само веднъж да рискуваме да возим бебчетата без него..загърнато на загърнато няма по безопасно място за мъничето от това кошче..
Ако мъжа ми набие спирачка, веднага го изпускам без значение как съм го държала преди това, и цялото ми тегло ще се стоваря върху него .
Рефлексите на човека са такива...а и физичните закони.

# 102
Честита принцеска на Петя- да сте живи и здрави и много щастливи!  bouquet

Ая, направо съм изумена! Имам чувството,че си като мама Барба smile3521.Просто незнам как ги крепиш твоите малките, море даже са си направо огромни мъже!Тва не е корем, ни чудо, то направо....нямам думи. Simple Smile
Ааа, и честито ти последно цветенце smile3525

Искам да ви попитам ако някой знае - къде продават колички на Geordani и по-точно модел Г4? newsm12. Изключвам он-лайн магазините-искам на живо да я видя и да питам колко тежи.
Също така ми допадат и тези на Нео Нато-много са леки.

# 103
  • Попово
И аз съм за кошчето за кола, нашето е с количката комплект и смятам още на изписването живот и здраве да го сефтосам  Party а в къщи ще има време да се гушкаме с беборанчето  Hug

# 104
  • гр.Варна
Добър ден!
Честита дъщеричка на Петя!!Да й е много здрава,послушна и за кеф на мама-да пълни пампите:)  bouquet Laughing
Факт е,но наистина се почна!И аз не мога да повярвам,че този дългоочакван момент настъпи!!!
За киселините,момичета и аз ги имам вече.Кажете как се преборвахте с тях.При мен не са всеки ден,но когато се появят са ужасни.
Относно кремчето за ареолите,ами и аз си купих на Авент,но не съм го ползвала още.Явно е време да започна:)

Успешен ден от мен
Ние отиваме на кратка разходка:)

Общи условия

Активация на акаунт