Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за създаването на общ албум за всяко бебе?
Какви са препоръките за използване на Lansinoh за гърдите?
Как се изчислява обезщетението за болничен отпуск?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за създаването на общ албум за всяко бебе?
-
Какви са препоръките за използване на Lansinoh за гърдите?
-
Как се изчислява обезщетението за болничен отпуск?
-
Какви са мненията за удобни покупки в магазин за бебета?
-
Какво е мнението за пране на плюшени играчки в пералня?
.
. До там с играчките поне първите 5-6 месеца. Ще им потърся още и активни гимнастики - пак многофункционални, а не само килимчета с висулки; и дрънкалки за количката и това е
. За мое щастие ще могат от Щатите да ми пратят по едни хора, връщащи се другата седмица поне част от тези играчки и съм много щастлива, защото там правят невероятни неща за бебетата - станах разногледа докато ги разглеждах по сайтовете

Ще му правя и аз на мъжа ми.
, ама още не сме стигнали до окончателно решение. Много ме изкефи едно от предложенията на 

Магазинът на Vip baby го намерихме, ама колкото и да е странно
, стояхме вътре към 20 мин, но нямаше спомен от персонал. Да не говоря, че представлява нещо като производствена сграда и съседните стаи бяха офиси - ама и там нямаше никой. Голям майтап. Още се чудя - тия хора добре ли са???

.
! Да е жива и здрава малката госпожица,много да ги радва и да ги слуша!
.Просто незнам как ги крепиш твоите малките, море даже са си направо огромни мъже!Тва не е корем, ни чудо, то направо....нямам думи. 

. Изключвам он-лайн магазините-искам на живо да я видя и да питам колко тежи.
а в къщи ще има време да се гушкаме с беборанчето