Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за създаването на общ албум за всяко бебе?
Какви са препоръките за използване на Lansinoh за гърдите?
Как се изчислява обезщетението за болничен отпуск?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за създаването на общ албум за всяко бебе?
-
Какви са препоръките за използване на Lansinoh за гърдите?
-
Как се изчислява обезщетението за болничен отпуск?
-
Какви са мненията за удобни покупки в магазин за бебета?
-
Какво е мнението за пране на плюшени играчки в пералня?

Чак страшничко ми стана - колко малко време остава до великия момент! 
Ех, че е хубаво като се увеличаваме! Колко много бебеоци ще има... 
, като тогава ще гледаме бебо,последни изследвания и все такива работи, днес само ми дадоха болничния и слуша тоновете с онази странна дървена слушалка. Малко понатисна беборанка и тя да не остане назад,отвърна на удара
, та чак постресна лекарката, ама такава си е нашата дребосъчка, не че няма на кого да се метне-побойничка

Аз не мога да разчитам на нашия тати, той на дали ще може да различи компютъра от хладилника след прословитата почерпка

след това само за изплакване на устичката след кърмене с малка лъжичка... Живот и здраве и аз нямам търпение вече , а до никъде не съм ни с чистене , ни с пране, ни с гладене 

Последно ми изсъхна по незнайни причини един лимон 

Миналата година не ходихме, защото мъжа ми беше опериран и много бавно се възстановяваше (ама успя да спретне бебето