Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 15

• 43 504
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
Аз поръчах от тъмно синия клин и го очаквам 22-25 .11 в М-ка надявам се да ми е добре. Нямам нужда за сега от друго. Купих си две спортни якета пак от бг бранд -късички зимни за всеки ден.
Нямам планове за празниците. А имам толкова нови ризи и официални панталони, които така и няма къде да облека. Миналата година си купих палто от Алеса , много си го харесвам, но съм го слагала  веднъж .Пазарувам основно ежедневни дрехи.

# 136
На мен в петък ми пратиха смс, че ми изпращат роклята. Даже и имейл. И аз не знаеш, че брошката на билетката се маха даже, първия път я изпрях с нея 🤦🏼♀

# 137
Получих парката в бежово в М размер. Уголемена е много. М размер е почти като ХЛ. Имайте на предвид. Ще я връщам направо, не е и моят модел. Права кройка е.

# 138
Харесала съм си ето това

Обаче не му е просто сезонът.

Между другото, още си чакам да изкарат една сива плътна пола до коляното, с която се бяха снимали преди.

# 139
Получих парката в бежово в М размер. Уголемена е много. М размер е почти като ХЛ. Имайте на предвид. Ще я връщам направо, не е и моят модел. Права кройка е.

Не ме кефи нещо....

# 140
Ами на снимките, Мими я е изсулила леко назад, аз останах с впечатление, че е с А-образна кройка и, че е поне леко вталена, но кройката си е права. Джобовете идват малко в повече отново, на живо изглеждат по-натрапчиво. Предната им бежова парка е доста по-топла. Според мен не си заслужава и парите. На мен ми беше 424лв с морано. В случая не мога да си изкривя душата, просто тези пари са й ужасно много. Може и просто да не е моят модел..

# 141
Алесса не са за всеки с тези цени.

# 142
И пуловерите край на хубавата плетка, новата си е направо все едно съм си купила блуза от  Одрин за 20 лв, а  цената е петорна ... якетата зимните-  паркаата и синьото са папагалски отвсякъде. Тая парка като я погледна ми е толкова грозна все едно някоя баба я носи .

# 143
  • Стара Загора
Харесала съм си ето това

Обаче не му е просто сезонът.

И аз го харесвам , но няма сега къде да го нося.
Видях, че са пуснали и машинка за пилинг и си поръчах, че нямам. Ще пристигне заедно с клина другата седмица.
Тази парка не я харесах и по снимките им , особенно за тези пари. Личи си, че е по-тънка от миналогодишната, от която съм много доволна. Цялата минала зима си изкарах с нея и тази ще продължавам да я нося. Не е мръднала.

# 144
Парката много грозна, като балтон е. Ужас.

# 145
На мен ми харесва парката но и аз очаквах да е вталена малко ,иначе зелената им май също е права но стои добре

# 146
  • Стара Загора
Те всички парки са прави отдолу , но са вталени в талията. И тази новата изглежда вталена по снимките , но може би не е чак толкова.

# 147
Така като я гледам хич не ми се вижда вталена.

# 148
С тези цени стават все повече недостъпни и губят клиенти според мен. Не е каквото беше

# 149
Според мен имат амбиция за бранд от ранга на световноизвестните, за това се целят в платежоспособни потребители. Но, с тези еднообразни кройки и леко инфантилни принтове, няма да стигнат далеч . Някои модели изглеждат като за деца или тинейджъри, няма класа .

Общи условия

Активация на акаунт