Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 15

• 43 490
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
Имам клина в зелено, на мен ми харесва. Май ще го поръчам и в синьо.

# 121
Мм много го хареса клина, повече отзад как стои 😆 Аз така или иначе ще го нося с обувки, които ще закриват долу тези “презрамки” на крака, като бях малка помня, че имаше такива клинове 😁 Иначе пуловера след първото пране се държи за сега… бях леко скептично настроена, но е ок.

# 122
Аз си ги спомням ,като малка тези прашки отдолу на клиновете и имам травма от тях бяха ми много грозновати и не мога  да ги възприема 😂

# 123
Аз си ги спомням ,като малка тези прашки отдолу на клиновете и имам травма от тях бяха ми много грозновати и не мога  да ги възприема 😂
Хахаха Явно сме едно поколение. Дори вчера се присетих,че разглеждах снимки от детството ми и видях един такъв ретро клин от трико. Била съм тогава в крак с модата. Помня,че ми беше мега неудобен.

# 124
Да и на мен мега неудобен и толкова го мразех че спряха да ми го обличат 😂🤦♀🤣🤣🤣

# 125
някой получил ли е Cityscape Cozy Handmade Пуловер От Плетиво - Mocha ? как е на живо и може ли снимка Simple Smile

# 126
Получих моя Luxory classic пуловер. Различен е на живо, но ми хареса. Материята е плътна и мека. Леко свободен е. Размера отговаря. Ще го задържа. Ето и снимка, не можах хубаво да го снимам.

# 127
Не си заслужават цената пуловерите

# 128
Получих моя Luxory classic пуловер. Различен е на живо, но ми хареса. Материята е плътна и мека. Леко свободен е. Размера отговаря. Ще го задържа. Ето и снимка, не можах хубаво да го снимам.

На мен ми харесва пуловера.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 14:49 от *Emerald

# 129
Хубаво стои, и на мен ми харесват, но и аз мисля, че цената е висока.

# 130
Да, напълно съм съгласна за цените. И все пак продължава да ми е много по-лесно да пазарувам от Алеса, отколкото от където и да е другаде, дори и физически магазини ... Просто ме мързи, нямам и време за губене, знам че няма да имам проблем, когато и да реша да върна нещо, и т.н и т.н. И аз получих черния накъсан пуловер. Мноого е мекичък, дизайна хваща окото,  но и мноого къс. Всички дрехи последно време са много къси хаха. Не мога и да го заменя, защото няма по-голям номер. Коментарите за полото от вълна мерино също са много хубави, но близо 150 за това просто няма как да дам. Поне дизайна да беше нещо по-така... Поръчах си и черното палтенце. Кройката е много хубава, сладка и вталена, няма да е лесно да се намери подобно по магазините, ноо тези ярко златисти копчета в съчетание с емблемата наистина са дошли малко в повече. Сравнено с предното им черно палтенце, имам чувството че са два пъти повече: Два реда отпред, на ръкавите, на джобовете и странично... Много ми дойдоха, и ръкавите са ми малко дълги. .. Като цяло с изключение на копчетата е готино, но ще го върна. Празнична колекция няма да чакам, решила съм тази Нова година да си легна в 10 часа хаха. Едно зелено поло чакам още, и горе долу от мене толкова засега.

# 131
Момичета, здравейте, някоя от вас случайно да се разделя със зимното якенце Mad love размер М или Л, и със сините дънки Best I ever had също М или Л, от преди преиздаването ? 😊

# 132
Тази жилетка някой има ли я да даде отзив?

[/quote
Аз я имам. Харесва ми. Мекичка с добра линия.
Наистина ли на черната къса жилетка с белите ленти логото е брошка?Миналата зима я носих и изобщо не съм забелязала.
И по другия въпрос с тяхната показност, как веднъж не видях някаква благотворителна кампания...
Избягаха от първоначалната визия, когато създадоха бранда. Преди беше гордост да нося техните дрехи, сега обратно...

# 133
Човек се променя, когато има пари.
Правя все по малко поръчки, заради цените и защото няма какво да си харесам. Преди ми харесаха толкова много неща.
Забелязахте ли как вече не изпращат смс-и, че ще изпращат поръчката?

# 134
Наистина ли на черната къса жилетка с белите ленти логото е брошка?Миналата зима я носих и изобщо не съм забелязала.
И по другия въпрос с тяхната показност, как веднъж не видях някаква благотворителна кампания...
Избягаха от първоначалната визия, когато създадоха бранда. Преди беше гордост да нося техните дрехи, сега обратно...
Да брошка е, сега се опитах да я махна. Няма проблем. Да хората наистина се променят, когато имат пари. По-скоро, като с лупа се увеличават някои качества, които изначално имат. Но, ако нямаха тези качества, нямаше най-вероятно и да стигнат дотук хаха. Та нещата са свързани. На мен тяхната показност не ми пречи, стига дрехите да ми стоят добре, да не спарват, да не са къси, да мога лесно да ги върна, да не станат на парцал след 2 пранета  и тн. което не винаги се случва ...  А и социалните мрежи са им основен канал за продажба, иначе едва ли щяхме да сме чували за тях. В България има доста по-успешни тях хора, тръгнали също от нулата сами, главно в IT сектора, но и доста по-скромни. Има и много по-парадиращи от Алеса, със много по-малко заслуги, по-отношение на това, какво са постигнали сами. Та, тука сме така и си го знаем.

Да наистина май няма вече смс-и. Но аз си гледам в приложението така или иначе.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 07:27 от *Emerald

Общи условия

Активация на акаунт