Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 15

• 43 484
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
Маратонките са некачествени за 250 лв, не стават. По-добре Адисас. Те затова не пускат и толкова обувки.

# 106
Емерард, те не произвеждат обувки, а разни фирми, те не разбират нищо от производство на обувки и съответно нямат думата. Бях си поръчала от черните им маратонки и направо ми убиха кокалчетата само докато ги премеря вкъщи и ги върнах.
Това с ролекса не съм им го гледала и аз.

Е да, да кажем продават, т.е. е част от портфолиото им. Аз имам едни кожени маратонки, от които не съм доволна, но от ботушите им съм доволна като цяло, имам 3 чифта. Т.е. може би има все пак някакъв смисъл и за мен, че наливат 5-цифрени суми за ботуши хаха. Иначе парадирането е смешно, тук спор няма. Но всеки си има глава на раменете, и си решава какво да прави.

П.С Edelvais, ще ти пусна линк към клипчето на лични довечера Grinning

# 107
Емерард, те не произвеждат обувки, а разни фирми, те не разбират нищо от производство на обувки и съответно нямат думата. Бях си поръчала от черните им маратонки и направо ми убиха кокалчетата само докато ги премеря вкъщи и ги върнах.
Това с ролекса не съм им го гледала и аз.

Е да, да кажем продават, т.е. е част от портфолиото им. Аз имам едни кожени маратонки, от които не съм доволна, но от ботушите им съм доволна като цяло, имам 3 чифта. Т.е. може би има все пак някакъв смисъл и за мен, че наливат 5-цифрени суми за ботуши хаха. Иначе парадирането е смешно, тук спор няма. Но всеки си има глава на раменете, и си решава какво да прави.

П.С Edelvais, ще ти пусна линк към клипчето на лични довечера Grinning
Чакам,че ми е интересно 😆

Аз обувки не взимам   от тях.Цените не си заслужават за 1 сезон и да ти писнат и омръзнат.Имала съм  спортни-доста неудобни бяха,спарваха и ми правиха мазоли на стъпалото отдолу.

# 108
  • Стара Загора
Здравейте, момичета. Някой поръча ли си от тези клинове. Притеснява ме да не са твърде финни?
И се чудя за размера до сега винаги С ка съм взимала обаче синия няма и ако поръчам М да не е твърде  широк. Голяма ли е разликата при номерата ?

# 109
Ако не ти допадне ще го върнеш, не знам само дали не са тънки. Този е с еластан.

# 110
Здравейте, момичета. Някой поръча ли си от тези клинове. Притеснява ме да не са твърде финни?
И се чудя за размера до сега винаги С ка съм взимала обаче синия няма и ако поръчам М да не е твърде  широк. Голяма ли е разликата при номерата ?

Аз го поръчах. Материята е тънка и мекичка. Цветът ми харесва много. Има голяма еластичност, но колана в талията няма затова го върнах. Ще поръчам един размер по-голям и ще видим. Иначе имам интерес към този в зелено - ако някой го има да покаже реални снимки Simple Smile

# 111
Загледах го и аз този клин, не е лош, ама ми е безумно скъп за това, което представлява, най-обикновено клинче с ръб за малко официалност.

# 112
  • Варна
Не такъв тип клин чаках, ама няма и няма. Само някакви глупости пускат.

# 113
  • Стара Загора
И аз не чаках точно такъв, но имам нужда от клин панталон. И понеже ми идва РД се чудя какво да си поръчам .

# 114
Може ли да пуснете снимки на розовото поло плетиво от новата колекция ?

# 115
Розовото поло е от много мека материя, аз го върнах, защото ми се видя скъпо.

# 116
Аз го получих клина, доста е тънък, стои добре, отзад има ленти с тик-так копчета (които за мен са безсмислени, защото няма да го нося с кроп топ или натъпкан, а и ми стои точно по мен (леко е умален, поръчах в М). За мен не си заслужава парите. Очаквах да е поне плътен, по-скоро става за сезон пролет/есен. Получих и пуловера (накъсания, уж с нормална дължина, но ми покрива кръста точно), също според мен не си заслужава парите, но поне топли, също умален - М размер.

# 117
  • Стара Загора
Много благодаря, Пош! Стоят ти чудесно. Но аз търся по-дебел за този сезон. Ще се въздържа от поръчката.

# 118
Клина на снимката е друг, снимах пуловера, този на алеса дойде след него, ето реални снимки

# 119
Добре изглежда клина

Общи условия

Активация на акаунт