Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 15

• 43 478
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
Didi_Bidi, много хубаво ти стои. Аз чакам моя, но май след 20-ти ще дойде. Мислех да го нося с черно боди с дълъг ръкав отдолу, или нещо от сорта, дали ще става? Незнам за опазването наистина, и тези нишки дано да са здрави хаха.

# 91
  • Варна
Ами моите ръце са слаби и въпреки това ми е стегнат там. Защо искаш да го носиш с дълго боди? Топли, в интерес на истината, въпреки дупките и това, че е доста лек.

# 92
Ясно, значи може и да се наложи да го сменя с по-голям номер. Ами, мислех да го нося с нещо отдолу, за да топли, предвид дупките: Joy Но ще изчакам да го пробвам. Аз си купих машинка за топчета и смятам да я вадя скоро защото имам бая заваляни техни дрехи от миналата зима.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 16:44 от *Emerald

# 93
Диди ,Супер ти стои пуловера .Като кройка и като изпълнение изглежда много добре,облечен на теб още по-добре ,аз бих те посъветвала да си го оставиш ,но все пак опазването пред вид колко е крехък да не стане 100 лева да заминат в коша за боклук за отрицателно време

# 94
  • Варна
Много е вероятно баш тъй да стане Sad

# 95
Видяхте ли клипчето и текста към него във фейсбук, на което Мими разопакова два чифта ботуши Живанши? Парад ..

# 96
  • София
Да, видях го. Посланието е: “Мили Алеси, купувайте продуктите ни със завишени цени, за да може ние да си купуваме Живанши, Долче, Ролекс и Картие.”
Аз тази година съм обявила тотален бойкот. Пренаситила съм се от еднаквостта на колекциите, а и ми писна да чакам все едно  чакам за Hermes.

# 97
12хиляди за обувки 🤣 
Цените нагоре поради тази причина,а не заради друго. Това е ясно на всички,но продължаваме да купуваме 😊😆

# 98
Това с ботушите донякъде го разбирам, в смисъл, че те са моден бранд, произвеждат ботуши и е нормално да пробват скъпи брандове, за да знаят какво е качеството и тн., това е един вид част от работата. Но видеото с рокелса за мен беше доста зле, щом даже вече по Светът на Ванката им се подиграват Grinning... на тези които се фукат с ролекси коли и тн. като цяло...

# 99
Е, то не може да не се качи, нали трябва да се видят. Иначе, все пак са се справили добре, щом могат да си го позволят.

# 100
Дайте линк да видя Ванката,че ну ги следя тези страници.

# 101
Няма лошо, че си купуват ботуши на Живанши и други маркови изгъзици, явно и те харчат пари за излишни неоправдано скъпи придобивки.

Лошото е, че паридарат с това. Едва ли не приканват клиентките си, които могат да си позволяват тези марки, да купуват от тях, а не от Алеса, за да са наистина crème de la crème. Други техни клиентки може да се чувстват излъгани и използвани и дори да се откажат от бранда. Сигурно има и трети, на които не им пука, и четвърти, и ... но като цяло това парадиране е много лош маркетинг ход.

Начесали са си егото бившите парцалеси, станали Алеси.

# 102
  • София
Точно за парадирането иде реч, което е проява на лош вкус.  Иначе няма лошо - работиш, изкарваш пари, угаждаш си.

# 103
Много парадиране, много нещо. Това ми идва в повече. Не мисля, че е ок да показваш тези покупки по този пошъл начин. Един вид вижте ме аз какво мога да си позволя, аз съм над вас, а вие ми купувайте парцалите. Евтино е и грозно да си снимаш марката на ботушите.
Направо ми крещи на комплексарщина и надуто самочувствие. Ама нали се сеща, че ако не сме ние, ще си купи тези ботуши, ама от алиекспрес.

# 104
Емералд, те не произвеждат обувки, а разни фирми, те не разбират нищо от производство на обувки и съответно нямат думата. Бях си поръчала от черните им маратонки и направо ми убиха кокалчетата само докато ги премеря вкъщи и ги върнах.
Това с ролекса не съм им го гледала и аз.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 14:00 от krystall

Общи условия

Активация на акаунт