"Зелени" идеи за домашна употреба

• 106 845
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 840
...Ако, както твърдят, са биологични, то поне трябва да си покажат сертификата...
                 Напълно възможно е да нямат все още сертификат, но това не значи, че не са такива. Просто не могат да ти докажат към момента.

В такъв случай би трябвало да кажат, че са биологични в преход, защото в момента информацията им е заблуждаваща. Но както и да е.
Всъщност аз ползвам синята им маска от време на време и съм доволна. Подариха ми я преди няколко години, но все още е хубава.

# 841
  • София
Вчера гледах предаване за тази фирма и дейността и по сателитния канал България. Основателя и проф. Никола Александров, който е ръководител на Клиниката по токсикология към Военномедицинска академия показваше няколко сертификати, награди и грамоти. Мисля, че специалист от такава велечина няма да говори глупости и да върви срещу себе си. Ето още малко информация : тук и тук тук Има още много информация от различни източници в Интернет за дейността на професора, така че потърсете (за тези, които се интересуват). Hug

# 842
  • София
Моето лично мнение за продуктите на проф. Александров е:
-храните в мет.кутии са прекалено сладки
-продуктите за лице са прекалено ароматизирани (казала съм го лично на професора)

Тези два факта не са ми много "био", но всичко останало ме кара да ги купувам за цялото си семейство.

# 843
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Много добре за лицето е, когато бъде добре разтрито с брашно от варени кестени...

# 844
...Ако, както твърдят, са биологични, то поне трябва да си покажат сертификата...
                 Напълно възможно е да нямат все още сертификат, но това не значи, че не са такива. Просто не могат да ти докажат към момента.

В такъв случай би трябвало да кажат, че са биологични в преход, защото в момента информацията им е заблуждаваща. Но както и да е.
Всъщност аз ползвам синята им маска от време на време и съм доволна. Подариха ми я преди няколко години, но все още е хубава.

и аз доколкото съм запозната ....не може да са биологи4ни и да нямат сертификат...то от там се почва със сертификата,поне тук е така.
но това,че не са био ...не означава все пак че нямат качество,може да са хубави.(въпреки че са доста евтини...)

# 845
# 846
  • София
Мили зелени майки,
някой правил ли е  ЗЕЛЕН РОЖДЕН ДЕН на дете?

# 847
Мили зелени майки,
някой правил ли е  ЗЕЛЕН РОЖДЕН ДЕН на дете?

как? Simple Smile

# 848
  • София
А де, как?
Понеже бях на един летен рожден ден на Витоша и мислех и за други идеи. Важното е хората да дойдат. През ноември няма да е приятно да студуваме...

# 849
  • Galaxy 13197853088
освен да идете на "зелено" помисли и за другите неща. Картонени чаши и чинии, които ще се рециклират след това. Храната опакована в хартия, напитките в стъкло. Организирай 1 бус вместо 6 коли. ... и т.н.

# 850
 Thinking добра идея !
майки четете ли? Wink

# 851
  • Galaxy 13197853088
забравих да добавя, приботите (вилички, най вече) да са метални, а не пластмасови.

# 852
забравих да добавя, приботите (вилички, най вече) да са метални, а не пластмасови.

Peace
а ,и по възможност подаръците да не са от пластмаса ...а по натурални-дърво,памук и т.н. Wink и да не са пъхнати в найлонови торбички Naughty а в хартиени.
(ей...виж как ме вдъхнови...да знаеш ще направя такъв рожден ден.)

и майките с бебоци- да идват с еко памперси или с гърнетата направо. Mr. Green

# 853
  • София
Момичета и ти Лабрадор,
много сладки идеи, но искам още, още, още! Защото накрая трябва да преценя какво да приложа- все пак искам да "зарибя" приятелите си, а не да ги отблъсна.

# 854
  • Galaxy 13197853088
За еко памперси незнам, но за чишкането и акането сред природата може. То си "еко" дейност така да се каже.
Не ползвай дървени въглища, събери сухи клони ако ти трябва огън. За направата на въглищата се изсичат масово горите.
За зарибяването не мисля че ще имаш проблем, така или иначе ще се съгласят, само незнам как да процедираш с  подаръците  newsm78 то това е тънка работа и аз като мъж не мога да дам съвет. Може би ако обсъдиш темата с някой друг родител, който ще присъства там ще откриеш съмишленик ...
Вярно най-добре да са еко с хартиена опаковка.

Общи условия

Активация на акаунт