"Зелени" идеи за домашна употреба

• 106 824
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 855
# 856
  • Стара Загора
Страхотна тема Simple Smile Втори ден седя залепена да я изчета цялата
А някои от вас да е ползвал органична козметика и да знае къде в България се продава такава?

За тези, които са от Стара Загора - зад универсалния магазин има едно магазинче за козметика "Чародейка". Там има кремове и маски за лице, приготвени изцяло на билкова основа. Освен това на място, според кожата на лицето, приготвят лосиони за почистване на лице от розова вода или вода от маточина и капки от различни етерични масла. Действат невероятно на лицето.

# 857
Валя, късметлии сте вие Simple Smile

# 858
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
На улица Милин Камък , в Лозенец, има едно магазинче Здраве, в което също се продават кремове за ръце и лице изцяло от натурални съставки в малки стъклени бурканчета ... аз случайно ги открих и си купих крем за ръце... за 2, 50 лв ... извинете бях объркала улицата ...на Натурел са кремовете

Последна редакция: нд, 04 ное 2007, 19:51 от secretgarden

# 859
secret,тези кремове на Натурела ли са?И аз ползвам такива.Имат и маски.

# 860
  • Стара Загора
На улица Милин Камък , в Лозенец, има едно магазинче Здраве, в което също се продават кремове за ръце и лице изцяло от натурални съставки в малки стъклени бурканчета ... аз случайно ги открих и си купих крем за ръце... за 2, 50 лв ... извинете бях объркала улицата ...на Натурел са кремовете
Точно Натурел имах предвид. Просто в момента не можах да се сетя за името. И маските им също са много хубави.

# 861
Тъй, да споделя какво решение открих с проблема на не загасената лампа Simple Smile Снощи си купихме ключ за лампа, който има сензор за движение и за звук - мисля, че се нарича звуково реле или нещо подобно. За 25 лв. Та, монтирате си го на мястото на обикновения ключ за лампата - го настройвате в режим за движение, например. Ние го сложихме в коридора - като се минава от там лампата светва и до 10 сек. след като няма движение - изгасва. Може и в режим на звук - влизате си вкъщи, плясвате два пъти и лампата светва Simple Smile Пак сама се гаси до 10 сек. Аз го исках за спалнята, за да мога от леглото да гася лампата, но за съжаление на поддържа функцията изгасяне с пляскане - гаси се сама. Т.е. не е удобно за стаи, защото ще трябва през десетина секунди да се размърдвате или да пляскате, ако сте седнали спокойно да гледате тв, а не се движите из стаята. Но пък най-редовно забравям да гася лампата в коридора, пък често минавам от там, а ключът е в далечния край, така си спестявам постоянното разхождане, съответно и електроенергия.

# 862
Натурел предлагат и какаово масло,което може да се ползва директно за тяло или лице,или да се бъркат разни крем4ета,като към него се прибавят разни масла,розова вода,п4елен восък

# 863
  • София
Натурел предлагат и какаово масло,което може да се ползва директно за тяло или лице,или да се бъркат разни крем4ета,като към него се прибавят разни масла,розова вода,п4елен восък

А имат ли сайт или някой да покаже снимка как изглеждат тези продукти.

# 864
А къде на Милин камък се намира магазинчето на Натурел?

# 865
Продуктите на Натурел продават по дрогериите,може да потърси6 в"Ле4ител" примерно.Ако иска6 телефони на фирмата за директен контакт 6те ти напи6а.

# 866
Много ти благодаря, но първо искам да ги разгледам в някой магазин или дрогерия и после бих мога да се възползвам от предложението ти  Peace

# 867
Някой в една тема даде линк ксм фирма zа бои zа коса беz амоняк.В таzи тема ли беше? Thinking

# 868
Някой в една тема даде линк ксм фирма zа бои zа коса беz амоняк.В таzи тема ли беше? Thinking

Виж в Данет...там са безвредните бои  Grinning

# 869
А къде на Милин камък се намира магазинчето на Натурел?

От долната страна, от към НДК, преди канала... има училище на близо

Общи условия

Активация на акаунт