МБАЛ Надежда - тема 25

• 47 748
  • 841
  •   1
Отговори
# 120
И при мен беше подобно като при reginasr, не беше изобщо лека вечерята, хапнах си и супа и основно, единствено десерта оставих, после ми дадох две свещички, казаха кога да ги поставя, да не ям след 20 и да пия вода до 22, ако нещо много ожаднея да пия по-малко. Същия ден ни сложиха и гел за омекотяване на шийката и балонен катетър. Не са ми правили клизма изобщо. На сутринта в 6:30 бях в родилна зала. При мен беше прекрасно раждането, аз като цяло и съм с висок праг на болка. Изобщо не съжалявам, че си родих естествено, макар и предизвикано. В Надежда си разбират от работата.

# 121
reginasr, miaa7, благодаря ви за инфото 🙂 А таткото може ли да присъства в залата и към колко часа го пускат?

# 122
reginasr, miaa7, благодаря ви за инфото 🙂 А таткото може ли да присъства в залата и към колко часа го пускат?

Може,моя конкретно хо пуснаха след 7и30, само казвате че искате да присъства и пращат човек да го посрещне долу и да го качи

# 123
Здравейте:)Във 15 ГС съм и се следя при др Арабаджикова ,бихте ли споделили мнение,тези от вас които се следят или са се следили при нея и по-точно комуникация на вайбър .Отговор  на следващ ден или няма отговор ( като съм изпращала резултати от изследвания и запитване за притеснително течение).Имам притеснения отностно скорошна конизация и ми се иска да се доверя на АГ което да не изпусне нещо ,само заради големия наплив .Действието се развива преди празниците и предполагам,че може да се дължи на това,но все пак ми се иска да имам спокойствие ,че мога да разчитам на следящото Аг.Имах записан час за януари месец ,който изведнъж изчезна в приложението и като позвъних ми казаха,че изобщо няма такъв час или едва ли не аз си измислям😅на някой случвало ли се е да му изчезне часът от системата?

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 14:00 от Rubitooo

# 124
Здравейте:)Във 15 ГС съм и се следя при др Арабаджикова ,бихте ли споделили мнение,тези от вас които се следят или са се следили при нея и по-точно комуникация на вайбър .Отговор  на следващ ден или няма отговор ( като съм изпращала резултати от изследвания и запитване за притеснително течение).Имам притеснения отностно скорошна конизация и ми се иска да се доверя на АГ което да не изпусне нещо ,само заради големия наплив .Действието се развива преди празниците и предполагам,че може да се дължи на това,но все пак ми се иска да имам спокойствие ,че мога да разчитам на следящото Аг.Имах записан час за януари месец ,който изведнъж изчезна в приложението и като позвъних ми казаха,че изобщо няма такъв час или едва ли не аз си измислям😅на някой случвало ли се е да му изчезне часът от системата?

Аз дъм с близнаци и се следя при нея. Не съм имала случай в който да не ми е отговорила. Дори и да е било с голямо закъснение. Случвало ми се  е да ми коментира резултати на изследвания и в 23.40ч. Вече съм 29 г.с. до 24 бях по малкия пакет сега съм по широкия пакет. Пуска редовно изследвания и следи нещатата.

# 125
Krisito32 във рамките на деня ли ви отговаря? И със по 1 дума или подробен коментар

# 126
Krisito32 във рамките на деня ли ви отговаря? И със по 1 дума или подробен коментар
Чак фермани,не. По скоро чиста е за микробиология,или ок са. Или вземи си еди какво си по такава схема еди как си се пие. Когато ми бяха паднали витамините. Ами да като цяло в рамките на деня или на др. Но сега нз дали не е отпуска по празниците и може би затова да се бави. А вие сте направили първа регистрация при нея или не сте още? И другото часове за ЖК се записват само по телефона,ако сте били записали през приложението затова е изчезнало

# 127
Чак фермани,не. По скоро чиста е за микробиология,или ок са. Или вземи си еди какво си по такава схема еди как си се пие. Когато ми бяха паднали витамините. Ами да като цяло в рамките на деня или на др. Но сега нз дали не е отпуска по празниците и може би затова да се бави. А вие сте направили първа регистрация при нея или не сте още? И другото часове за ЖК се записват само по телефона,ако сте били записали през приложението затова е изчезнало

Ами не,звъннах по телефона за записване на час и си ми седеше като предстоящо посещение,даже и предишните посещени при нея ги няма.Да записах се на женска консултация ,взех пакет.Отбостно витамини във втората част от пакета ли се проследяват ?И за първия пакет спомняш ли ди колко прегледа са? Аз ги изчислявам 3 но нз дали правилно съм разбрала😅а отностно часът който изчезна от регистратура казаха ,че чак на 6ти може да се прослушат разговори ,защото те едва ли не си мислят ,че си измислям,но нз как да го докажа😀

# 128

Ами не,звъннах по телефона за записване на час и си ми седеше като предстоящо посещение,даже и предишните посещени при нея ги няма.Да записах се на женска консултация ,взех пакет.Отбостно витамини във втората част от пакета ли се проследяват ?И за първия пакет спомняш ли ди колко прегледа са? Аз ги изчислявам 3 но нз дали правилно съм разбрала😅а отностно часът който изчезна от регистратура казаха ,че чак на 6ти може да се прослушат разговори ,защото те едва ли не си мислят ,че си измислям,но нз как да го докажа😀
Витамини са в разширения пакет след 24 г.с. иначе мисля,че докторката е на 6 или на 8.1. 25 първият и час. До тогава е отпуска. Иначе да нещо от сорта на 3-4 прегледа с регистрацията,но те са така защото са през 2 сед ЖК и ФМ.

# 129
Здравейте момичета и честита нова година!✨
За 8ми януари имам записан час за женска консултация като до сега не съм се следяла в Надежда. Тогава ще съм 34г.с. и до края на бременността ще се следя там. Видях, че има пакети. Предполагам, че ще трябва да си заплатя втората част на пакета или ще е преглед за преглед?

# 130
Може с пакет, може и преглед за преглед

# 131
Здравейте, някоя от вас следяла ли се е и дали е раждала при д-р Данаил Илиев? Ако може да споделите мнения

Благодаря

# 132
Здравейте, някоя от вас следяла ли се е и дали е раждала при д-р Данаил Илиев? Ако може да споделите мнения

Благодаря
Аз се следих при Генадиева, но когато отидох да раждам - Илиев беше на смяна и ме пое. Очарована съм от отношението, подкрепата, проведеното раждане (естествено) и шевовете (2см епизиотомия).
Не усетих нищо, 2ч след раждането си сядах и движех спокойно, даде насоки за по-бързо заразяване. Мина да ме проверява докато ни изпишат. Има чувство за хумор. На прегледа месец след раждането се поинтересува и от детето, беше му запомнил името. Препоръчвам го.

# 133
Аз.
Подкрепям горното мнение, препоръчвам го с две ръце.

Благодаря

# 134
И аз се записвам в темата да следя какво става. Проследявам си бременността в болницата и съм със смесени чувства, но предполагам е далеч по-добре от държавните болници.

Общи условия

Активация на акаунт