Помня те и сме си разменяли коментари покрай следенето на онова ЧХГ... Боже, колко се надявам всичко при теб да се развива чудесно и серклажът да е заради бъдещ пухкавел/ка! 
Благодаря ти за потвърждението за водата и идеята за чорапите! Гледам тези месеци, че и чакащите за прием не носят вече онези стекчета. Четох и списъка в сайта, та явно сега е друго положението с водата.
За пижамите се колебая, защото не знам как е положението, ако се ражда естествено и има шевове. Предишния път нямах шевове и никой не ме е преглеждал на визитации освен с УЗ преди изписването.
Преди два дни бях в реанимация заради серклаж, от стаята ми имаше две момичета със секцио и бяхме заедно и в реанимация. Едната си беше взела бутилката с вода за многократна употреба. Дават телефон и зарядно, аз си носех и чифт чорапи, защото ми е студено на краката.
Там бях с нощница, но като ме качиха пак в стаята се преоблякох с моята си пижама, защото ми е по-удобно.
Това ми беше голямото чудене за нощница или пижама - дали би било удачно, ако има прегледи. Ако раждам естествено, предполагам, че ще има шевове този път. Ще се вслушам в съвета Ви.