МБАЛ Надежда - тема 25

• 47 994
  • 841
  •   1
Отговори
# 270
Заповядай!😊

Бихте ли споделили актуална цена за раждане. Не се ориентирам в сайта.

Къде може да се видят въпросните пакети. И дали е вип 1/2/3 това допълнителна цена ли е към самото раждане?

# 271
Здравейте, аз имам въпрос относно болничните - искам да излезна в болничен преди стандартните 45 дена и имам уговорка с работодателя това да се случи към средата на Март. Исках да питам как се заявява болничен - по време на ЖК или преди това и дали има как да се пусне с бъдеща дата (пример ако съм на ЖК на 13.03 и тогава си заявя болничен дали може да бъде с начална дата 20.03).

# 272
Мисля, че това е допълнителна цена към раждането, а ВИП 1,2,3 са стайте. Тях ги има качени на сайта как изглеждат.

Тук може да ги видите: https://nadezhdahospital.com/sektori/rodilno-otdelenie/prestoy-p … lerodova-klinika/

Може да се обадите и на регистратура да ги питате дали включват нещо допълнително от това, което е описано в сайта, тъй като аз няма да се възползвам и не съм много запозната.

Заповядай!😊

Бихте ли споделили актуална цена за раждане. Не се ориентирам в сайта.

Къде може да се видят въпросните пакети. И дали е вип 1/2/3 това допълнителна цена ли е към самото раждане?

# 273
Здравейте, аз имам въпрос относно болничните - искам да излезна в болничен преди стандартните 45 дена и имам уговорка с работодателя това да се случи към средата на Март. Исках да питам как се заявява болничен - по време на ЖК или преди това и дали има как да се пусне с бъдеща дата (пример ако съм на ЖК на 13.03 и тогава си заявя болничен дали може да бъде с начална дата 20.03).
Моята лекарка ме вика наж18.02, защото предходния ми болничен е до 14.02. Ще бъде издаден с дата от 15.02 до 15.03.

# 274
Някой разказваше за единична стая до която се стигало през тройна стая. Коя ли е тази стая, хич не ми се струва удобно и удачно това ?

# 275
  • София
Вероятно най-евтината, тази от 1100.
Според мен не биха пуснали и придружител там, защото би трябвало да мине през тази с 3 легла Sad

Някой разказваше за единична стая до която се стигало през тройна стая. Коя ли е тази стая, хич не ми се струва удобно и удачно това ?

# 276
Аз от личен опит ще кажа, че във в двойната е по-добре. Имаш си другарка, която да ти помага особено ако има второ. А ако си секцио, а тя естествено е супер, защото ако нещо се изпусне на земята ще остане там докато някой не дойде да го вдигне.

# 277
Да, сигурно. Ама 1100лв хич не е евтино за да минаваш през друга стая да си влезеш в своята. Такава голяма сграда, а такова нещо да се получава.

# 278
Единичната стая, до която се стига през 3ката, мисля че е тази на 2рия етаж. За там пише, че не може с придружител. Вип стайте на 3тия етаж са си отделни, доста по-големи и там може.

# 279
Привет, благодаря за споделеното!

Аз точно затова попитах каква е причината. Благодаря за отговора.

Ако има някакви опасения, че персоналът няма да се справи добре, или нещо ще претупа, за мен има логика бебето да остане още от нощ едно, но тъй като планирам естествено раждане не зная в кой момент от деня ще се случи, и дали ще съм достатъчно адекватна първата нощ да се погрижа правилно.

След това ще имаме доста време да сме си заедно, но ме притеснява първата нощ.

Подкрепям изцяло. Момичето от моята стая беше с второ раждане, което за мен беше много положително, помогна ми чисто психологически.
Отделно, аз бях със секцио, а тя с нормално раждане, помагаше ми и физически с някакви неща, вкл да ми направи един чай в кухнята и да ми го донесе. И до сега си поддържаме връзка, за мен лично беше много ценно.
Maze_girl, най-естественото е бебето да си е при мама, въпреки че не съм писала аз предходния коментар, подкрепям написаното. Аз чак последната нощ бях в състояние да се погрижа за себе си и после за някой друг и опитах бебето да пренощува при мен.
За стаите да се изкажа аз, защото гледам, че повечето дами все се надяват да са сами. Аз родих секцио, без никакви проблеми, болежки и т.н. Качиха ме и бях в стая с още една дама. На следващия ден я изписаха и аз останах сама в стаята. Много ми беше криво, въпреки, че се виждаме за първи път все пак е хубаво да има с кой да побъбриш след такова изживяване. Отделно ако се раздвижите по-трудно или ви боли повечко, има кой да ви подаде чаша вода.

Аз само минавам са ви кажа че ако сте секцио и евентуално не успеете да вземете бебето при себе си има вероятност да ви сринат психически като ви кажат,че щом не искате да си гледате детето цитирам "хвърлете го на боклука " както стана и при мен  щото какво като съм секцио ,имало жени които били много по зле ама си ги взимали а аз работа им създавам

# 280
Честно казано това би ме мотивирало да стана и да ги хвърля тях на боклука🙂
Ама явно на тях никога е нямало кой да им помага и за това са такива дребни душици.

Ако има някакви опасения, че персоналът няма да се справи добре, или нещо ще претупа, за мен има логика бебето да остане още от нощ едно, но тъй като планирам естествено раждане не зная в кой момент от деня ще се случи, и дали ще съм достатъчно адекватна първата нощ да се погрижа правилно.

Подкрепям изцяло. Момичето от моята стая беше с второ раждане, което за мен беше много положително, помогна ми чисто психологически.
Отделно, аз бях със секцио, а тя с нормално раждане, помагаше ми и физически с някакви неща, вкл да ми направи един чай в кухнята и да ми го донесе. И до сега си поддържаме връзка, за мен лично беше много ценно.
Maze_girl, най-естественото е бебето да си е при мама, въпреки че не съм писала аз предходния коментар, подкрепям написаното. Аз чак последната нощ бях в състояние да се погрижа за себе си и после за някой друг и опитах бебето да пренощува при мен.
За стаите да се изкажа аз, защото гледам, че повечето дами все се надяват да са сами. Аз родих секцио, без никакви проблеми, болежки и т.н. Качиха ме и бях в стая с още една дама. На следващия ден я изписаха и аз останах сама в стаята. Много ми беше криво, въпреки, че се виждаме за първи път все пак е хубаво да има с кой да побъбриш след такова изживяване. Отделно ако се раздвижите по-трудно или ви боли повечко, има кой да ви подаде чаша вода.

Аз само минавам са ви кажа че ако сте секцио и евентуално не успеете да вземете бебето при себе си има вероятност да ви сринат психически като ви кажат,че щом не искате да си гледате детето цитирам "хвърлете го на боклука " както стана и при мен  щото какво като съм секцио ,имало жени които били много по зле ама си ги взимали а аз работа им създавам

# 281
  • София
Скандално!

Ако се случи с мен ще стигне до всички по линията, за да получат съответните служители ако не каквото са заслужили, то поне забележка. Щом не притежават емпатия и нужните качества да си свършат работата, не са за нея.

Това е причината да не се върна във Вита, там родих първото си дете, но неонатоложката беше меко казано брутална. Идваше от по-малко населено място, където е стряскала и се е държала ужасно с родилките и се опита да си приложи манталитета и с мен. Разнесоха я до шефовете й и до PR-а на болницата и беше на тънък косъм от уволнение.

Такива хора трябва да се поставят на място. Винаги.

Аз само минавам са ви кажа че ако сте секцио и евентуално не успеете да вземете бебето при себе си има вероятност да ви сринат психически като ви кажат,че щом не искате да си гледате детето цитирам "хвърлете го на боклука " както стана и при мен  щото какво като съм секцио ,имало жени които били много по зле ама си ги взимали а аз работа им създавам

# 282
Ужас ,как е възможно такова отношение и то в болница което е Ок със секциото…Такива случай тр да стигат до по-горно ниво !

# 283
  • София
В шок съм от прочетеното, как е възможно такова изказване. Аз бих подала оплакване при всички положения.

# 284
  • Sofia
Как изобщо си позволяват да говорят подобни неща и то не в държавна болница…

Общи условия

Активация на акаунт