МБАЛ Надежда - тема 25

• 47 521
  • 841
  •   1
Отговори
# 735
Имам близнаци благодарение на Персенска, от първо инвитро ! Аз съм изключително доволна! Виждах я по често от майка ми и ми беше упора на моменти. Като се разделяхме накрая ми идваше да ревна ,понеже няма как да ми проследи бременността тя Joy  децата ми са на 3г вече , при всяко ходене в Надежда я поздравяваме и тя винаги много им се радва. Не съжалявайте ,според мен Персенска и Стаменов са най- добрите репродуктивни лекари. Аз по скоро бих се притеснявала , ако попадна на Петко Илиев.

Има ли някой успял при д-р Персенска? Чета само лоши коментари, а ми записаха час при нея 🥹

Доктор Петко Илиев е много добър млад лекар. Не знам защо бихте се притеснили, при положение, че той е обучен от Персенска. Нашата дъщеря се появи след много точна , бърза и навременна намеса на Илиев и в рамките на 3 месеца бяхме направили успешно инвитро.

# 736
  • София
Може ли да споделите опит, ако ви е поставян песар по време на бременност?

# 737
На мен вчера ми поставиха. Става в кабинета на стола за 1-2 минутки буквално. По време на поставянето за кратко има дискомфорт, но като си отиде на мястото вече не го усещате изобщо и спокойно се движите.
Струва 84 лв.

# 738
Поставиха ми песар в 27гс , заради скъсена шийка, мисля че беше 18мм . Дискомфортно е слагането, но както са писали не се усеща. Махнаха ми го точно преди плановото секцио 37+1 гс . Успех !

# 739
Здравейте, може ли да препоръчате лекар за контролен преглед, не става въпрос за бременност. Досега ходех при д-р Личева, но в момента няма свободни часове, които да са ми удобни, а ми се налага да отида. Благодаря!

# 740
Здравейте, бихте ли споделили как минава първия преглед по ЖК?
Възможно ли е веднага да се вземе микробиология и цитонамазка?

# 741
Д-р Илиана Христова е страхотна! Следях бременността си и раждах при нея!

# 742
  • Пловдив
Здравейте, бихте ли споделили как минава първия преглед по ЖК?
Възможно ли е веднага да се вземе микробиология и цитонамазка?
Мерене теглене и обстоен преглед и Да възможно е да се вземе.

# 743
Може ли да споделите какво сте приготвили като багаж за раждане и престой?

# 744
Може ли да споделите какво сте приготвили като багаж за раждане и престой?

Нищо не ит трябва освен превръзки, бутитлка за вода и зарядно. (слушалки)

# 745
Всъщност на мен ми трябваха превръзки, еднократно бельо, зарядно, бутилка с вода, няколко нощници и сутиен за кърмене, помпа (там има, но от хигиенна гледна точка бях си взела моя), еднократни подложки за сутиена, крем за зърна, за бебето си бях взела няколко неща като 2-3 памперса, залъгалка ,мокри кърпички (там има ,но за всеки случаи),  дрехи за изписването. Общо взето този списък не е даден напразно и мисля че всички неща от там си ми бяха нужни. Та по-добре си ги вземете вместо да карате роднини постоянно да ви мъкнат някакви неща.

# 746
Всъщност на мен ми трябваха превръзки, еднократно бельо, зарядно, бутилка с вода, няколко нощници и сутиен за кърмене, помпа (там има, но от хигиенна гледна точка бях си взела моя), еднократни подложки за сутиена, крем за зърна, за бебето си бях взела няколко неща като 2-3 памперса, залъгалка ,мокри кърпички (там има ,но за всеки случаи),  дрехи за изписването. Общо взето този списък не е даден напразно и мисля че всички неща от там си ми бяха нужни. Та по-добре си ги вземете вместо да карате роднини постоянно да ви мъкнат някакви неща.

Благодаря

# 747
Моля, наскоро родилите мами да споделят какви са температурите в стаите. Предишното ми раждане беше зимата и брше супер топло, въпреки зимните условия. Предстои ми раждане през август, просто не мога да си представя живота без климатик в момента 😅

# 748
Зимните и летните бебета наистина се гледат различно. Моето дете е родено края на май и точно този ден беше невероятна жега, а според моя мъж е било приятно. В болницата той беше дори с дълъг ръкав, а аз исках да си сваля кожата. Пустите хормони това правят. Ние поддържахме малко по-висока температура в къщи от нормалното първото лято. Не сме спирали климатика. Все пак това дете трябва да се адаптира към нашия живот, а не да се свари цялото семейство

# 749
А в стаите в болницата как е?
Климатизирани ли са?
Първото ни дете буквално от 4 месечна не може да спи на повече от 24 градуса, дори и да сме я сложили абсолютно гола да спи, по същия начин съм и аз, будя се непрекъснато. Представям си сега как ще е след раждането..
След първото изписване март месец, пътувах до Бургас по потник без нищо да е пуснато в колата.. 😬🫣
Зимните и летните бебета наистина се гледат различно. Моето дете е родено края на май и точно този ден беше невероятна жега, а според моя мъж е било приятно. В болницата той беше дори с дълъг ръкав, а аз исках да си сваля кожата. Пустите хормони това правят. Ние поддържахме малко по-висока температура в къщи от нормалното първото лято. Не сме спирали климатика. Все пак това дете трябва да се адаптира към нашия живот, а не да се свари цялото семейство

Общи условия

Активация на акаунт