Супер кожа със Super Hydro на Jaluprо – спечелете безплатна процедура!

• 6 436
  • 131
  •   1
Отговори
# 30
Помага ли за стягане на кожата? Има ли лифтинг ефект? Колко процедури и през какъв период се препоръчва да се направят в началото?

# 31
Има ли ефект върху пигментни петна от Слънцето? А лек лифтинг ефект?

# 32
Jalupro super hydro помага ли за изглаждането на фини бръчки?

# 33
  • София
Болезнена ли е процедурата и след колко процедури има видим резултат.

# 34
Какъв ефект може да се очаква след първата процедура?

# 35
Колко процедури са нужни и колко траен е ефектът?

# 36
Jalupro super hydro помага ли за изглаждането на фини бръчки?

# 37
  • Пловдив
Здравейте,
Самия инжекционен разтвор може ли да се използва в комбинация с серум за лице и околоочен контур на марката? Може ли да се комбинира с лазерни процедури ?

# 38
  • София
Имам нужда от изглаждане на гневна бръчка и запълване на хлътнали участъци под очите. Продуктът подходящ ли е за тези участъци и би ли се справил добре? Досега не съм слагала нищо.

# 39
Ефективен ли е за хлътнали участъци под очите?

# 40
Може ли Jalupro  да се комбинира с крем, съдържащ ретиноиди или такъв с третиноин? Каква козметика може и не може да се ползва след терапия с Jalupro?

И още един въпрос, съгласно Общите условия на играта:
"3. Участието в Играта може да бъде осъществено, по следния начин:
В периода от 15.10.2024 г. до 23:59 ч. на 29.10.2024 г., Потребителите, желаещи да участват в Играта, трябва да публикуват въпрос в рамките на темата https://www.bg-mamma.com/?topic=1699985. За да участват в Играта, Потребителите задължително трябва да публикуват конкретен отговор на въпроса".

Ние задаваме въпрос и се очаква и да отговорим конкретно на него, за да участваме в кампанията, така ли?

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 09:36 от Daisy^Slava

# 41
За над колко годишни е подходяща процедурата? Възможно ли е да има подуване след процедурата, раздразнение или друго?

# 42
Болезнена ли е процедурата?

# 43
Jalupro super hydro успява ли да възстанови изгубен обем на лицето?

# 44
  • София
Досега нищо не съм си правила по лицето и аз точно затова се замислям, като целя изглаждане на фините линии около очите и назолабиалните бръчки. Ползвам от много години кремове среден и висок клас и като цяло кожата ми изглежда добре за възрастта. Въпросът ми е:
Има ли възстановителен период след процедурата и ако има - след колко дни бих могла да съм на работното място?

Общи условия

Активация на акаунт