Сушене на дрехи без тераса

• 7 893
  • 148
  •   1
Отговори
# 75
  • София
По принцип и пералня, и сушилня работят най-добре наполовина пълни.

# 76
суша ВСИЧКО в сушилня, хем комбинирана пералня със сушилня.
грам не простирам вече, за щастие!

# 77
В кауфланд в момента има електрически сушилници на 70 лв ,дори се възползвах и купих един. Утре ще го изпробвам  

# 78
Когато дам шанс на сушилнята... Две калъфки изглеждат така (току що спря, още са топли).
Ми не е моето...

# 79
  • sofia
Ми не е ок тази конкретна сушилня. Никога не са ми били така намачкани дрехите от сушилнята.
Центрофугират се на 1400 оборота, не е да ги щадя.

# 80
Духи Flushed никога не съм вадила текстил в такова състояние от сушилнята. Чаршафи и калъфки суша на най-жестоката програма, с максимална степен на изсушаване. И препълнена е била, и съм ги забравяла по два дни вътре след сушене, няма такова намачкване.

# 81
  • София
Че те изглеждат, все едно са били усукани на въже No Mouth Само те ли бяха в сушилнята? Аз технически не си представям как е възможно да ги омачка така, нищо подобно не е излизало от моята сушилня никога.

# 82
Абсурд! Аз дори не гладя след сушилня. Излизат идеални дрехи, чаршафи...  включително памучните.
Но никога не я препълвам. Трябва да имат свободно място да се въртят и сушат.

# 83
И аз се присъединявам към учудването от показано пране. Сушилнята ми е най - просто Beko и никога, ама никога не съм вадила пране в такъв вид.

# 84
Е аз вадя най-редовно.Чаршафите ми са само памук, на 1600 центрофугирам.Тези, които не са само памук не се мачкат така.Но налето легло е 180/200 и коплектът е доста голям, не може да се развърти добре вътре.Понякога ги разделям.

# 85
Еми памук 100%, 4 калъфки, един долен и един горен чаршаф.
Бош.
Все тая.. аз това го ползвам наистина броени пъти годишно. Но и предните две машини (пак Бош по-отдавна и Индезит, преди 20г) пак същото беше.

# 86
Нещо грешиш в програмите. Пробвай опции и варианти. Сушилнята трябва да служи на теб, а не ти на нея.
Моите чаршафи са сатениран памук, а на детето обикновен памук. Моите са ш.180, на детето 120. И всичките да ги сложа наведнъж, пак няма да са така. 8кг Беко. От малко по-скъпите беше, ако има значение.
Центрофугирам на 1400.

# 87
Ем не, все тая. 20г колко да греша, всичките съм ги пробвала... Винаги е такова.
Центрофугирам винаги на макс (в момента е на 1400 пералнята). Простирам си и до сутринта са сухи и изпънати. Ей сега и парното като пуснат, даже за 4--5 часа са готови.
Всеки както му харесва да си суши Stuck Out Tongue Winking Eye

# 88
Никога не са ми излизали такива омачкани неща от сушилнята. А досега съм сменила няколко.

# 89
Който си е купил и е ползвал електрически сушилник, да пише дали е доволен. Интересува ме и мен.

Общи условия

Активация на акаунт