Сушене на дрехи без тераса

• 7 867
  • 148
  •   1
Отговори
# 135
А млади, че и от 20години сме под наем, страшно няма, въпреки че и там е една 😁😂нищо нормално няма в бг 😋
Ох, аз 6 месеца бях под наем по време на ремонт, едва изтраях, разбирам те. Ама нали правите къща, тя не е ли вече готова, ти шкафчета прави много хубави, стени зелени помня?  Ще си отдъхнеш в нея и ще ти е рахат.

# 136
  • София
Няма проблем, не съм се оплакала, казах, че не е толкова страшно. Единствено че у нас наистина не са добре уредени дългосрочните наеми, като в някои западни държави.

# 137
Няма проблем, не съм се оплакала, казах, че не е толкова страшно. Единствено че у нас наистина не са добре уредени дългосрочните наеми, като в някои западни държави.
Не са уредени, да. Защото в предходните 40 години преди последните 30 почти нямаше хора без собствено жилище и няма нужда от такава уредба. Те и сега много от тях си имат, ама в икономически опустошени райони и населени места и не могат да ги ползват. Могат да ги продават почти на безценица (цената отразява не стойността, състоянието и параметрите на самото жилище, а на региона), но няма и кой да ги купи и така постепенно с годините се рушат, както и цялата инфраструктура.

# 138
  • София
Извинете за тъпия въпрос, но сушилнята как се слага върху пералня? Трябва ли някаква стойка или може да се постави върху пералнята на крачетата си?

# 139
  • София
Желателно е да има нещо между двете, а и стени отстрани. Ние имахме отдолу пералня комбинирана, а горе миялна и си бяха разделени с рафт.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 14:32 от Rockstar

# 140
Ако размерите съвпадат спокойно може да се сложи на крачетата без нищо друго.

# 141
Извинете за тъпия въпрос, но сушилнята как се слага върху пералня? Трябва ли някаква стойка или може да се постави върху пералнята на крачетата си?
Виж в темата за сушилните, доста е обсъждано.

# 142
  • София
Има разни начини, разглей китове за свързване, има варианти просто един върху друг, с кит, който се завива за двете или с друг вид захващане, с колани, с мебел, с маса или рафт между тях...

# 143
Ако сушилнята стъпва стабилно на равната  повърхност на пералнята, няма нужда от никакви китове и плоскости. Просто пералнята трябва да е нивелирана добре и да е стъпила на твърд под. Това е. Всичко друго са излишни пари, освен, ако не се нуждаете от него по някаква ваша си причина/желание.

# 144
  • 1st floor
В нашия блок никой няма балкон. Пробвала съм в началото със сушилка - не е ОК тази постоянна влага. Отделно ме дразнеше, стои едната стая разхвърляна. Взехме си сушилня и направо се родих. 95 процента от нещата пускам в нея, останалите на таванен простор в банята. Обикновено са някакви деликатни неща, които съхнат бързо.

# 145
Аз примерно съм под наем, на 4-ти етаж. Апартаментът не разполага със сушилня, тераса също няма. Сушим си дрехите в хола на метална сушилка, простор, или там както и да се нарича. Лятото съхнат много бързо, като само отваряме прозореца, който е с комарник, за да влиза някакъв въздух. Зимата, когато парното работи съхнат една идея по-бавно от лятото. През останалите по-хладни месеци, кагато парното не работи, естествено съхнат малко по-бавно, но досега не е имало проблем с влагата, няма мухъл и т.н. Но явно си зависи от някои фактори.

# 146
В момента съм с такава сушилня.

Ползвала съм и на AEG преди това, среден клас, ако се сетя за модел, ще пиша. И от двете съм доволна и нямам забележки.

За влагоабсорбатор вече не си спомням, защото бях изнамерила един доста ретро, но беше голям по обем, с по-голям контейнер за водата. Да, стоеше пуснат, докато съхнат дрехите, на сутринта контейнерът беше пълен с вода. Може да се пуска и само докато отнеме първоначалната влага от дрехите. Аз тогава имах тераса, но живеех в район с доста къщи и дрехите се умирисваха на сажди/пушек, ако се сушат отвън.

А какви програми ползвате на сушилнята Bosch?

# 147
Програмите се използват според материите на дрехите. За това и има толкова програми. Иначе щеше да е само една.

# 148
  • Варна

JannyBG, може ли да споделиш модела на компактната сушилня.
Klarstein Jet Set.

Здравейте, може ли да споделите впечатления от ефективността на уреда - обмислям да взема подобна, тъй като нямам нужда от пълноценна с 7-8-9 кг. обем. Реално ми трябва за ускоряване на пране-сушене на униформи, а не за цялото пране вкъщи. Кажете как работи, какво е това за извеждане на въздух (което видях), трябва ли й специално място (тип килер дали е ок)?

Общи условия

Активация на акаунт