🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 5 (13.10 - 20.10)

• 34 969
  • 861
  •   1
Отговори
# 855
Здравейте! Току що се регистрирах само за да ви кажа на целия форум, че сте фактор!
Е то е можело и през ФБ да влезеш. По-бързо става.
А дали е обитаем остров... гледай подкаста в канала Slavi Tudzharov, в който разказва за острова, а също и в Надкаст там, където гостува Ники Николов.

Нямам нерви да гледам някакви лигльовци дето се мислят за журналисти. Подкаст, надкаст и т.н. щуротии. Ако нещо не съм разбрал в предаването или не съм внимавал или не е било поднесено разбираемо. Не искам някои да ми обяснява разни тънкости видиш ли. Това е като да гледам след футболен мач разните му "разбирачи".
Ако някои участник от формата, режисьор,оператор е в някой сутрешен блок примерно, ще го гледам ако ме интересува.
Много по интересно ми бе да изчета всичките теми за Острова тук. Смятам, че намерих много информация.

Може само това което ми препоръчваш да го прегледам по диагонала информативно. Само дето не знам къде из интернета съществува. Ю туб?
Фейсбук нямам. От една друга генерация мотористи съм. Предпочитаме да сме на маса очи в очи или на моторите.

# 856
... и може да искат в основата да е факторът, че винаги можеш да спасиш някой с живота си.

Продължавам да повтарям - колкото повече свобода на избора на състезателите, толкова повече поле за размисъл на състезателите, толкова по-добре.  Така че силно подкрепям да Е разрешено да се пожертваш по всяко време.

Ако го забранят - ще е ограничение на свободата на избор на състезателите.
Също както преди битката за храната изведнъж спуснаха ограничение, което възмути всички ни.

# 857
Може само това което ми препоръчваш да го прегледам по диагонала информативно. Само дето не знам къде из интернета съществува. Ю туб?
Фейсбук нямам. От една друга генерация мотористи съм. Предпочитаме да сме на маса очи в очи или на моторите.
https://www.youtube.com/watch?v=FiCwRPI613o&ab_channel=%D0%9D%D0 … D0%B0%D1%81%D1%82
Този е продуцентът. Интересно е. Гледай го.

# 858
Нямам нерви да гледам някакви лигльовци дето се мислят за журналисти. Подкаст, надкаст и т.н. щуротии.
Това не са журналисти и никой от тях няма претенции да е такъв. Туджаров беше лично там, на острова и казва от първа ръка.  Хем не искаш да ги чуеш, хем имаш мнение по въпроса дали островът е обитаем или необитаем. Той е бил там в продължение на 3 седмици.

p.s. Това с мотористите го пишеш за пореден път, на знам каква връзка има с всичко, което пишем тук. Всеки си има някакво хоби и професия.

# 859
Минавам само да изкажа сърдечни благодарности на Outcast за линковете към епизодите. Жив и здрав и още най- малко 100 години да ни радваш.😉🫶

Формата много ми хареса. Понеже не съм фен на Сървайвър заради гласуването, което за жалост води и до лицемерие, тук липсата на този елемент изключително много ме зарадва. За жалост каста не е много добър.10 статиста, 10 туриста и едва 10тина човека които знаят къде се намират. Но надявам се във втори , трети сезон това да се поизчисти. Стискам им палци за успешен рейтинг.🤞

П.П. И ако може по- малко популизъм,лИбоФ, стихчета и заучени фрази ,че на моменти става доста криндж.

# 860
Ето и сравнението на двете предавания по наши оценки

Какво забелязваме дотук:  Слаби резултати за Игрите от 7-ми до 14-ти епизод, след което следва засилване.
Островът държи сравнително по-високо ниво, което за съжаление в последните два епизода май е започнало да пада. Да се надяваме че тази тенденция надолу, няма да се запази.

Това е по номера на епизоди, не по дни. Ако някой иска да си поиграе да сравним оценките в едни и същи дни, да ми пише на лични да пратя числата.  Те ще бъдат това което виждате по-горе - тоест номер на епизода и оценка. Ентусиастът ще трябва сам да натъкми кои епизоди в кой ден са били.

# 861

Общи условия

Активация на акаунт