🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 5 (13.10 - 20.10)

• 34 966
  • 861
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Изгледах и аз Надкаста с Диляна, е много е красива, въпреки, че малко с устата е прекалила. Изкефих се, че сама си е правила стайлинга, грима със сестра й заедно са мислили ииии май там се е фокусирала. Останах с впечатление, че играта не я вълнува, на няколко пъти каза- това със стратегиите не го разбирам, пример трябвало да се дава, налагаше се да й разказват кой на кого какво е казал/дал, май и не го гледа… водещите горяха повече за “нейното” предаване. Може би заради това, че ги е виждала основно на игри, може би се е опитвала да ги опознава като хора, но това са ми впечатленията.

# 841
Островът не е необитаван, ако това имаш предвид под "самотен".

Обсъждали сме го в предишната тема. Има няколко населени места, къмпинги, обработваеми площи. Но явно има правила да не се контактува с местните извън сценария, както и разходките в джунглата вероятно също са само с разрешение на продукцията.

Значи са на някои от големите острови.
Логично е да не могат да влизат в джунглата без местен придружител, там има змии, вероятно и други гадинки. Освен това едва ли познават растенията.

Бистра споделя, че отива контузена на острова.

Сега пак се загледах в снимките.
Забелязвам, че кутрето явно още не и е възстановено и не може да го изпъва.... Това обяснява някои от несполуките в захват. Оня ден като играеше с Владо в дъжда забелязах, че е с бял лак на краката, та се чудих как издържа такъв лак 3 седмици.
Явно и е любим цвят.

# 842
Бистра определено има вкус и стил, за разлика от Нина и други.

# 843
  • София
Бистра е и много красива, има една изящност и екзотика в нея, дано не се зарази с модата с ринопластиките и да се "развали".
Тази седмица гледам със закъснение и съм потресена от Георги и Рената. Георги има някакви проблеми - или е адски въодушевен и приповдигнат, чак на място не може да стои или е дзен и не вижда и не чува. Това добре, но извади неподозирана злоба наяве - това е целта на глада, разкриват се истинските лица. Рената е ясна - псевдо- духовна, ревнива и завистлива малка душица, не носи нищо от това, което "проповядва". Влади популист или не, много умен ход, браво. Ей такива интересни неща ми се гледат, позитивни, негативни - провокират реакция. Хора като Петя например, забравям че са там. На мен изобщо не ми пука що за хора са в реалния живот - интересни са ми като герои в играта и тези, които много се "пазят" си остават невидимо в миманса.

# 844
Бистра е и много красива, има една изящност и екзотика в нея, дано не се зарази с модата с ринопластиките и да се "развали".
.

И аз се надявам да не последва примера на Преслава, Александра Богданскаи т.н. които посегнаха на най- отличаващата  ги черта.
Всичко друго си го има. Може да не е перфектна красавица, но си има много интересен чар.
Малко не вярвам, че е чак толкова набожна. Въпреки, че от самото начало ми направи впечатление, че винаги е с клин или нещо да и крие дупето. Рядко я дават с бански. Ако не е заради религиозност , е за защита от гадинки или е помолила продукцията да не я снимат по бански.
За разлика от Джина Стоева, Силвия Радулова и др. в Сървайвър. Там по- вероятно е продукцията да наблегна на подобни кадри за вдигане на рейтинга.😉

# 845
На мен Бистра ми харесва. Да, има високо самомнение, но е факт, че е смела, хвърля се в игрите, не се крие, не се сърди, че я избират, казва си директно какво иска - да вземе златната гривна, да има повече гривни, да изгони слабите звена. Стайлингът ѝ ми е на сърце - не ми харесва целия силикон, който се показва от разни изрязани потничета.

# 846
На мен Бистра ми харесва. Да, има високо самомнение, но е факт, че е смела, хвърля се в игрите, не се крие, не се сърди, че я избират, казва си директно какво иска - да вземе златната гривна, да има повече гривни, да изгони слабите звена. Стайлингът ѝ ми е на сърце - не ми харесва целия силикон, който се показва от разни изрязани потничета.

Ами защо да няма високо самомнение? Има десетки златни медали през гимнастическата си кариера. От там е и спортния и хъс.
Да няма добър баланс за гимнастичка, но в предвид височината и ( над 180см според мен) е нормално. Съдя по себе си. Аз съм почти 190см и въпреки, че съм тренирал разни японски думички, баланса ми куца
А това, че доста жени във форума са писали, че Бистра не е толкова силна и има няколко поредни загуби ме учудва, че не са се сетили защо са се случили. Според мен на Бистра тогава и дойде цикъла и не беше в кондиция.
В спорта жените пият някои лекарства за да могат да излязат на състезание. Съмнявам се някой да дава подобни на участничките на острова. Винаги ме е учудвало в подобни формати как се справят, като се има в предвид, че в голяма част от времето са по бански...

Антипода на Бистра, Рената не мога да я гледам! Толкова гротеско изглежда със силикона, мустака си и най- вече със стойката, постоянното кимане докато някои и говори. Това е страшно комплексиран човек. Не познавам никой който е с подобна стойка на тялото. Двуомя се дали е да и изпъкне силикона или защото е дребна и е част от комплекса. А разните и " духовности" ме подлудяват.

# 847
И аз не разбрах коя е Митохондрия, но зад клавиатурата всеки може да се представи за всеки - я играч, я човек от екипа. И мили хора, никой не се интересува какво иска да промени БГ мама. Тук може да коментираме 100-200-800 човека и заради нашите желания продуцентите ще махнат гласа зад кадър или ще вземат само сървайвъри следващия път... Едва ли. Не сме толкова много и не сме толкова важни. На фона на 800 000 други зрители, 800-те бг мами са нищо и някой да си губи времето с мнения и желания от форума.

Това е някакъв майтап нали? То ИВ и О100Г да се съберат заедно не могат да извадят 800 000 зрители. Надявам се, че не говорим за разни "лайкове" и "харесвания" във фейсбуук, това е нещо съвсем различно.

Впрочем по-важното е другото - ако човек тръгне разсъждава по логиката "гласовете на 100-200-300 души не са ми важни, щом мнозинството не мисли по този начин" не е далеч денят в който ще загуби всичко. Човек трябва да се вслушва във всяка критика (стига да не е обидна квалификация). И ако цял подфорум на bg-mammа намира сериозни слабости, значи предването има над какво да се замисли!

Лично аз зе себе си след водната битка рязко ограничих гледането на О100Г и ако вторият сезон няма радикална промяна ще се откажа окончателно от тях.

# 848
Реалититата еволюират и няма база за сравнение с ИВ сезон 1, където бюджета е бил нищожен спрямо Острова. ИВ1 е било в пъти по-лесно да се избие и не е имало очаквания да бори Фермата, докато тук избивката дори ще е доста трудна, камо ли профит от първи сезон. Отделно има очакване до няколко сезона да пребори Игрите, но трябва първо да докарат до тия няколко сезона, че няма кой да ги чака да оперират на минус 2-3 години. Метата се мени, зрителите и те имат все по-големи изисквания. То и "Pong" е най-играната игра в историята, но ако я пуснат сега, никой няма да я отрази.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 00:52 от Не се сърди, човече

# 849
Именно защото бюджета на ИВ беше нищожен бе показателно че направиха и по-добър кастинг, и по-качествени сюжети. За парите, които са вложили Островът се представят доста зле.
Фермата е съвсем друг тип предаване, но ИВ има за конкурент Сървайвър. И се справиха добре - Сървайвър го няма, ИВ го има.

Да, вероятно са нямали време, но това не значи, че трябва да посрещат критиките "на нож". Тъкмо обратно НН и компания трябва да им се радват, защото чрез критиките ще разберат къде грешат.
Обаче нищо подобно не виждам. Да речем Еляса в надкаста коментира като грешка обезценяването на златната гривна и предложи спасеният да не може да дава допълнителната гривна на изгоненият.
И Туджаров веднага се нацупи и каза, че това няма как да го променят.
Неделчо пък каза "ма виж какви интересни обрати стават като златогривният иска да изгони някой, а той бъде спасен".

Еми така само ще губят зрители.

# 850
Именно защото бюджета на ИВ беше нищожен бе показателно че направиха и по-добър кастинг, и по-качествени сюжети. За парите, които са вложили Островът се представят доста зле.
Фермата е съвсем друг тип предаване, но ИВ има за конкурент Сървайвър. И се справиха добре - Сървайвър го няма, ИВ го има.

Да, вероятно са нямали време, но това не значи, че трябва да посрещат критиките "на нож". Тъкмо обратно НН и компания трябва да им се радват, защото чрез критиките ще разберат къде грешат.
Обаче нищо подобно не виждам. Да речем Еляса в надкаста коментира като грешка обезценяването на златната гривна и предложи спасеният да не може да дава допълнителната гривна на изгоненият.
И Туджаров веднага се нацупи и каза, че това няма как да го променят.
Неделчо пък каза "ма виж какви интересни обрати стават като златогривният иска да изгони някой, а той бъде спасен".

Еми така само ще губят зрители.
Това и на мен ми стана малко странно, че нямало как да го променят, което може да означава, че нямат абсолютната свобода от оунърите на риалитито и може да искат в основата да е факторът, че винаги можеш да спасиш някой с живота си. Наистина създава обрати, но като се замисли човек, никой сериозен претендент няма да спаси някой турист в такава ситуация. Или ще е обратното, или турист ще спаси друг турист, което няма да доведе до загуба на фаворит или персонаж, който е ценен на продукцията откъм контент.

И мен не ме кефи много това правило, ама не е болка за умиране. Ниското ниво на повечето игри ме притеснява, както и някой, който прави кастингите, игрите на кастингите и е бивш участник, да си вкарва цялата рода + махалата в предаването. Бях обяснил в преден пост какъв неистов адвантидж е това при въртенето на колелото и ако бяха някои по-смислени, можеха да наложат брутален монопол над играта. Добре, че вместо това пеят чалги и се карат за  картофи.

# 851
Джони, а ти от къде разбра, че посрещат критиките "на нож"?
Няма как да угодят на всички, колкото гледащи, толкова и мнения и претенции.
 Аз съм доволна от факта, че си спазват малкото правила, които имат, че няма груби намеси от продукцията и съм много доволна от голяма част от каста, че кросфитъри, борци и други "най-добър съм" не ми се гледаха.

# 852
Аз не съм видял някой въобще да иска каст като в ИГ, не знам, защо постоянно се цитират кросфитъри, батки и всякакви спортисти? Никой не го кефи такъв каст. Преспокойно може да изберат 15тина подготвени нормита и да останат 15-20 слота за туристи, уиърдота и другите по-пасивни профили. Просто ако може да не се познават всички и да не са свързани с продукцията, но само ако е удобно?

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 23:07 от tfn2k

# 853
Здравейте! Току що се регистрирах само за да ви кажа на целия форум, че сте фактор!
Е то е можело и през ФБ да влезеш. По-бързо става.
А дали е обитаем остров... гледай подкаста в канала Slavi Tudzharov, в който разказва за острова, а също и в Надкаст там, където гостува Ники Николов.

# 854
Джони, а ти от къде разбра, че посрещат критиките "на нож"?
Няма как да угодят на всички, колкото гледащи, толкова и мнения и претенции.
 Аз съм доволна от факта, че си спазват малкото правила, които имат, че няма груби намеси от продукцията и съм много доволна от голяма част от каста, че кросфитъри, борци и други "най-добър съм" не ми се гледаха.

най-малкото от надкастовете. Няма как да угодят на всички, но идеята, че почти няма да правят промени е тъпа. Мнения много, но всички масово са на мнение, че промени трябват. Повечето от нас са единни за поне 5-6 неща - нужен е много по-силен (женски) каст,  да спре обезценяването на златната гривна и да не се вкарват по 3-4 души които взаимно се познават. Положителните послания също са нещо което не продава този тип шоута.

Това че  няма груби намеси на продукцията е тотална лъжатова което направиха на водната битка бе от грубо по-груба най-грубо. В последния момент обявиха правила, които отмениха всички договорки и не дадоха на участниците време за реакция. А преди това два часа ни занимаваха с договорките.

Не е нужно каста да е непременно от борци и кросфитъри, но спокойно можеше да е от повече на брой хора като Миро и Тренера, които имат елементарни познания за оцеляване в дивото - как се пали огън например.Впрочем ако О100Г ако трябва да изхвърли културистите Влади и Кирил категорично нямат място тук.

Също така смешно е, че непрестанно казват че това е "Игрите на глада". Да де ама в "игрите на глада" реално е позволено всичко - да запалиш храната на другия, да не го допускаш до храната...всичко.  Там ти пускат допълнителни ресурси, само ако грабнеш зрителския интерес. А тук си пеят песнички и си раздават храна. Тъпо. Сравненията не издържат.

П.С. За мен това шоу Бистра, Рената и Шериф го носят на ременете си (донякъде и Дзами и Гогов). Първите две по един или друг начин влязоха в ролята на "злодейки", а Шериф - на популист, който е в добри отношения с всички. Повече такива хора трябват и по-малко - типа Мимо, Нина, Ина и Лора.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 23:16 от Лорд Сняг

Общи условия

Активация на акаунт