🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 5 (13.10 - 20.10)

• 35 063
  • 861
  •   1
Отговори
# 645
Обречена работа са този тип игри, най-ниските и слабите имат неистово преимущество във всички формати. Жорката-скелета е тежък фаворит отпреди да са започнали.
Този път съм съгласна с теб.
Като видях играта и ми беше ясно кой ще я спечели.

# 646
Не е задължително. В ИВ 5 най-ниска и слабичка беше Цвети, но Ситнилска победи на изпитанието с висене на кръст.
Очевидно не е гаранция за победа, но този тип телосложение има огромно предимство. Катя, Гого и кой ли не от всичките тези под 65кг могат да висят с часове на подобен тип игри.

# 647
Да, предимство е, но не е решаващо. Вчера Влади беше с много по-тежко телосложение от Бистра, а държа близ час и половина в гладиаторски условия.

# 648
  • София
Ох, Мимооо, по човешки казано, приемам и разбирам - за тебе така, да. Ама, човече, хората са отишли с различни нагласи и различни мераци. Някои - за да играят. Вече са били на почивка преди да влязат тук.

# 649
Беркето явно е Мимо Гарсия на лагер 2

# 650
Беркето явно е Мимо Гарсия на лагер 2
Може да ми видиш поста отпреди 2 дена - колнал съм го много точно.

# 651
  • София
Загледах колко много хора са с лепенки и/или превръзки по краката. Емо, Берке, Лора, Киро и още имаше... А от вчера Петя липсва.

Явно периодично някой се бъгва и има нужда от лекарска помощ. 🤨

Искам да питам нещо Монохондрия или друг запознат. Има ли лесен сухоземен достъп между лагер 3 и другите? Всеки път ли газят през водата, за да отидат до другите лагери? Може ли скалата да се заобиколи отзад вместо по вода?

# 652
Искам да питам нещо Монохондрия или друг запознат. Има ли лесен сухоземен достъп между лагер 3 и другите? Всеки път ли газят през водата, за да отидат до другите лагери? Може ли скалата да се заобиколи отзад вместо по вода?

Има, ама се кетерят, казаха го в някой подкаст.

# 653
Абе Гогов как все е информиран? Сега за Нина "тя иска"..да играе.

# 654
Жорето май е вдигнал вибрациите днес. Харесва ми, но не мога да забравя поведението му преди няколко дни.

# 655
Абе Гогов как все е информиран? Сега за Нина "тя иска"..да играе.
Нормални неща са това, то има стотици часове неизлъчени кадри и те си говорят постоянно, та Нина съвсем спокойно от дни го повтаря това, че иска да играе.

# 656
Играта беше тежко за Георги, но имам някакво задоволство, че Дзами беше първия цопнал.

Неделчо доста правилно анализриа Георги, че е дзен, когато е на върха и не може да се справя с провала.

# 657
В тая игра има полюсови хора - или плажуват и не искат да играят или са пренавити  и нон стоп в някакви схеми.

# 658
Моля оценете епизод 20 четвъртък

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона най-отдолу,
системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка  неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода,
инак впечатленията се размиват.

# 659
  • София
Е, наистина ми прилича на една понапълняла в лице Мили Боби Браун. Поне малко.
(Нина)

Общи условия

Активация на акаунт