🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 5 (13.10 - 20.10)

• 35 107
  • 861
  •   1
Отговори
# 660
кво да кажа? Мимо е за предаване тип Биг Брадър, а не за тук. да ме извинят тия, които го вкараха. абсолютно излишен и ненужен персонаж.

# 661
  • София
Класирането е ясно. Не вярвам някой да е предвиждал друго.
(Или, ако ДА - значи досега е гледал друго предаване.) Simple Smile

Е, взимам си думите назад! Скритата лимонка - искрено Браво! (Т.е. няма и да си трия поста - мачът, както казват другаде - се играе до последния сигнал на рефера)
ПП. Но пък само с 1 хвърляне? Така се обезсмисля играта.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 13:04 от EmBrother

# 662
кво да кажа? Мимо е за предаване тип Биг Брадър, а не за тук. да ме извинят тия, които го вкараха. абсолютно излишен и ненужен персонаж.
Точно това си мислех и аз от маса време. Биг Брадъра ще му заспи и ще може да даде контент там, но пък няма въобще да е най-големият уиърдо там, а ще е билоу аверидж сигурно 😂.

# 663
А как само 1 трябва да уцелят Grinning Нина отиде и го метна, трябваше 3, че да има шанс за обръщане

# 664
Кой ще спаси Мимо?

# 665
И какво, ще казваме на Мимо чао тази вечер?

# 666
моля се само ние в темата да не започнем да вибрираме и да ни го говорят звездите и нумеролозите.  Joy

# 667
Ина ли си заминава...? Тия слъзливи моменти, които дават... Да не нахмузи горивната на Мимозата?

# 668
ааа, Венци е там, как ще си ходи Ина

# 669
Не вярвам, да ни лишат от присъствието на Мимо. Макар, че трябва да призная, вече ми е малко симпатичен.  В началото не го дишах Joy

# 670
ааа, Венци е там, как ще си ходи Ина
Той май ѝ е охлади мераците, че една сцена нямат заедно, откакто са в лагера, само един двусекунден масаж след ескпедицията имаше.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 21:54 от tfn2k

# 671
А, тръгва си Мимото. След това словесно 'изпращане' не вярвам да има някакви обрати.

# 672
Мимо и аз го хулих от началото, но сега при мисълта, че няма да го видя повече на острова, малка сълза се показва в окото ми 😅

# 673
А аз искам Берекето час по-скоро да си ходи, не го издържам Bowtie

# 674
Каква беше тази игра?!
Защо само веднъж трябваше да уцелят?
Никакъв съспенс.
Нина по случайност уцели.

Общи условия

Активация на акаунт