Въпроси за TBI Bank - 3

• 32 086
  • 758
  •   1
Отговори
# 210
Мароко е в списъка с блокирани държави, поне така са посочили - https://tbibank.bg/lichno-bankirane/mobile-app/ - в приложимите документи има списък с държавите.

# 211
Здравейте, понеже за първи път ползвам услугите на TBI за погасяването на стоков кредит предполагам трябва от моята сметка на УниКредит да си прехвърля пари в сметката на TBI за да погася вноската през приложението им?

# 212
Здравейте, понеже за първи път ползвам услугите на TBI за погасяването на стоков кредит предполагам трябва от моята сметка на УниКредит да си прехвърля пари в сметката на TBI за да погася вноската през приложението им?

Да

# 213
Може с карта .Натисни плащане и виж има опция да добавиш карта.После запомняш и става супер лесно всеси път.Аз така плащам.Картата не е на тбай.

# 214
Аз имам въпрос относно приложението. В последния таб (Още), във второто меню (Съгласия) изглежда, че можеш да избираш кои да включиш/изключиш. Обаче, не запазва промените.

Например, избирам да изключа Директен маркетинг и като натисна Продължи накрая, ми дава грешка "Можеш да активираш p2p BLINKICON трансфери само чрез p2p сценарий". Само в моя телевизор ли е проблемът?

# 215
Здравейте.
Лимитът от две тегления без такса на месец знаете ли дали е за календарен месец или в рамките на 30 дни, дори и да влизат в следващия месец? Примерно, днес, както е 31-ви, ако направя двете тегления, утре, на 1-ви, ще имам ли право на нови две тегления без такса?

# 216
Здравейте.
Лимитът от две тегления без такса на месец знаете ли дали е за календарен месец или в рамките на 30 дни, дори и да влизат в следващия месец? Примерно, днес, както е 31-ви, ако направя двете тегления, утре, на 1-ви, ще имам ли право на нови две тегления без такса?
За календарен месец, тоест от 1-ви до края на месеца.

# 217
Благодаря

Здравейте.
За календарен месец, тоест от 1-ви до края на месеца.

# 218
Здравейте,как става отказа от картата Неон? Закупих стока на кредит и изрично казах,че не искам застраховка,карта и т.н., а май са ме метнали.
Утре ще звъня по съответни места,но искам да съм подготвена.

# 219
Трябва да се пусне искане за закриване на картата и сметката към нея. Но ще трябва да се ходи до офис най-вероятно.

# 220
Пуснах им един мейл, допълних,че
съм сигнализирала и КЗП, защото практиката им е откровено малоумна - за да си виждам вноски и инфо ми трябва приложение, но за да имам приложение ми трябва карта Неон.

# 221
И аз не исках Неон карта, но при закупуването на стока на кредит явно и мен са ме метнали, че ми бяха изпратили явно картата по Спиди и изобщо не отидох да я взема.

# 222
Да,служителката няколко пъти ми натърти да не я вземам, но имахме подобен случай с  съпруга ми и се оказа,че картата му се води и виси. Имаше доста главоболия докато изчисти нещата. За това искам черно на бяло да я деактивирам, откажа и т.н

# 223
При положение че те не предлагат поотделно приложението без картата, не знам какво се очаква да се направи... А и в крайна сметка картата че я има човек, не е задължително да я използва щом не иска.

# 224
Пуснах им един мейл, допълних,че
съм сигнализирала и КЗП, защото практиката им е откровено малоумна - за да си виждам вноски и инфо ми трябва приложение, но за да имам приложение ми трябва карта Неон.
Вноските можеш да си плащаш на място в офис и си длъжна да помниш и да си следиш написаното в договора. Приложението не е задължително да го имаш. Ти си се съгласила доброволно.

КЗП нищо не може да направи, защото не си ощетена по никакъв начин.

Общи условия

Активация на акаунт