Въпроси за TBI Bank - 3

• 32 115
  • 758
  •   3
Отговори
# 225
Картата какво ви пречи? Моята я държа с 2 лв. Не получавам пари по нея, няма такса, не виждам проблем.

# 226
Не получавам смс от tbi, а ми изпращат код който ми трябва. На някой случвало ли се е и имате ли идея какво да направя?

# 227
Не получавам смс от tbi, а ми изпращат код който ми трябва. На някой случвало ли се е и имате ли идея какво да направя?

Провери си в приложението на SMS сите, има папка СПАМ. Там са.

# 228

Много, много благодаря. Нямах представа,че има такава папка.

# 229

Много, много благодаря. Нямах представа,че има такава папка.

То и аз доскоро не знаех, ама една друга банка (ЦКБ), ми ги изпраща и тя там. Голям зор видях преди няколко години докато се разберем Simple Smile.

# 230
  • София
На 10.02 имам падеж на депозит, който е правен някога в клон, не онлайн.
Имате ли опит дали в такава ситуация ще мога да манипулирам през приложението или ще трябва да отида в офис?
Искам да прехвърля сумата в основната сметка и няма да го подновявам.

# 231
На мен ми изтича на 28.02 в същата ситуация. Изобщо не ми се влиза в нашия клон. DEVA имаше един депозит такъв миналата година и знам, че си го закри отново в офиса. Тогава в приложението не ставаше закриване на депозит, откриван в клон на TBI. Но я бях питал, не е имало възможност (бутон) "закриване на депозит", сега има такъв в приложението. Не смея да го пипам да не си прецакам лихвата, но силно се надявам да стане само през приложението.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 11:08 от Seiko7075

# 232
Здравейте, захраних neon картата си за погасяване на стоков кредит, но при опит за погасяване ми изписва че “нещо се обърка”. Да не би да трябва да изчакам определено време сумата да бъде видима в картата или има допълнителна такса при погасяването защото захраних neon картата с точната сума за погасяване?

# 233
Да, Сейко, така беше през юли. В офис ходих.

RebelHeart, виж дали са променили функционалностите, но на мен така ми казаха. Че депозити, открити в офис, се закриват в офис.

# 234
Здравейте, захраних neon картата си за погасяване на стоков кредит, но при опит за погасяване ми изписва че “нещо се обърка”. Да не би да трябва да изчакам определено време сумата да бъде видима в картата или има допълнителна такса при погасяването защото захраних neon картата с точната сума за погасяване?
Няма такса, но изчакай. Понякога имат проблеми. Ако е все така 2-3 дни, пиши им в чата.

# 235
Надявам се RebelHeart да сподели дали е могъл да закрие депозита си, правен с клон на банката, през приложението.

# 236
  • София
Бeз чaĸaнe нa ĸaca: tbі bаnk ycĸopявa eжeднeвнoтo бaнĸиpaнe c дигитaлни cтaнции зa caмooбcлyжвaнe

https://money.bg/personal-finance/bez-chakane-na-kasa-tbi-bank-u … oobsluzhvane.html

# 237
Бeз чaĸaнe нa ĸaca: tbі bаnk ycĸopявa eжeднeвнoтo бaнĸиpaнe c дигитaлни cтaнции зa caмooбcлyжвaнe

https://money.bg/personal-finance/bez-chakane-na-kasa-tbi-bank-u … oobsluzhvane.html

Ааа, аз се чудя, защо се е променил толкова много офисът в нашия провинциален град. Не съм влизал от две години в него, но гледам вече отвън, но почти няма служители, шефката, която ме обслужваше преди две години я няма. Дано да стане номерът, да си се обслужа сам в офиса, ако не стане през приложението. Чакам отговор от теб на 10.02, какво е станало с депозита.

Друг е въпросът, каква е разликата от това, да си се обслужваш през приложението, а не да присъстваш в офис-а (не говоря само за депозит, откриван в банката). Ако можеш да си го правиш от телефон-а, защо ще трябва да съм и в офиса. Може би има някаква защита ... нещо по - сигурно??

# 238
Друг е въпросът, каква е разликата от това, да си се обслужваш през приложението, а не да присъстваш в офис-а (не говоря само за депозит, откриван в банката). Ако можеш да си го правиш от телефон-а, защо ще трябва да съм и в офиса. Може би има някаква защита ... нещо по - сигурно??

Преди 3 дни ми се наложи да депозирам средства и го видях. За момент си помислих, че ще има такава функция, но нямаше. Общо взето може да се прави същото, което и през приложението. Пари на вятъра според мен. Да бяха инвестирали в собствени банкомати, пак да ги държат в офисите им.

# 239

Преди 3 дни ми се наложи да депозирам средства и го видях. За момент си помислих, че ще има такава функция, но нямаше. Общо взето може да се прави същото, което и през приложението. Пари на вятъра според мен. Да бяха инвестирали в собствени банкомати, пак да ги държат в офисите им.

Еми да, аз ако ще потвърждавам кодове от приложението на МОЯ телефон, чий ще го диря в офиса. Така или иначе доказвам, че съм аз, с моя телефон.

Общи условия

Активация на акаунт