Въпроси за TBI Bank - 3

• 32 054
  • 758
  •   2
Отговори
# 105
В чата писах, Сейко. Сравнително бързо ми върнаха парите.

# 106
  • София
Някой се беше оплакал, че му липсва полето за вписване с пръстов отпечатък. Да каже как го е оправил, че и на мен ми се появи и ми омръзна да въвеждам 6 цифри.

# 107
с нов телефон съм. как да си прехвърля приложението? явно може само на едно устройство, но честно казано ме е страх да го изтрия от стария телефон

# 108
Може и на повече от едно устройство. Инсталира се приложението на новото устройство и там се прави снимка на лична карта + селфи, за да се активира. Миналата седмица го тествах.

# 109
  • София
Някой се беше оплакал, че му липсва полето за вписване с пръстов отпечатък. Да каже как го е оправил, че и на мен ми се появи и ми омръзна да въвеждам 6 цифри.
Аз. Влизаш в настройките. Отметката за ползване на пръстовия отпечатък е активирана. Деактивираш я и я активираш отново. Така се оправя при мен .... за някакво време и после пак.
Но и някой беше показал скрийншот на клавиатурата и имаше "бутон" там. При мен няма такъв. Вероятно зависи от устройство и операционна система.

# 110
Може и на повече от едно устройство. Инсталира се приложението на новото устройство и там се прави снимка на лична карта + селфи, за да се активира. Миналата седмица го тествах.
благодаря, направих го
на обб дали може на повече от едно също, че и там трябва да правя

# 111
Има долу в дясно и при мен, след като съм го разрешила изобщо като начин за влизане, разбира се. Ако не е разрешено в настройките, няма да го има и там.

# 112
благодаря, направих го
на обб дали може на повече от едно също, че и там трябва да правя

ОББ май не може, въпреки че отговарят с "да" - https://www.ubb.bg/ubb-mobile

# 113
  • София
Ребел, мерси, стана. Аз винаги съм имала, но изчезна. Вероятно са обновили софтуера. То май беше по подразбиране и не съм го настройвала, но ще знам занапред.

# 114
Върнаха ми парите от дублираните плащания, като писах в чата на приложението на TBI. Изпратих генерирани двете неуспешни плащания и касовата бележка снимана с кешовото плащане на една и съща стойност и трите. За няма и 24 часа ми ги върнаха. Бях получил съобщение в чата, че ще предадат на колегите и т.н. и си викам - ясно - от умрял писмо, но пък стана. Обаче недостатъкът е, че ако не знаех колко средства имам по картата, въобще нямаше да разбера че са ги върнали, нито като известие, нито съобщение в чата, нито като транзакция се виждат.

# 115
Браво! Транзакция трябва да се появи.

# 116
Здравейте! Някой има ли проблем с отваряне на приложението днес? При силен интернет ми изписва, че нямам интернет.

# 117
Преди обяд нямаше проблеми. Точно сега и при мен не зарежда, нещо пипат сигурно..

# 118
Пробвахте ли коледния календар в приложението? Изисква ли някакви цъквания към кредити, шопинг лимити ... ?

# 119
  • София
Пробвахте ли коледния календар в приложението? Изисква ли някакви цъквания към кредити, шопинг лимити ... ?
Не, няма уловки. Участва се в томбола за награди или се получават кодове за отстъпки от сайтове. Чисто формално има някакви въпроси, от тези на които всеки отговор е верен - обичаш ли да подаряваш подаръци и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт