Въпроси за TBI Bank - 3

• 31 974
  • 758
  •   1
Отговори
# 90

Е как да я има цялата сума? Довнасянето се вижда в транзакциите.

Мисля че пита за анексите към договорите. Оттам, откъдето се сваля договорът, отдолу ги има и анексите като .pdf-и, с общите суми на довнасяне.

# 91
Да, в сваления договор ги нямам, има ги в приложението. Откъде се сваляха, забравила съм?

# 92
Да, в сваления договор ги нямам, има ги в приложението. Откъде се сваляха, забравила съм?
Има под таб-а за сваляне на договорът, още един таб - сваляне на анекс, в който е обобщена последната сума

# 93
Довнасяла съм само веднъж и не го знаех това за анексите, благодаря!

# 94
В някои банки му казват анекс, тук в ТБИ, сега погледнах, им казват "потвърждение".

# 95
По повод на друга тема се оказа, че не знам дали има опция да задам лимит за теглене от карта Неон? Има ли? Не видях в настройките .

# 96
По повод на друга тема се оказа, че не знам дали има опция да задам лимит за теглене от карта Неон? Има ли? Не видях в настройките .
Няма.

# 97
Много ти благодаря, ЧревоУгодник!

# 98
Какво означава неразрешен овърдрафт, имате ли представа какви са лихвите и какво следва?
Накратко, наложи се да изтегля пали от ШЛ на банкомат предните дни. Отивам на първи банкомат-непозволена операция, на втория банкомат същото, на третия банкомат същото.
След час виждам, че ШЛ ми е на минус 1200 лева, а аз пари не съм взимала. След куп разговори с ТБИ ми възстановяваха сумите но час по лъжичка. В един момент картата ми НЕОН, не ШЛ, е на минус 800 лева. В основанието пише осчетоводен неразрешен овърдрафт.
Ясно е, че ще посетя офис, ама разкажете ми, за да съм подготвена, що е то неразрешен овърдрафт и какви лихви текат.

# 99
Неразрешен овърдрафт е извършване на плащане/теглене с картата на стойност по-голяма от наличността по сметката. По принцип другите банки имат посочени такси/лихви за подобно нещо, ТБИ нямат посочени такива в тарифата. Може да си погледнете договора за шопинг лимита, може в него да са посочили нещо.
Но най-вероятно е някаква грешка и нищо няма да вземат. Картата е на минус, защото системата им сигурно у настроена автоматично да погасява неразрешен овърдрафт с наличността по сметката. Имаше някакво съобщение тия дни в приложението, че има проблеми с шопинг лимита и няма да могат да се разсрочват покупки. Сигурно нещо им се е бъгнала системата отново..

# 100
ТБИ офис за хора със спестявания.

Подадох запитване и в чата за моите дублирани плащания, за които споменавах по - горе в темата. Вече 4-рти ден не ми се обаждат от Била за възстановяване на сумата. Аз смятам, че в тях беше проблемът. Но пък и ТБИ могат да проследят и помогнат, ама като чета тук че за много по сериозни неща не си мръдват пръста ... ще чакам и тук от умрел писмо. Пък може и приятно да ме изненадат. Да видим.

# 101
Ще ти върнат парите, Сейко.
Имах дублирано плащане на сметка към А1, по вина на ТБИ. Върнаха ми парите.

# 102
Ще ти върнат парите, Сейко.
Имах дублирано плащане на сметка към А1, по вина на ТБИ. Върнаха ми парите.

Ти къде им писа? В чата на приложението или на мейла? Аз и на двете места писах. Чудя се дали изобщо да ходя в офис, те май не се разправят с плащания карти и т.н., които са от приложението. В случая не е вината на TBI защото на съседната каса също имаше проблем с плащанията с карта. Нещо им се беше прецакала системата на Била за картови плащания.

Свалили са лихвите по 36 месечните депозити, жалко. Бяха по 3,5% годишна. Сега са 3,0%.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 10:27 от Seiko7075

# 103
Отдавна се надявах да пуснат кешбек, явно ще се случи скоро.
https://www.economic.bg/bg/a/view/tbi-bank-se-priceli-v-top-8-na … nkite-v-bylgarija

# 104
Отдавна се надявах да пуснат кешбек, явно ще се случи скоро.
https://www.economic.bg/bg/a/view/tbi-bank-se-priceli-v-top-8-na … nkite-v-bylgarija

Е то в определени магазини. Ако няма Била и Кауфланд не го признавам! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт