Коледни календари - тема №4

• 76 685
  • 812
  •   1
Отговори
# 765
Възможно е, да. А като пристигне, дали би погледнала срока на годност на продуктите? Не вярвам да е кратък, но все пак ми е интересно.

# 766
Аз няма да го отварям сега - ще погледна на първи декември.
И без това едва ли ще пристигне скоро - в Озон излиза съобщение, че са претоварени и не гарантират бърза доставка.

# 767
Миналият Черен петък в Дъглас календарът беше ли намален, помните ли? Чудя се дали да го поръчам сега, не мисля, че има логика да го намалят сега и после с повече, но не знам...

# 768
Преди години календарът на Зелен беше с мини продукти а сега е с пълноразмерни, затова  цената е даста по-висока. Поръчах от официалния сайт, но не вярвам в Озон да е различен, може само картинката да е миналогодишната.

# 769
Тя даже не е миналогодишната, а от преди 3 години. Е, ако не са в срок, ще пиша пак на Озон.

# 770
То въпросът е дали календара на Дъглас ще бъде наличен още две седмици до официалния ЧП. Нямам спомен от миналата година.

На Ланком отстъпките за предварителния ЧП не включват holiday лимитките.

# 771
То въпросът е дали календара на Дъглас ще бъде наличен още две седмици до официалния ЧП. Нямам спомен от миналата година.

На Ланком отстъпките за предварителния ЧП не включват holiday лимитките.
Сега си спомням - не беше наличен. Благодаря, поръчвам.

# 772
Аз така се чудех за Ланком. Не го взех с 25%. После се навих и на 20% (за нов потребител), но вече не беше наличен. Съфорумка се отказа и пренасочи календара към мен, та изкарах луд късмет. И до сега календара с тази цена не съм го видяла. Та в моя случай се получи “Една патка, мислила, мислила….” От много смятане и умуване, оставаме с пръст в уста 😃 Та не се знае дали ще е наличен след 2 седмици и дали евентуална отстъпка ще го лови.

# 773
Какво мислите за този календар на Nuxe, заслужава ли си
https://www.ozone.bg/product/nuxe-advent-kalendar-24-chasti/

# 774
В аптеки Galen е 125 лв. според мен си заслужава.

# 775
Какво мислите за този календар на Nuxe, заслужава ли си
https://www.ozone.bg/product/nuxe-advent-kalendar-24-chasti/

Аз си го взех миналата година. Става. Някой каза, че след празниците го е взел на 80 лв миналата година. Аз ще чакам и ако го намалят тогава, ще го взема. На тази цена не искам. Иначе да, в Гален е по-евтин.

# 776
На Nuxe ароматите не са моето, иначе бих си взела. Към момента съм все още безкалендарна Laughing

# 777
Обожавам Nuxe. Ползвала съм почти всичко, освен сериите за лице за по-зрели кожи. Календарът не е лош, но са минита. Например за душ гел е за веднъж-дваж да го използваш. След такъв календар се затрупвам с едни малки опаковки и предния път не ги използвах. Чак като отидохме на почивка ги взех, за да ги изразходя, но вкъщи ми беше неудобно.

Тазгодишния сега видях. Има и по-големички продукти - бих го взела и аз.

# 778
Аз пък нещо взех да харесвам минитата, защото мога да пробвам различни неща. Крем 50 мл го ползвам много време и нямам нерви да го изхабя. Не съм засичала точно колко време ги ползвам, но крем 15 мл карам с него поне месец. Зависи и от консистенцията, де, но горе долу толкова. Серумите също. Душ геловете са по 30 мл и са ми ок за някое пътуване. Шампоана миналата година беше 50 мл и е точно за две измивания. Той вече буквално си е само за проба. Тази година се разписах с календар и този на Нюкс бих го взела следколедно, ако много го намалят. Следя и за този на Медавита в Нотино. Пак са минита и бих го взела само, ако цената падне доста.

# 779
  • Велико Търново
Миналогодишният на Нукс е на 50 процента.

Общи условия

Активация на акаунт