Коледни календари - тема №4

• 76 685
  • 812
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Не съм си правила труда да гледам в другите сайтове , защото както казва и pppqqq  - аз поръчвам от ОЗОН и гледам тяхното описание. Дано не е подвеждащо.

# 796
Обаче в Озон имаха другия календар и си пишеше календар на Зелен, и се изчерпи. А този се появи впоследствие и е с друго име (въпреки че е на същия производител).

Между другото, аз още не съм сигурна дали този календар е редовен - беше ми странно как се появи изведнъж при новите продукти на Озон, а не го рекламират никъде... При това кутията е използвана предишни години. Но утре ще разбера - ако има дата на опаковката (няма да го отварям) - според сайта е предаден на Еконт.

П.п. миналата година поръчах три на Синсей, само защото бяха намалени - един с козметика (за баня и някои кремове, един с гипсови фигурки за оцветяване и един с бижута, който струваше 3-4 лв. Козметиката си я употребих (бяха малки опаковки), гипсовите фигурки ми харесаха, бижутата - не особено, но пък те не струваха почти нищо.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 15:29 от pppqqq

# 797
Какво мислите за този календар на Nuxe, заслужава ли си
https://www.ozone.bg/product/nuxe-advent-kalendar-24-chasti/
Аз съм много голям фен на марката. Ползвам редовно стабилна част от продуктите им. Травъл размерите са ми супер за фитнес чантата, а и опитвам новите им неща без да се налага да купувам цяла опаковка. Преди няколко седмици ми дадоха тестер на новият им околоочен серум бих си го купила, но видях че го има в календара в пълен размер, та взех календара направо. Само той и сухото им олио заедно струват колкото целият календар, така че за мен абсолютно си заслужава.

# 798
Парфюмният календар на Нотино пак е зареден - сега е с 5 лв по-скъп, но пък дават по-хубави подаръци.

# 799
Може ли линк? Не можах да го видя, а 3 пъти прелиствах.

# 800
Ето - аз го взех за 200 (в това число доставката) с подарък две лист маски и мостра на мъжки парфюм. Сега май дават чантичка и мини парфюм:
https://www.notino.bg/notino/advent-calendar-2025-12-days-of-fra … mitirana-versija/

Пише, че има налични повече от 4 бр.

# 801
Здравейте, дали го препоръчвате, заслужава ли си?
Миналата година след четена на темата взех на Nuxe, но определено искам парфюмерия тази година и му се чуди  първия път.
Благодаря предварително!

# 802
И аз му се зачудих. По принцип нямам нужда от парфюми. Имам да поизхабя + че имаше и няколко минита в Ланкомския. Май ще го оставя за догодина.

# 803
Аз не съм го отворила, така че не знам дали да го препоръчам. Забелязах, че няколко от парфюмчетата са мъжки - бих предпочела всички да бяха женски.

Иначе и аз си имам парфюми, имам цял неотворен пълнител от този комплект (взех го миналата година, пак от Нотино), така че строго погледнато минитата не ми трябват: https://www.notino.bg/lancome/la-vie-est-belle-podarchen-komplek … za-zheni-6949845/

Комплектът също е с подаръци - несесер и мини продукти на Ланком, както и още нещо.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 22:21 от pppqqq

# 804
Аз днес си поръчах календарът на Ив роше. Дано ми хареса. Колебаех се между него и този на Nuxe.

# 805
  • нейде там, където ....
В Синсей тази година имат коледни календари, които харесах за подаръци - кукла и аксесоари, някакви картонени мебели/декорации и други, в които може да се слагат неща по избор.

# 806
Получих календара на Смарт органик от Озон - срокът му на годност е до май, 2026.
Не искам да го отварям сега, за да видя бурканчетата с крем.

# 807
А картинката каква е?

# 808
  • София
pppqqq , трябва да има "ръкав" където да е описано съдържанието + грамаж. Ако не те затрудняваме може ли снимка - или да напишеш колко грама са описани бурканчетата. И аз чакам моя иначе.

# 809
С картинката с поточната линия е, а не с въртележката. И наистина - сега видях, че кремовете за мазане не са пълноразмерни, а са по 100 гр.

Общи условия

Активация на акаунт