Коледни календари - тема №4

• 51 504
  • 515
  •   2
Отговори
# 510
  • София
Много добра идея , мога да предложа на сестра ми - да си спретнем по един такъв календар - една за друга Sweat SmileSweat Smile

# 511
Хахах всяка с нейните останали продукти. Със сигурност не си ги знаете и не си ги помните.
Аз загледах и този календар на Медавита. Ползвала съм техни продукти и са хубави. Да, малко минита са, но пък така имаш възможност да опиташ различни неща. Много са удобни минитата при пътуване.

И като сметнеш, че една бройка от календара идва на 5 лв, и си викаш: не е толкова зле. И сега се самонавивам 😂

Едитвам се: 99% са шампоани и маски. Май ще пропусна. Ако остане и го намалят след празниците още, бих си взела.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 15:25 от VaniaK

# 512
Вчера ми излезе реклама за календара на Mac в Нотино (извинявам се, ако сте го споменавали). Рядко изразходвам декоративна козметика, но се изкуших. Въобще тази тема действа много зле. 😁

# 513
Поръчай го през приложението, за още 5 лв. надолу:

Аз гледам, че и на Clinique, и на Clarins вече се предлагат само с по 12 продукта, уви.

Щях да бъда първа писта за размяна, но сестра нямам, а приятелките ми не са на моята честота в това направление. Едната вече ме пляска през ръцете, като чуе за нов парфюм Joy

# 514
  • София
Само да попитам, вече няма превозвачи от Франция. Вие как си го поръчахте?
До Германия и оттам с превозвач.

# 515
Аз днес получих този на Катрис. Жесток е. По принцип не ползвам висок клас декоративна козметика. Катрис са ми една от любимите марки и определено са им добри нещата. Имах два подаръка - палитра руж с хайлайтър и червило/гланц - тоест 26 продукта за 76 лв. Голяма оферта, наистина. 😆

Гледах, че са качили и на Бел хипоалергенната. Аз миналата година го купих, по принцип им харесвам нещата, но подбора нещо не беше моя точно. Имаше един серум за под спирала - най-великия продукт за под спирала е това. Наистина прави миглите по-плътни, дълготрайна спиралата и т.н. Но само заради него - цял календар, не. 🤣 Ще го погледна и тази година, но надали ще го взема.

Ланкомския е разкошен наистина.

Общи условия

Активация на акаунт