Коледни календари - тема №4

• 76 756
  • 812
  •   1
Отговори
# 570
Поръчах на детето(4г.) ето този от Тему, опаковката изглежда добре и пристигна здрав, за пълнежът не знам как ще е, но за 30 и няколко лева нямам огромни очаквания.
Може ли линк, че имам едно петгодишно луд фен на багери.

# 571
Аз последно с Ланком. Доволна съм. Отворих го. Не издържах 😂 Единствено червилата не са моя цвят, но са подходящи за Коледа. Няма да сложат лилаво, я 😂 Ще ги дам на майка ми или на някой друг. И заедно с  подаръчните мостри, спиралите ми станаха 5 + още две в резерва, които си бях купила 😂 Та в тая насока се презапасих 😂

# 572
Поръчах на детето(4г.) ето този от Тему, опаковката изглежда добре и пристигна здрав, за пълнежът не знам как ще е, но за 30 и няколко лева нямам огромни очаквания.
Може ли линк, че имам едно петгодишно луд фен на багери.
Нашият е изчерпан, но този е същият:
https://share.temu.com/iLK0AyIiCCB

# 573
Аз взех парфюмния на Нотино. Даже пристигна. 12 кутийки за отваряне са ми напълно достатъчни. Всеки ден ми идва като задължение.

# 574
За търсещите Ланком календара- разбрах, че го имало в Дъглас в Ринг Мол в София. 330лв

# 575
Облещих се Flushed

# 576
Календарът на Cult Beauty най-накрая пристигна.
Поръчах го на 07.10.
https://www.instagram.com/reel/DP8dAvejYmI/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==

# 577
Абсурдни са им цените, то вероятно ако си купиш продуктите един по един ще излезе съвсем малко по-скъпо. Предпочитам да има повече минита и съответно цената да е по-ниска, защото със сигурност не всеки продукт ще е твоят.
Корейският им е 360 лева, просто е нереално.

# 578
  • София
До момента не съм купила нито един календар, но сега ме изкушава този на L'erbolario:
https://www.lerbolario.bg/bg/lines/%D1%81-l-erbolario-%D0%BD%D0% … B8-2025-1198.html
Склонна съм да дебна за намаление, миналата година май имаха някакво по черния петък. Харесвам марката и така бих могла да пробвам всичките ароматни линии без да се набутвам с пълноразмерни продукти.

# 579
Аз съм голяма фенка на коледни календари, но си ги купувам след празниците Joy
Миналата година в края на януари взех от ДМ на тяхната марка за 2 лв и нещо, както и на Нивеа за 6 и нещо.
Намаленията бяха на около 80-90% в аутлет секцията.
На Нивеа струваше около 70 лв на редовна цена, а аз го купих за 6 лв.

# 580
Е, да. Това си е оферта от 70 на 6 😃 И аз бих го взела, макар че да не съм фен на марката. Надявам се да пишем тук и след празниците и да споделяме оферти. Бих взела още един календар, но стига наистина цената да си заслужава. Не, че имам нужда, но ей така… за гъдела и офертата 😂 Аз като видя нещо на много ниска цена и ръцете ми не издържат да харчат 😂😂😂 Не знаех, че ДМ могат да намалят толкова календарите си. Ще следя и там.

# 581
Аз съм голяма фенка на коледни календари, но си ги купувам след празниците Joy
Миналата година в края на януари взех от ДМ на тяхната марка за 2 лв и нещо, както и на Нивеа за 6 и нещо.
Намаленията бяха на около 80-90% в аутлет секцията.
На Нивеа струваше около 70 лв на редовна цена, а аз го купих за 6 лв.
От физически магазин на ДМ ли ги взе?

# 582
Да, от физически магазин.

Имат и “хранителен” календар с чайове - 24 пакетчета. Той не е скъп - 7 и нещо струва попринцип, но и него бях набарала за 1 левче.

# 583
Нито един козметичен не ми хваща окото или цената е много висока за съдържанието.
Мъжките пък 80% от продуктите са неизползваеми при моя .
Някакви идеи за различен от козметика?

# 584
Има календари с чай, с кафе, с топъл шоколад, с конфитюри, с подправки, с бира, с коктейли, с ликьори, с уиски, с инструменти, с неща за спортисти, днес видях календар на ред бул..... Има и еротични ако решиш да си много щедра.

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 09:12 от мама-ени

Общи условия

Активация на акаунт