Коледни календари - тема №4

• 76 728
  • 812
  •   2
Отговори
# 660
Някой има ли идея какъв е този календар? Може би опит от предишни години?
Скрит текст:
Търся нещо за цяло семейство и сякаш има такава заявка, но е доста кофти да не знаеш съдържанието. Например ако за даден дeн подаръка е 1 десертно барче, не би било готино.
Бях писала ,че не си заслужава.  Отделно не се отварят  отделни квадратчета ,за целият капак.

# 661
Защо, като приложа кодът за отстъпка в количката , ми показва , че е активиран, а самата крайна сума не се променя?
Пробвайте през друг браузър. Кодът не е персонализиран, намаля цената и като гост. Като се логнах добави и подарък за поръчка над 80 лв. Самият подарък нямам представа какъв е.

# 662
В Нотино

Някой ден ще си го взема 😂 Като заплатата ми стане същата, но в евро 😂

# 663
  • Mediterraneo
Другата седмица в испанския Лидл.

# 664
Аз съм готова, не мисля да взимам друг козметичен (защото ми застояват неща - както написах - ползвам, но не мога да ги изразходвам за една година), но ако излезе нещо интересно - примерно някакви арт материали или друго, може да се изкуша.
Скрит текст:

Сега ако излезе на по-добра цена ще ме е яд.

# 665
В момента Ланком имат 11% с 11 подаръка за поръчки над 222 лв. Сигурно по черен петък ще имат по-голям %, но не знам какви ще са подаръците. Иначе са това:
Скрит текст:

Като останалите сигурно са мостри тип-листчета
Знам, че не е по темата, но много се радваха на подаръците от Ланком, та споделям сега какви са. Не съм смятала каква стойност излизат, ама може едно 100 лв да има.

# 666
Парфюмчетата сигурно също не са минита, а мостри. Иначе е хубаво, ако не бях взела този от Нотино, щях да се насоча към Ланком.

# 667
Май са минита, не мостри. Минита са по 4/5 мл, мострите по 1/1.5 мл. Май така се водят.

# 668
Вярно, мострите са по-малки. Между другото, харесвам комплектите им с минита - трябваше да направят един календар с тях.

# 669
Много е гъделичащо да ти "подаряват" разни нещица, обаче разликата в цената на парфюм 100мл в момента в техния сайт и в нотино е над 100лв... златни излизат подаръчетата.

Нотино и те връткат цени ... вчера K-beauty адвент календара беше с 70лв по-евтин.

# 670
Да, гъдел са. И аз съм забелязала, че в официалния сайт са по-скъпи от Нотино. Евентуално, ако пуснат 25/35% по Черен петък с 10/11 подаръка, ще си заслужава.

# 671
  • София
Много сладурски капибара коледен календар  -

# 672
Много сладурски капибара коледен календар  -

Същият може да се намери в Тему на много по-ниска цена, както и други разновидности.

# 673
  • София
Ето и цените:

Голям бизнес, думи нямам...Че и с най-голямата си наглост 50% отстъпка сложили...

# 674
Проблемът е, че понякога са фалшиви. Като този с книжките, които по нищо не приличат на оригиналните.
Аз се колебаех силно и въпреки че знаех, че ще стане така, накрая го поръчах и го отворих. Книжките са зле направени, приличат на листовки, кориците са размазани и дори не са си направили труда да смалят истински корици, а са използвани ИИ илюстрации, които в някои случаи изглеждат нелепо (шрифтът на заглавието и автора се гърчи, думите нямат смисъл или не се четат, в някои случаи името на автора е написано напълно погрешно). Вътре може би са по-добре (не съм ги изхвърлила все още, но и в момента не са при мен и не мога да снимам).
Но няма никакви илюстрации, за разлика от оригинала.

Общи условия

Активация на акаунт