Отговори
# 60
Ани , цели епизоди не съм гледала ,само от части това, което споделят в соц мрежите.  Но не е никак малко горе долу се ориентирах.
Пипи , сподели че е психо драма.

# 61
Епизод 8

# 62

Наздраве на всички с вечерен елексир за градус и настроение .

# 63
Сю е в Лондон🙂

Феми, виж първи епизод в youtube. Бях пускала линка. Не съм го гледала още, но може и да се разбира нещо и с автоматичните. За 2ри само през тикток го намирам, но на английски.

# 64
# 65
Сю е в Лондон🙂

Феми, виж първи епизод в youtube. Бях пускала линка. Не съм го гледала още, но може и да се разбира нещо и с автоматичните. За 2ри само през тикток го намирам, но на английски.

Сю в Лондон . Ани , оглеждай се може да я видиш по Лондонските улици .

Ето зрителско мнение за сериала

Цитат
Това не е просто история „кой е убиецът“.  Sorgu е произведение, което разказва конфликтите на герои, опитващи се да свикнат с идеализирана система за сигурност в стил на научна фантастика, със системата и със себе си, като същевременно поддържа темпото/любопитството живо.

# 66
# 67
# 68
Феми, аз същото си помислих за лондонските улици. Не ми е далеч😆
Красавица😍

Нашият Алпер е споделил в сторито си трея за новия сериал по Канал D. Не виждам да участва там, но може пък познати да има🙂

# 69
# 70
Синем Юнсал е талантлива и красива. Главният й партньор е голям мъжкар. Не е лош трейлъра. Успех им пожелавам. Не е лесно за ТВ винаги е риск.
Най спокойно и сигурно е на дигитални платформи.
Синем щеше да пасне на нашият ШЕФ за "Ешреф Руя".  Щях да се радвам да си партнират. Ако няма промяна и нашият сериал ще е по канал Д. Те имат доста свободно дни.
Да се конкурираш с утвърдени сериали и публика не е лека задача.
Не искам да тръпнем пак за цифри ,но след като го е привлякъл проекта и продуценската компания му се доверяваме.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 12:55 от femmi2

# 71
# 72
От Хазал

10 дни остават и до рождения ден на Ахсенче

# 73

Привет да започнем новият  слънчев ден  и утро с усмивка.  Да си пожелаем Биг Бос да ни зарадва и да помисли за нас или някой аркадаш да сподели нещо ..  

Цитат
Шенай Гюлер има невероятен ген не й личат годините . Stuck Out Tongue

Каква химия  и Огнена страст .Nature Boom  Харесаха ми  двамата повече от младата главна колежка  

# 74
Здравейте, дами!

Тичам с кафето и аз, но Феми ме изпревари! Младото си е младо!
Ще удвоим кафето!
В приятна компания и сред приятели бройката няма значение!
По-важно е да се забавляваме!
Поздрав от испанските фенове за един щастлив петък!

”Или ти управляваш деня, или денят управлява теб.”

Пожелавам ви красив ден, изпълнен с хубави моменти...

Общи условия

Активация на акаунт