BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 43 583
  • 903
  •   1
Отговори
# 510
Продукцията много експлоатира на Рут бременността , даже в игрите грам не я щадиха, а те си бяха два или три пъти по-тежки и трудни от ИВ.

# 511
Като гледам как е изглеждала Веселка само преди няколко години, това драстично напълняване със сигурност е свързано с някакви проблеми в обмяната, тоест тя вече има здравословен проблем. Ако се обърне към читав ендокринолог, може да тушира проблема с медикаменти и здравословен хранителен и двигателен режим, не да се утешава колко е страхотно да приемаш себе си такава, каквато си. Понеже тя не е била такава, природата я е създала красива и слаба първоначално.
Къде има нейни стари снимки в слабия период?

# 512
Имаше по-напред в темата една-две. Страхотно е изглеждала.

# 513
  • USA
Ох, с килограмите на тази Веселка стана гъза на раздора. Каквато си е такава, повечето хора имат вредни навици, просто нейните са очевидни и е лесно да я съдим. Аз не разбирам загрижеността към здравето й от някои съфорумници. Всеки в обкръжението си има дебели роднини, алкохолици и какви ли не - нека да се загрижим за тях първо. Simple Smile

# 514
Веселка никога не е била слаба. Даже на 18. Прегледайте ѝ ИГ. Просто тук качиха снимка в лице. Тя има издължено лице и за кг си не е толкова бузеста. На малко по-малко кг от тези изглежда направо слаба в лице.
Красива си е била винаги. Отделно , за да влезе в къщата е свалила едно 15 кг. Следя я отдавна и има разлика от началото на годината.
Има проблеми с ЩЖ и доколкото си спомням има и ИР и СПКЯ. Отделно си е лакома , тя не го и крие.
Според мен не се харесва такава, но просто живее по мотото Fake it until you make it.

# 515
Ох, с килограмите на тази Веселка стана гъза на раздора. Каквато си е такава, повечето хора имат вредни навици, просто нейните са очевидни и е лесно да я съдим. Аз не разбирам загрижеността към здравето й от някои съфорумници. Всеки в обкръжението си има дебели роднини, алкохолици и какви ли не - нека да се загрижим за тях първо. Simple Smile
Темата не е специално  за дебелите ни роднини, а точно за хора от компанията на Веселка, така че забележката беше излишна.

# 516
  • София
Като гледам промото за довечера, май ще имат някаква задача да крещят. Че досега нямаше крясъци в къщата.

# 517
  • на пистата
Ашли Греъм "копира" Веселка 😁

# 518
  • Варна
Щом Веселка е модел плюс сайз и печели от това, не знам какъв ще й е стимула да отслабне.

# 519
  • Буркина Фасо
аз коментирам това, което виждам. че е дебела - дебела е. какви са и навиците ... не ги знам. просто е дебела. Smiley

# 520
Щом Веселка е модел плюс сайз и печели от това, не знам какъв ще й е стимула да отслабне.
Не печели явно толкова, защото се налага да работи и като касиер в някоя от веригите хипермаркети.
В КнИ каза на Томас , че много ѝ се иска да намери здравословен начин да отслабне, но има твърде много провали и това я е демотивирало трайно.

# 521
  • Planet Earth 🌏
Според мен ще излезе Ванеса, защото почти нищо не прави. Сега може да ги дразни с нещо от поведението си вътре, но на нас нищо не се показва и по този начин става безинтересна. Ако не е тя — Петър. Но другите двама няма как да ги изритат толкова рано, все пак правят циркове и драми 😁

Относно гласуването в приложението— съмнителна работа, но поне е безплатно.

# 522
Ох гледах на промото за вечерта Веселка май си е намерила нов любим .... Марио

# 523
  • София
Ох гледах на промото за вечерта Веселка май си е намерила нов любим .... Марио
Искаш да кажеш нова жертва Laughing  Той нали си каза, че е мека Мария и не може да отказва, може да й се отвори парашута Joy

# 524
Хахаха
Със сигурност и ако пийне малко и красива ще му се стори
Леле тези хора нямат ли семейство да го гледат как се държат ужас,излагат се тотално, в случая визирам Веселка

Общи условия

Активация на акаунт