BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 42 992
  • 903
  •   1
Отговори
# 90
  • USA
Изключително гнусно с тези косми в отворена печка. Тази сърдита и незадоволени Косара като не я е гнус не означава ,че другите са длъжни да ядът манджа с косми и тръгнала да коментира, че Ванеса била мърла. Прави се на голяма домакиня и чистница ама хайде хайдe , то се вижда...

Шегата настрана, не мисля, че нещо се готвеше във фурната? Ако е така, на мен не би ми пречело, ако се почисти след това, а не се смятам за мизерен човек. Въпреки това, не бих го направила лично аз, просто от съображение. Логично е, когато живееш с 15 човека.

# 91
Знаете ли кога са играли на бутилка и Ивонне е направила сензационните признания? Може ли видео? Мерси

# 92
Ама от къде ги разбирате тези неща 😀

# 93
Хахаха, намерих го. След 4;40: https://www.vbox7.com/play:fef2a127b3... Много смях: "Плюс с оргиите, значи... 1800", а другите: "Какво?! Какво каза?!"

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 13:34 от Curious new

# 94
  • София
https://www.facebook.com/share/r/eJet37prBowmp6Hy/

Промото за довечера. Изказът на Косара е като на циганка от Женския пазар.

# 95
Как па най неприятните в къщата се оказаха зодия Лъв Simple Smile
Тази Косара изявяваше ли се в някое друго реалити? Много ми е позната и не мога да се сетя от къде. Тя къде живее?

# 96
  • USA
Косара е следващата аут, това ми се вижда ясно.

# 97
Косара е най-неприятният и натоварващ образ.
Само мрънка и вика и все някой нещо и прави ,за да я дразни

# 98
Косара е толкова дразнеща и напрягаща, че дори не ми трябва да знам дали е права за конкретното нещо за което спори. Тя е от този тип хора, които може да споделят мнението ти, но така го изказват, че могат да те накарат да се чудиш дали наистина искаш да сте на една страна.

И все пак предпочитам да гледам скандалите с нея, отколкото псевдо любовни истории. Има ли някой, който наистина да се вълнува дали татуираният е влюбен на третия ден? Ясно ми е, че няма как да минем без някоя любовна нишка, но можеше да го оставят за средата на сезона, където поне малко от малко може да повярвам, че са се зародили чувства, но на този хормоналните вълнения по жена, която познава от седем минути не ме интригуват. Особено в тези кратки епизоди от по 35 минути, вече пореден епизод 10 минути ще отидат по неговите любовни терзания и трепети. Скууукаааа.

# 99

На който му е носталгично 1 епизод на бг ББ. В един час са събрани разходки из къщата, влизане на участници и визитки...

# 100
  • USA
И все пак предпочитам да гледам скандалите с нея, отколкото псевдо любовни истории. Има ли някой, който наистина да се вълнува дали татуираният е влюбен на третия ден? Ясно ми е, че няма как да минем без някоя любовна нишка, но можеше да го оставят за средата на сезона, където поне малко от малко може да повярвам, че са се зародили чувства, но на този хормоналните вълнения по жена, която познава от седем минути не ме интригуват. Особено в тези кратки епизоди от по 35 минути, вече пореден епизод 10 минути ще отидат по неговите любовни терзания и трепети. Скууукаааа.

Това си е чисто и просто изпитан Биг Брадър сюжет, особено в чуждестранните версии. Много често се загаджосват даже няколко двойки на сезон, защото така често успяват да останат до по-напред в сезона, защото хората им симпатизират. Я не ям доматите с колците. Иначе мургавия би я боднал и да не беше ББ, аз затова не се съмнявам де.

# 101
  • София
200000лв е била награда и то преди 20г...А Ники Кънчев какъв е младеж Sunglasses

# 102
Ти да видиш как всички влизат по дънки и ежедневието си облекло , няма тонове грим, рокли и голи з@дници.
Едно време даваха навсяка по риалити предаванията повече пари, отколкото сега.

# 103
По малко риалити формати бяха, сега какви ли не се навъдиха.

# 104
  • Sunshine state
200000лв е била награда и то преди 20г...
Смятай как върви инфлацията при нас - на обратно. Големи стисльовци тия нашите продуценти, еййй.

Общи условия

Активация на акаунт