BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 43 019
  • 903
  •   1
Отговори
# 165
Косара е толкова гнусна, злобна и отвратителна, направо като някъв злобен пинчер

# 166
Аджела пред Кристи се прави на любезна, а зад гърба й говори против нея.

# 167
Тоя Виктор Grinning

"вярвамтьиьечуек" е ключът към сърцето на една дама.

Или дали? Аз не знам, кажете вие Joy

# 168
Не обиждай породата не са толкова гадни като нея! Отвратителна си е до n-та степен тази Косара не знам как й позволяват в къщата да се изживява!
Косара е толкова гнусна, злобна и отвратителна, направо като някъв злобен пинчер

# 169
Косара трябва да е ВЪН от къщата заради тези заплахи!

# 170
Не обиждай породата не са толкова гадни като нея! Отвратителна си е до n-та степен тази Косара не знам как й позволяват в къщата да се изживява!
Така е! Има хора, които енергията им просто е толкова отблъскваща, че ти стават грозни, точно като тази

# 171
Оле, Беба си има приятел?

# 172
  • София
Оле, Беба си има приятел?

Така като гледам, по-скоро има някой, но гадже не е. Или пък Виктор ѝ влиза доста остро и си измисля, за да охлади страстите.

# 173
Добре, че Теодора отряза Виктор. Прекалено добричък и наивен е да се вкарва във филм с нея. Може би малко глуповат, но въпреки това добричък.

# 174
Добре, че Теодора отряза Виктор. Прекалено добричък и наивен е да се вкарва във филм с нея. Може би малко глуповат, но въпреки това добричък.

Не мисля, че това е краят на “историята”, 100% ще има още

# 175
  • София
Тя каза-Той ме харесва визуално, но още не ме познава 😆..каква съм змия и пълен боклук, кърлеж смучещ парите и други работи на хората...

# 176
  • София
Тя каза-Той ме харесва визуално, но още не ме познава 😆..каква съм змия и пълен боклук, кърлеж смучещ парите и други работи на хората...

Грозно се изказваш. Ми и аз бих била скептична, познаваме се от 5 дни, той влюбен вече. И то в изкуствено създадена среда, моля ви се.

# 177
На мен ли ми се струва или Ванеса харесва Виктор, винаги му дава съвети и е до него наистина

# 178
  • София
Извинявам се за изказа, но ме провокират такива персони...а и тя сама си ги каза тези неща, нищо ново не откривам...

# 179
Аутфитът на Веселка Joy

Общи условия

Активация на акаунт