BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 43 036
  • 903
  •   1
Отговори
# 210
КоЗара да си ходи. Тя е по-емоционално нестабилна от всичките кукувици взети заедно.

# 211
  • Paris
Косара и Кристи си приличат със странните им реакции, вероятно затова и Косара сега реагира така.

# 212
Наказание имунитет Joy

# 213
  • София
Сега ще станат първи приятелки..ще си пушат дружно. Значи и Косара пуши...

# 214

Е то всеки да казва да гласуват за него, хаха
Биг Брадър няма логика тази година

# 215
Клошара и Веска са ми като Тимон и Пумба

# 216
  • Буркина Фасо
да напускат, не само да се заканват

# 217
Клошара и Веска са ми като Тимон и Пумба

И визуално го докарват.JoyJoyJoy

# 218
Не мисля, че Анджела е добре с главата, но има доброта в нея. Просто е научена да се бори до кръв за всичко заради детството си.

Косара просто е инатлива злобарка.

# 219
Изводите ми от днешния епизод:
1. Клошара да направи една медитация и да пие валидол за успокоение на нервите, че ще се обрине от злобата, която произвежда
2. Криса, която се прави на голямата интелектуалка и че я вълнуват само висши теми, вчера РИВА за битовизми и тя. По-добре да ограничи актьорските си изяви до Съдби на кръстопът.
3. Веселка по-бързо да я гонят, че ще им изяде цялата храна скоро, и после ще налети на милионерчето, може и него да схруска
4. Ивон е царицата на къщата
5. Брадърът утре да почне към 7:30 сутринта, тъкмо с първото кафе, мерси Simple Smile

# 220
Тъжно ми е за Марио,да дразнител е но коментара за майка му беше крайно злобен.
Всеки си позволява да му говори както си иска,предполагам,че не се отстоява и сам си е виновен.
Хареса ми,че Косара не отстъпи и не се включи в голямата любов,хубаво е човек да си държи на принципите.Това не променя факта,че е много невротична,груба и в някои отношения елементарна.
Анжела не ми харесва,тя пък във всички отношения е елементарна и първосигнална.
Има претенции,а поведението ѝ е като на хваната от гората,не ѝ намирам оправдание за това.

# 221
Бай Гошо се опитва да играе някакви роли, но е толкова...семпъл на горния етаж, че представленията му свършват на третата реплика. Навира се в камерите с някакъв морал, но ценностите му са кило злато на шията.
Косара и Анджела нямат никаква женственост. Озъбени, ожесточени мъжкарани, които правят драма от нищото и бълват насилие и агресия...Уродливото ''общуване'' в къщата е трудно за гледане и за обръгналия на всякакви телевизионни идиотщини драг зрител. Както е казал дядо Вазов ''Лудите, лудите - те да са живи!''

# 222
Чак се изненадвам колко хора оправдават Марио. Не можел да се защитава? Че той крещи за било и не било и речникът му хич не е любезен. Да не говорим като подпийне и почне да сваля момичетата, чак е гнусничък подходът му. Не е за такова предаване и това си е, трябва много да работи върху себе си. Не е винаги прав, колкото и да се самоубеждава, че е.

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 00:50 от Lilly_85

# 223
  • София
Марио е отвратителен. Пияница и перверзник и се крие зад религията, когато го погнат. Косара му каза, че не знае как се чисти и почна “чистил съм олтари”. Олтарът не се чисти като диван, за което го подхвана тя, ама дай да изтъкнем, че е бил в църква.

# 224
Много ме напряга тази Косара. Най-вече когато трябва да я слушам. Да и дадат лична мисия да не може да говори. Прави се на много силна, ама и тя показва слабости, а не спира да провокира и да драматизира. Тя може ли да се забавлява, усмихва, смее ? Само нарежда на другите и им сипва с черпака. Просто ме напряга.

Марио може да дразни с поведението си, но се включва в домакинската работа и това трябва да му се признае като за мъж, дори да не го прави както трябва. Но атаката към него за семейството му и проблематичното му детство са мн ниско ниво. Харесва ми персонажа му и различното му поведение от 'батките' в къщата. Има какво да даде на формата.

Кристи, Анджела... не знам какви майки ще бъдат един ден. Дано животът ги научи.

Ванеса ми е най-симпатична и нормална. И най-красива, натурална някак си. Глас за нея към момента, макар че едва ли ще спечели с тази нормалност.

Ивайло го играе добрият самарянин, миротворец. Ще видим какво ще стане когато се разкрие.

Като заключение, мога категорично да изкажа мнение, че това е най-слабия Брадър в историята на формата у нас. Видно е, че е пестено в много отношения и резултатът е слаб във всяко отношение. 2 дена няма предаване ?! "Лайфовете" са някаква гротеска. Съдържанието, кастът са жалка нелепост. Просто е лошо продължение след дълги години пауза. Като в днешното кино, когато съживяват велики класики с трагични завръщания. Но го гледаш, просто защото едно време си гледал класиката...

Общи условия

Активация на акаунт