BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 43 516
  • 903
  •   1
Отговори
# 570
Какво гледам.. в шок съм. Не те и се подиграват, а тя горката е толкова жадна за внимание, че им позволява всичко. Не ми е жал вече за нея..
Наистина никакво достойнство няма... Много претенции и самочувствие, но без покритие. Излагация и срам. Тя се хили през цялото време.

# 571
Тия пък всичките много морални. Циганина направи цирка реално.

# 572
Марио е същинска дефиниция на будала. Не може да правиш всичко, само защото има кой да ти ръкопляска и да се смее.

# 573
Моралистите унижават Веселка с коментарите си обаче.

# 574
  • София
Петър според мен съчувства , заради тъпата причина, която даде за номинацията на Веселка. И сега явно наистина му е обидно като се подиграват тая с нея, понеже и той се чувства виновен.

# 575
Циганина си показва хитростта и знае как да подстрекава.
По принцип не обичам да обсъждам външен вид, дрехи, прически и тн. на хората, но този клин на Веселка не слиза от нея Grinning

# 576
А Манго няма ли да го сложат на другарски съд, или само Марио...

Възмущават се мъжете сега, но никой, освен Петър, не се обади. Лежат по леглата и се хилят.

# 577
Моралистите унижават Веселка с коментарите си обаче.

А,то щото тя не се унижи сама.

# 578
Аз мислех, че от Найден по-голямо падение не може да има в ББ, ама уви след 20 години някой го измести...
Нямам думи да изразя какво почувствах...Като жена се почувствах морално насилена..Пък не съм някаква моралистка..
Мога само да си представя какво понася това момиче в реала за малко ласки и мъжко внимание..Самоуважение няма ! И тук няма нищо общо с кг..

# 579
Петър много досади с тия морални изблици и всъщност той унижава Веска в момента.. Тя се забавляваше. Петър да си ходи, досадник! Веска като мачкаше Марио в джакузито беше "шоу" , после обаче станало "цирк". Да им имам двойните стандарти и фаталната жена 🙄

# 580
  • София
Георги поне си признава, че не е цивилизован. Не, че не го видяхме де.

# 581
“Това ли ти е т’ва?”

Георги истерика, 2024 г.

# 582
Евала на бат Гошо, че се опълчи на моралиста Петър.

# 583
  • София
Евала на бат Гошо, че се опълчи на моралиста.

Е, голямо “евала”. Крещи, не изслушва, не може да говори като адекватен човек. Нямало да слуша по-малки от него, защото той е такъв Айнщайн. Интригант е отвсякъде и голям скандалджия.

# 584
Досаден е Петър… Гошко ланеца пък е истерик, но прави сезона

Общи условия

Активация на акаунт