BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 42 660
  • 903
  •   1
Отговори
# 840
Кристито павкало по 3 кутии на ден и си изпушило цигарите по-рано, после изпада в истерия, че няма цигари.
А заключването в тоалетната беше точно заради шмрък-шмрък. И влезе там без микрофон, за да не чуем ние шмрък-шмрък.
Нова плей явно е хит в махалата Joy
Хахах, точно.

# 841
Източиха помощите на махалата.

# 842
  • София
meis, да не си й роднина? Странно е да поздравяваш човек, който е супер невъзпитан и псува като каруцар. Другите й бъгове изобщо няма да ги коментирам, защото са доста и тук подробно ги обсъдихме..Но ти си знаеш..

# 843
Кристито можеха да си я оставят,ако искат и да се гаврят с нея,както си решат.
Тази е далеч от борец за някакви принципи.
Просто е лигава истеричка и не е интересна за никой.По-добре да излезе и се лекува или пък не,ама да не е отговорност на шоуто.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 00:45 от red soul

# 844
Източиха помощите на махалата.
Бай Гошо развя парите пред камерата и се усетиха, че и тази работа може да е като изборите. 50 лв на глас. 😁

# 845
  • София
Веска не се опитва да отслабне, така си се харесва и й плащат за тези телеса.....

Днес обаче Веселка Маринова приема тялото си с увереност и радост. Като успешен plus size модел, тя споделя, че няма нужда да се ограничава в храненето: „Плащат ми, за да съм с тези килограми. С това тяло си изкарвам хляба и не виждам причина да отслабвам.“
От тази статия

# 846
Не смятам, че е вярно. Ако изкарваше добри пари като модел, едва ли щеше да доработва като касиерка в супермаркет. По-скоро с това изказване се опитва да затвърди боди позитизма… По малко грешен начин.

# 847
  • София
Едва ли изкарва добри пари, сигурно я викат веднъж на 5 месеца, такива фотосесии няма всеки ден..Но тя не говори за суми, а за това, че не иска да отслабне, защото й плащат...какво и колко не е важно. Оправдава се, демек..

# 848
Според мен го казва просто за да покаже на пълните хора, че не е задължително да си слаб за да имаш такава кариера. Каза се вече, че тя има няколко заболявания, от които се пълнее. Няма как нормален човек да е горд, че е болен. Освен това няма как 20 годишно момиче да стане 130 кг. само с ядене. Да, може начинът ѝ на хранене да допринася - но не е основната причина.

# 849
  • София
Тя не говори за заболявания, още по-малко, че е болна. Това са тукашни догадки. Не е срамно да го каже, ако има такова и килограмите й са зависими от заболяването, а тя пък използва това в свой плюс и е станала модел. Тя казва, че няма нужда да се ограничава. Дали има или няма заболяване и е качила кг, никой освен лекарят й не може да каже, но може да се сдобие с такова заради килограмите..
Ако има фамилна обремененост, ген, недостатъчно движение и т.н., може да напълнее и без щитовидни проблеми... При влизането си, тя каза..аа фитнесът не е за мен, което говори достатъчно..

# 850
Не са спекулации, по-напред в темата дори пишеше какво ѝ има. Както казах, не е от храненето, макар че то сигурно спомага. Всяко тяло е различно. Познавам хора, които приличат на анорексици, във фитнес не са стъпвали и ядат 3 пъти повече от пълните хора. Веселка явно просто е изтеглила късата клечка.

# 851
  • София
Да,де, точно и аз познавам такива, които ядат стабилно и са 40-45кг, но това не значи, че са болни..просто ген.

# 852
  • София
Кристито павкало по 3 кутии на ден и си изпушило цигарите по-рано, после изпада в истерия, че няма цигари.
А заключването в тоалетната беше точно заради шмрък-шмрък. И влезе там без микрофон, за да не чуем ние шмрък-шмрък.

Дизи, същото казах и аз. Просто беше супер очевидно как свали микрофона, ровеше по лекарствата и кутийките, направи цирка и се скри в тоалетната за едно доста дълго време 😃

# 853
  • София
Е тя на излизане май заваляше и думи и ходеше много неориентирано.

А Теодора ме подразни с тия изказвания към Виктор в стил "искам да го кажа, без да се налага да го казвам, ама ти разбираш ли ме?" Много ми се искаше да е директна с него.

# 854
Кристи с майка си Аделина йога инструктор..

https://www.instagram.com/p/CwFyjRkoB7-/

Общи условия

Активация на акаунт