BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 42 622
  • 903
  •   1
Отговори
# 855
Кристи с майка си Аделина йога инструктор..

https://www.instagram.com/p/CwFyjRkoB7-/
Какво хубаво момиче с толкова ужасен характер!

# 856
Просто трябва да зареже субстанциите и най-вече приятелския кръг, в който 100 % е нормализирано всяка петък вечер да се нашмъркаш. Убедена съм, че Кристи не е на наркотици всеки ден и точно това я заблуждава, че няма проблем, защото си мисли, че не е голямата работа да си направят кефа с компанията веднъж в седмицата, но така се поставя основата на зависимостта. Видя се какво й се случва след няколко дни неприемане и по-скоро как й повлия идеята, че в следващите седмици може да няма достъп до това.

Аз все още си мисля, че тя демонстрира леки проблясъци. Грижата за Марио първия ден, някои тънки моменти на хумор и чар, има позитивни качества момичето, но субстанциите вече са започнали да заличават тези хубави индивидуални черти. Дано се види отстрани и да се стресне.

# 857
  • Враца
На моменти, изглежда като психично болна.

# 858
  • USA
Никой не коментира теглото на Веселка ,а поведението
Това пък е смешно дори да го кажете. 60% от коментарите за Веселка тук са "оф тая ще го омаа" "не се ли вижда тая дебелана, че ще го смачка" "вижте как се е облякла" и тн. И после се лицемерничи и се говори как няма нищо общо с това, че е дебела. Ми, няма как всичките тези коментари за поведението й да не свързани и с килограмите. И аз да подчертая като другите, че не съм с наднормено тегло, просто тук се изписаха много ненужни коментари и то от жени.

# 859
Мога само да кажа, че ако ББ се продуцираше от предишния екип, Кристи нямаше скоро да види излизане, щеше да бъде изстискана максимално.

Не съм й роднина, но съжалявам, че излезе толкова рано, беше интересен персонаж, на когото явно психолозите не испяха да бръкнат в мозъчето. Всъщност тя излезе победител срещу ББ, не успяха да се справят с нея Simple Smile

# 860
Това пък е смешно дори да го кажете. 60% от коментарите за Веселка тук са "оф тая ще го омаа" "не се ли вижда тая дебелана, че ще го смачка" "вижте как се е облякла" и тн. И после се лицемерничи и се говори как няма нищо общо с това, че е дебела. Ми, няма как всичките тези коментари за поведението й да не свързани и с килограмите. И аз да подчертая като другите, че не съм с наднормено тегло, просто тук се изписаха много ненужни коментари и то от жени.
Всеки отговаря за себе си. Лично аз се възмущавам от поведението на Веселка.
Някой може да хареса поведението , пък външният вид не . Всеки има право на мнение и отговаря за себе си

# 861
  • USA
Всеки отговаря за себе си. Лично аз се възмущавам от поведението на Веселка.
Някой може да хареса поведението , пък външният вид не . Всеки има право на мнение и отговаря за себе си
А как иначе да се разбере фразата "никой не коментира"?  Иначе не визирам само теб, а като цяло няколко човека, които първо се подиграваха на килограмите й, а после се възмущаваха, че се говори на тема дискриминация.

# 862
Как ли пък не го е наиграла Криста ББ, объркано същество без никакви ценности. Гледахте ли я по Нова? Както всички, които се излагат във формата като излязат и обвиняват монтажа. Видиш ли не са показани уникалните им положителни качества. Затова като я попита водещата ще гледа ли и ще се вълнува ли кой ще спечели, не, тя не искала изобщо да погледне предаването даже не знаела дали и себе си ще гледа. Бас ловя, че сега където и да я поканят и попитат ще гледа всячески да се разграничи от формата, все едно не е било. А иначе много обичала съквартирантите. Единственото, което ми стана интересно каза, че Радо сигурно ще спечели и че не го дават много, което е така.

# 863
Аз си мисля колко е девалвирала в значението си думата обичам.
Индивид без грам емпатия, на когото му е абсолютно през барби рокличката, как щели да се чувстват масата народ, като ги ощетява умишлено, целенасочено и инатчийски , да заяви тържествено на тръгване -  обичам ви всичките!?
Не знам, ако ги мразеше какво ли ги очакваше...
Наляво-надясно - обичам те,  не означава нищо, освен куха фраза, когато не знаеш как да напълниш пространство и момент.

# 864
Доста страшно изглежда да живееш с Кристи.Прилича на непредсказуем психопат .
Съквартирантите доста я изтърпяха и постъпиха много човешки с нея. Мисля ,че ББ трябва да ги награди,а не ощетява

# 865
Кога се очаква да има подкаст с Психи (Кристи) ? Със Сополчо май го качиха още на следващия ден.

# 866
Тя може да не си е намерила цигари и да не иска да отиде и без това не и пука за нищо

# 867
  • София
Не виждам какъв е проблема да се коментира теглото на Веска. След като тя няма проблеми с това, защо ние да имаме....? Тя няма против  да й видим телесата под рибарска мрежа, без да ни пита дали ни е било приятно да я гледаме и не иска да я оправдават с болести или с това, че друг я бил облякъл, пък тя се дърпала. Тя иска да изпъкне с нещо и е решила да е с теглото си, без свян и скрупули. Тя няма нужда от адвокати.

# 868
А ще има ли подкаст с Анджела? Тя би казала най-много интересни неща, защото практически се захапа с най-много хора, но сякаш и отвори приказка с всички. Малко е странно как се замете нейното излизане набързо. Или наистина има сериозен здравословен проблем, или пък ще вземат да я вкарат отново, та за това не обикаля телевизиите.

# 869
Ама сериозно ли от политкоректност ще се правим, че не виждаме наднормените нелицеприятни телеса на Веска?! Тя е решила, че си е о'кей, ние не спорим с нея, има право да се чувства както си иска, но поради каква причина ще се преструваме, че това е нормално?! Ами, не е. Айде, отишла на плаж, бива да се съблече, няма варианти, но без роклето можеше да мине. Като добавим и глиганското ѝ флиртуване... колкото и да се старая, не мога и от пръстите си да изсмуча нещо позитивно. Сори, Весе.
За протокола: не съм стройна фиданка и аз по никакъв критерий, ама явно и за бодипозитив не ставам. Опаковам си наднормията, за да не стресирам хората.

Общи условия

Активация на акаунт