💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 71 882
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 30
Силвия ми стана симпатична от толкова оплюване, в комбинация с играта и няма да имам нищо против да напредне до топ 5.

С Кралев също стана малка метаморфоза. Кротна се, пък и е опозиция и сега е една идея по-симпатичен, ако изобщо може да се каже това за него. Той е изцяло комичен герой към момента. Може би ще стигне докъм нивото на Гатьо и ще отпадне героично в някоя елиминация срещу силен.

И аз съм от тези, които искат Димитър обратно в играта. На мен ми е страшно симпатичен дотук, може би само не трябваше в началото да обсъжда положението с Малвина. Момичето ще гледа и ще и стане тъпо. Май просто е много прям и чистосърдечно си говори както са нещата. Иначе е много лоялен партньор в играта и искам да го видя да играе още. Трудно ми е да го видя в някое от другите племена. Имам чувството, че при сини или зелени няма много място при мъжете за мъж като него - там има достатъчно силни коалиции от силни мъже и не знам дали ще им пука за още един. Може би интересно би било със Светлин или с Венци. В жълтите само Малвина е с него, евентуално Венци. На блатните ще им е все по-трудно да се впишат дългосрочно, освен ако не отпаднат силни. Някой не изрови ли рождената дата на Митко? Мяза ми на везни.

Венци е глътка свежест и чистота в играта. Истински му симпатизирам и до финал.

Мартин ми е голямото разочарование този сезон, заради социалната игра. Залепи се точно към Добрин, който (очаквано за мен с тази зодия) само за броени дни тотално изгуби всеобщите симпатии с машинациите си. Същата съдба има и Мартин, макар да се спотайва по-нисък от тревата. Момичетата са по-симпатични от тях. Една Миряна е по-готина от тях двамата. Нейната социална игра не ме дразни. Леко се е подвела по Кралев, но разчита на себе си. Яко драпа да се докаже. Абе овен - огън.

Караолис ми е малко разочарование, но не много. Явно е нарщек за Раду. И все пак ми се искаше да видя истинско мъжко братство в племената, но няма да са те двамата. Мисля че това са Гешев и Павел. Май затова ще ги разделят. Не знам Павката как ще прокопса без Гешев, а Гешев малко ще осиротее без него.

Нямам прогнози, вие сте дали много готини вече. Интересът ми е за това кои играчи ще печелят все повече от симпатиите ми... Адски съм любопитна за втората фаза и все пак се надявам да няма твърде големи несправедливости. Много се надявам Добрин да не вземе наградата.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 14:46 от Mama2288

# 31
Благодаря за темата!
На мен Силвия ми харесва. Не ме дразни, по- скоро Раду се дразни с нея.
Интересно ми е. За кого е храната?

# 32
Благодаря за подробния отговор, Diavolo. По този начин има място за още повече врътки от страна на продукцията наистина. Удобно са си го измислили. Любопитно ще ми е да видя определени хора един срещу друг, а това увеличава шанса да се случи.

# 33
Не знам какво се е коментирало в темата миналата седмица, но в битката Силвия срещу Раду заставам на страната на Силвия. Отношението на Раду на плажа беше меко казано лешоядско и злостно, напомня ми на по-рафинирана версия на Виктория от сезон 4. Нямаше реплика, дума или действие, което да не беше с цел да я унижи и дискредитира. И не беше стартегическо действие, имаше си злост, което аз не приемам. Силвия, макар и с ужасна социална игра и беден речник много добре описа на съвета какво прави той.

# 34
  • София
Ето и статистика от допитването за най-комплексните атлети за 6 сезона, Игри на волята.
Точка/глас са получили само тези, които са сред първите пет посочени (от шесто място нататък не се брои).

Жени
1. Силвия Радулова (сезон 6) - 10 гласа/точки
1. Ваня (сезон 2) - 10
3. Елизабет (сезон 3) - 5
4. Зорница (сезон 4) - 4
5. Вики Пенелова (сезон 5) - 3
5. Мишето (сезон 4) - 3
5. Катя (сезон 2) - 3
-
8. Денислава (сезон 5) - 2
8. Красима (сезон 3) - 2
8. Елица (сезон 4) - 2
8. Амелия-Мира (сезон 1) - 2
8. Паулина (сезон 3) - 2
-
13. Милена (сезон 3) - 1
13. Мани (сезон 4) - 1
13. Анджела (сезон 6) - 1
13. Кантарджиева (сезон 6) - 1

Мъже
1. Фифо (сезон 4) - 11 гласа/точки
2. Гого (сезон 4) - 9
2. Андрей (сезон 3) - 9
4. Момчил (сезон 5) - 8
5. Жоро (сезон 4) - 6
5. Рълев (сезон 5) - 6
-
7. Юлиян (сезон 1) - 5
-
8. Гешев (сезон 6) - 1
8. Светлин (сезон 6) - 1
8. Генчо (сезон 4) - 1

# 35
Имам предвид, че сега, към този момент (седмица 5) храбри вече няма... Поне за мен. В предните две допитвания за любимо племе фигурираха...
Така е. Аз не мога да им запомня и имената. Помня цветовете само. И в анкетите всеки път ми е трудно, ако няма уточнение в скоби кое племе в кой цвят беше.  Хората имат различни видове памет.  Едни имат добра визуална, други слухова памет, трети... миризми... Едни не помнят числа никога, други не помнят имена (като мене)... Цветове и картинки помня.

# 36
Дяволо, благодаря за темата.

Относно въпросите ти. Трябваше да сложиш към въпросите: Кое племе искате да отиде на резиденция/река отговор: Все ми едно. Grinning

П.с Знам какво ще се случи тази седмица и няма да комнетирам кой играч ще отиде на блатото. Дори на този въпрос отговор не дадох.

# 37
Е то винаги има разлика между "кой ще стане..." и "кой искате да стане..."

"Кой ще стане капитан?" е различно от "Кой искате да стане капитан?".  Или "Кое племе ще иде на Резиденция" е различно от ""Кое племе искате да иде на Резиденцията". "Кой ще се върне от блатото" и "Кой искате да се върне от блатото?" Аз бих давал различни отговори, в зависимост от това как е зададен въпросът.

# 38
  • София
След като изгледах съботния епизод, мога да кажа само "Шапки долу за Светлин!". Двамцата едва изкараха и без жилетки.

Най-комплексен ми се вижда Димитър, но нравът му ме дразни.
От жените най-комплексна - Силвия.

# 39
Не знам какво е направил Димитър, че продукцията да не го харесва...
За мен е силен участник и ще е хубаво да го видим отново в племената.

# 40
И аз с благодарности към Дяволо!
По отношение сценарната “хрумка” - жълти без храна, се очертава замислен “огромен конфликт” по оста Кралев и останалия плебс… Поне Димо намекна за това- нищо ново, предвид Жорката от предишен сезон, с една единствена разлика- главен герой- селският шут Кралев😵💫😀 Не успяха да “ омаскарят” Жорката, но дали ще успеят да въздигнат гладувалият жертващ се заради всички и недооценен Стратег😵💫😵💫😵💫????

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 14:25 от ellis

# 41
Благодаря за темата, анкетата и корицата!
В нашата анкета за комплексни жени на сезона веднага посочих Силвия и Миряна, между Деси и Анджи се подвоумих, защото Анджи не знам на пъзели как е, а Деси се справя и с тях. Ако пъзелите не са по-съществен критерий за комплексност от другите компоненти, от тройката ми в анкетата бих заменила Миряна с Анджи.
През тази седмица най-много ме вълнува какво ще се случи с Димитър.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 13:57 от Mama xxl

# 42
  • София
Благодаря за темата, Дяволо и Сони, страхотни сте!
Не мога да възприема Силвия, като най-комплексна жена, не съм я видяла на пъзели, нито да плува, социално също не блести..На другите елементи е най-добрата, но това не е комплекстност.

# 43
Благодаря за новата тема. Виждам как интересът постепенно спада , и то с основание. Гласувах за Димитър повече от веднъж - много се надявам да се върне.

# 44
  • София
Логично беше след положителен вот Анита да замести отпадналата Рени.
Венци трябваше да изпрати на блатото някой.Сега се получи,че вдигнаха бройката на жълтите изкуствено.
И защо ще я вкарат преди териториална,а не както останалите-да пренощува при тях,да сондира мнения?
Отива гладна и мрънкаща,вади един от тях-това си е голям шок и в тази връзка ги виждам пак на плажа сините Sad
По анкетата - фаворити са ми Гешев,Светлин,Силвия и Деси.Мога да добавя Добрин и Раду,но не искам Simple Smile
Димитър също е от комплексните,но аз искам и шоу и стискам палци на Стан.
На този етап най-забавни са ми тандемът Кралев-Мири Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт