💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 72 224
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 750
  • На брега на реката
Кралев пак умира от глад! Joy
Със сълзи се смея!

# 751
Сега ще видите вие като нареди пъзела за две минути, както си е най-гладен и най-изстрадал. Sunglasses
Ми нека го нареди. Може и да им дадат нещо от "Орехите" за награда Wink

# 752
ОФФ тоя Стан разби с високопарни думи . А имах надежди за него.
Каролис  номиниран за топ пъзелист май не показва кой знае какви качества.
Гешев и Павел са ясни - те си държат коалицийката и не ги вълнува кой слаб , кой тежък.

# 753
  • София
Някаква заигравка ли се заформя?  Силвия се е зарадвала, когато е видяла Стан 😎

# 754
Утре ще е битката ,в която Мастагарков победи всички в гоненицата.А Силвия като видя Стан Капитана ,така гол ,вървящ със самоуверена стъпка ,направо и падна ченето .

# 755
И ЛюбоФ ще има. О капитан Стан ♥️♥️♥️

# 756
Айде, с тази победа главата на Кралев ще се уголеми още повече, и без това прилича малко на глобус вече Grinning

Но явно е по-добър на пъзелите от великия пъзелист Караолис.

# 757
Аз отдавна написах, че Караолис е твърде неуверен и неопитен, за да бъде обявен за пъзелист. Добър е, но се панира всеки път и губи фокус. За това ги реди, но никога навреме. В този сезон няма пъзелисти, има такива, които просто стават. И то не винаги.
Утре ще има поне малко шеги и при зелените. Така ги харесвам повече, че иначе по едно време беше тежко да се гледа и при тях. Иначе ми харесват най-много като племе.

Играта утре я харесвам. Изтощителна. Ще видим кой е най-издръжлив. Ако Силвия и утре изпъкне, вече ще се убедя, че е най-добрата жена за всички сезони, заедно с Ваня.

# 758
Льо Розе учи на поговорки, Щатите на дипломация. Маги е същата. Сакън да не каже нещо накриво, да не се обиди някой, да не й се разсърди....

Аз съм Кральольо и манджата.

# 759
Кралев и без това страда от мания за величие, сега вече няма да има спирка. А, когато се нахрани до пръсване, ще е велик.

# 760
Караолис на N-ти пъзел се дъни. Помня как Касимчо като се издъни на един пъзел не можеше да го преживее, чак сълза пусна. Всички много разчитаха на него тогава.

# 761
  • София
Караолис на N-ти пъзел се дъни. Помня как Касимчо като се издъни на един пъзел не можеше да го преживее, чак сълза пусна. Всички много разчитаха на него тогава.
Е чак пък да се дъни, доста бързо си го нареди Караолис, просто Кралят Слънце (след като тресчиците го подминаха този път) го беше тренирал този пъзел цяла година и го нареди малко по-бързо.

# 762
Е чак пък да се дъни, доста бързо си го нареди Караолис, просто Кралят Слънце (след като тресчиците го подминаха този път) го беше тренирал този пъзел цяла година и го нареди малко по-бързо.

А и почна по-късно.

# 763
И защо утре червените са в битката, нали победиха?

# 764
Утре ми е любимата битка! Вярвам че е любима на още други зрители. С нетърпение ще гледам утрешната игра.

Общи условия

Активация на акаунт