💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 72 172
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 600
Аз съм от тези, които харесват Димитър в качеството му на интересен за игрите човек. Абсолютна гавра е клюкарстването на Ралица, разбирай на продукцията. Променя се философията на формата - ще започне всичко живо да лъже не само вътре, но и нас като зрители. Тази прашка няма какво да я коментирам. Очевидно нещо е станало и са решили да прецакат Димитър, вероятно им се е озъбил за нещо. Съжалявам за Крамарска, защото вчера се би страхотно. Вярно е, че е емоционално лабилна, но качествата й нямат съмнение. И не вярвам, че Стан ще прати Кралев на блатото - много го преекспонираха. Така че май именно Крамарска ще бъде. Просто ни блъскат едни несправедливости и гаври в лицата. Ще се опитам да не гледам следващия сезон. Силно съм разочарована. Но и още нещо за този - какво става с Гешев? Сред любимците ми е, но нарочно или наистина не показва качества в последно време. Може би разбра, че не трябва да се блести по никакъв начин.

# 601
Сигурно съм единствената, която не одобрява стратегиите на Димитър, може би защото харесвам Деси, и ме е яд на него. Радвам се, че Ралица го издаде, иначе щеше да използва гласа и в своя полза.

И аз така Simple Smile Иначе играта е нечестна, това всеки го знае. Но доколко ни дразни тази нечестност зависи дали е от полза или вреда на хора, които харесваме. Или не харесваме Simple Smile

А иначе за странното поведение на някои участници има две теории:
- всичко е нагласено и затова нямат мотивация;
- състезанието си е било истинско, но ги карат да презаснемат определени моменти и тогава им е криво и само маркират.

# 602
Относно всичко, което се случва последно време с Блатото.
Гледайте внимателно. В споилерната тема бяха споделили, че някой от играчите са роптали срещу продукцията и тя се гаври с тях...Заровените неоткриваеми - въжета, торбички и прочие и прочие за едни са на 10 см....за други може и изобщо да ги няма.

Димитър в последно време изобщо не се свързва със формата в ИГ...Случаеност. Не мисля.
Според мен Кралев и Благо не са толкова лоши, колкото ни ги показват. Просто са малко прости.

# 603
Не мисля, че нещо имаше на прашката на Митака. Той и Благо имаха най-лошата техника на стрелба, стреляха ултра бързо и припряно, така че колкото и да ми се иска, не мога да обвиня продукцията точно за този компонент. Ясно е, че има ли нещо закопано и не се ли тегли жребий (както на Острова) кой в кое поле да играе, могат да си нагласят до утре игрите.

Кралят е единственият прецакан този сезон, но е разбираемо поради видимата разлика в класите с останалите лешници. Довечера още повече ще го наведат, но това едва ли ще го спре от победния път, просто ще направи малко по-интересенo пъeшествието му до гарантираното първо място. Дадоха му и кръст със забити трънчета, лекарката се опита да го натрови и го засипваше с психо атаки, въобщеееее хич не е лесна неговата.

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 13:19 от tfn2k

# 604
Имам някакво шесто чувство, че падението на Димитър пред продукцията е свързано с Пелипенко. Той много я хареса, вероятно се е опитал да го играе неин защитник в някаква ситуация, която не ни е известна.

# 605
Димитър и Гешев са умни, но и не си мълчат и спотайват (като лалугера Добрин), за това СЦ ще ги омаскарят колкото могат и ще ги изритат от терена.
Деси ми е безразлична. Прочетох мнение, че Димитър бил отмъстителен. А Деси каква е, като веднага се закани, че Димитър ще изхвърчи на съвета.
Мисля, че Кралев прецака мерака на продукцията, да спретне скандал на Крамарска за разпределението на храната. Искаха и се надяваха на грандиозна словесна атака от негова страна, даже на синхрона го попитаха, а той примирени им каза, че му е все тая дали ще му даде капитана храна. И на него ще му намерят цаката, ако не се държи както преди и не захранва продукцията със скандали.

# 606
Аз харесвам Димитър, играе си неговата игра , както си я разбира. Малко е слон в стъкларски магазин Simple Smile, но не е навредил на никой освен на себе си към момента. Има такива хора, които не им се удават лъжите, увъртанията , прах в очите ,бързо ги разконспирират. То и това си е талант с отрицателен знак . Нямам предразсъдъци към военните, изобщо не слагам хората под един знаменател, това е елементарно и нереално.
  Но с тия мизерни локации пречупват мотивацията на участниците, никой не стига далеч

# 607
На мен Димитър ми беше интересен още в началото, първо него и Раду запомних и следях. Раду вече доста се, хм, разви, като образ, в лоша посока, а понякога в добра, интересен ми е. А Димитър в добра или никаква. На никъде не тръгнаха нещата с него. А исках да видя повече. Ще го похабят, по техни си причини. Може и да е за добро, в човешки план. Като зрител съжалявам.

# 608
  • София-Младост
Добре при положение, че Благой е с 2 номинационни гласа, Димитър гласува за него. А всички останали гласуват за Димитър...кой ще изгонят, като са равни?

# 609
Добре при положение, че Благой е с 2 номинационни гласа, Димитър гласува за него. А всички останали гласуват за Димитър...кой ще изгонят, като са равни?
Вероятно този, който е свършил по-назад в последната битка, иначе не виждам друга честна опция. Има вариант и този, който е свършил след Стан (демек Павлюченко) да реши.

# 610

Зависи кого ще пратят на блатото. Нали този, който пратят гласува или бъркам? Той става 4тия глас.

# 611
Вероятно този, който е свършил по-назад в последната битка, иначе не виждам друга честна опция. Има вариант и този, който е свършил след Стан (демек Павлюченко) да реши.
да   Борисенко ще каже .Но мисля ,че Деси няма да гласува за Димитър.

# 612
  • София
Относно всичко, което се случва последно време с Блатото.
Гледайте внимателно. В споилерната тема бяха споделили, че някой от играчите са роптали срещу продукцията и тя се гаври с тях...
Всъщност аз нямам спомени където и да било да сме обсъждали такива неща за конкретни играчи от този сезон, които да са роптали срещу продукцията или пък да се е появявала някаква дори минимално достоверна информация за вътрешни скандали (за разлика от сезон 5 където списъкът беше почти безкраен).
Като цяло в момента игрите са във тази фаза, когато трябва за малък период от време да бъдат разчистени голям брой играчи: в момента (седмица 5) в играта са 25 човека (15 мъже и 10 жени), а в седмица 8 (когато ще останат само две племена), трябва да останал 16 човека.
И от тези 15 мъже, само двама реално са (да кажем) по-слаби от всички и нямат шансове за поне финал. т.е имаме доста голям конкуренция за малък брой квоти и сега е момента да се поразчисти малко в тази част. Неизбежно е поне няколко от тях да изтеглят късата клечка, и да бъдат "жертвани" (дори без да са сгафили в нищо) в следващите 2-3 седмици. Да кажа също така, че в сегашния сезон да се борят за рейтинг вече не им трябва. Това което се случи (Кралев, Кралев и пак Кралев) досега циментира сезона като успешен (по критериите на продукцията и телевизията майка). Оттук насетне, това което трябва да се случи (след разчистването) е фокусът да падне върху тези (от оцелелите) които реално ще се борят накрая за чека и да им бъдат развити образите, защото един край на сезона със 8-10 човека всеки от които със шансове да спечели би бил объркващ за зрителите (а и за самата продукция), и вместо това 2-3 фаворита (и евентуално някакви противопоставяние между тях) са просто по-лесно смилаеми за масовата аудитория и така шансът да се хареса победителят става най-голям. Всички сме забелязали, че в момента просто не се виждат категорично и масово харесвани участници.

Кралят е единственият прецакан този сезон, но е разбираемо поради видимата разлика в класите с останалите лешници. Довечера още повече ще го наведат, но това едва ли ще го спре от победния път, просто ще направи малко по-интересенo пъeшествието му до гарантираното първо място. Дадоха му и кръст със забити трънчета, лекарката се опита да го натрови и го засипваше с психо атаки, въобщеееее хич не е лесна неговата.
Спокойно, Кралят ще има още един шанс да вземе реванш от това непослушно трънче JoyJoy

# 613
  • София

Хм, не решаваше ли новодошлият в такава ситуация? Поне по спомен от миналия сезон, макар че с тази продукция правила е много преувеличено да се смята, че има.

# 614
  • I Love You 3000
Абе този Димитър да не би да е имал вземане даване с някоя жена от продукцията и да я е зарязал... или пък на някой мъж да му е взел жената? Почвам да нямам друго обяснение... От първи епизод му набиват канчето много жестоко. Не че няма резон , след думите му за Малвина в началото като буквално я изкара грозна(не че той е първа хубост), но продукцията го попилява направо.
Или другият вариант е просто да искат да го вкарат в образа на Момчил от миналия сезон като вечно прецакания от продукцията втори. Хич не им пука за хейта който ще отнесат важното е да го има.
Е да,ама Ситият Лъв беше друга бира. Той винаги беше с усмивка напред дори и да го прецакват, а Димитър има такъв страшен стоун фейс - тръпки ме побиват чак. Казват му че отива на блато , защото някакви хора дето не го познават го пращат там- той нищо, Крамарска го прецаква за капитанство- пак нищо. Вчера еманация на прецаквация - издават го как е закопал Деси ,той дори не мигаше!
Не му симпатизирам изобщо , но продукцията вече прекали тотално. Щом дори и Димо включиха да злобее срещу него като повтаря след Ралица -"Ледено студено" - Смятай.

Общи условия

Активация на акаунт