💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 72 184
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 585
Ако иска да помогне на Борисенко, трябва първият му избор да е жена. И тъй като Малвина е с Димитър, остават Крамарска или Миряна.

За довечера мисля, че Стан ще избере Кралев за блатото, ама оня нали е актьор и гладен /за разлика от останалите/ я ще припадне, я от безсилие ще му омекнат краката или ще почне да повръща течности и ще се наложи Стан да избере друг, като това най-вероятно ще е Крамарска, тъй като си мислеше и без това за нея да прати. Няма да е Мартин, както обмисляше, тъй като Венци го светна как стоят работите там.

# 586
Миряна снощи ме изкефи как покани Стан да се нанесе в стаята и.Ми така де ,те и без това са спали вече еден до друг на блатото Joy На Стан жена му била Филипинка Rolling Eyes

# 587
имаше такава сцена, мереха му кръвното на кралев и докторката му каза да млъкне за малко, защото не спираше да дудне. общо взето това беше, каквото се видя и на промото
Значи съм се зачел тука във форума или в някой сайт, изобщо ми е избягала тази сцена. Благодаря за отговора. Ще си пусна да видя (по спомен, в коя част на епизода беше горе долу?) Wink

# 588
Жал ми е за Димитър, ама що си казват стратегиите?  Миналия сезох също портеха така, че трябва да имат едно на ум!
И аз си го мислех, но те на практика няма как да ги скрият. Защото ония с камерите, а и микрофоните всичко записват. И като чуят как се наговарят ги подпитват на синхроните, те си казват, от там се предава на водещите и объркват цялата работа. От една страна съм склонна да допусна нагласяне, както бяха сините 2 седмици на плажа изпусталяли, да нагласят леко битка за тях за да спечелят резиденция примерно, за да не изчезнат от глад. За такива намеси го допускам. Но за всякаква намеса, дори за най-дребни неща да се порти пред всички, някак не е яко и е тъпо като цяло. Наистина участниците се превръщат в едни безгласни пионки, чието мнение и действия нямат голямо значение в крайна сметка.

# 589
Сигурно съм единствената, която не одобрява стратегиите на Димитър, може би защото харесвам Деси, и ме е яд на него. Радвам се, че Ралица го издаде, иначе щеше да използва гласа и в своя полза.

# 590
Сигурно съм единствената, която не одобрява стратегиите на Димитър
Не си единствената. Аз не го харесвам изобщо като цяло. Надут пуяк, който си мисли, че са в казарма и над останалите. Какво очакваш от бивш военен...

# 591
  • София
имаше такава сцена, мереха му кръвното на кралев и докторката му каза да млъкне за малко, защото не спираше да дудне. общо взето това беше, каквото се видя и на промото
Значи съм се зачел тука във форума или в някой сайт, изобщо ми е избягала тази сцена. Благодаря за отговора. Ще си пусна да видя (по спомен, в коя част на епизода беше горе долу?) Wink
В началото на епизода.

# 592
Сигурно съм единствената, която не одобрява стратегиите на Димитър
Не си единствената. Аз не го харесвам изобщо като цяло. Надут пуяк, който си мисли, че са в казарма и над останалите. Какво очакваш от бивш военен...
И аз имам същото мнение за Димитър. Още от първия епизод не остави добро впечатление.

# 593
Благодаря за отговорите Wink

Иначе Димитър си е същински Гатьо. Свикнал в реалния живот да командори и да му се подчиняват и изведнъж в Игри на волята ... греда! Всички са равнопоставени и той не е над тях. Никой не му се подчинява. И нашият не може да го преживее, сърдит на целия свят. Смях под масата! Горко им на тези, дето съжителстват с тях!

# 594
Срам и позор за пореден епизод. Кралят за ВТОРИ път може да бъде принудително детрониран в Блатото, защото иначе другите участници нямат даже теоритичен шанс за победа. Букмейкърите отдавна бяха спрели да приемат коефициенти за Симака победител, но сега пазарите отвориха отново...Умориха го на битките, взеха му храната, не му дават от порцийките, налагат му лекарски тормоз (видя се на екран), а сега като нищо ще му съсипят здравето и да трябва да излезе по медицински причина... Ако са малко по-хитри жълтите, могат да го представят, че го "спасяват" на Блатото, защото там поне ще яде джанки , а в резиденцията максимумът , който може да получи, е да хапне шпек, ама не от тоя, който му се иска TrollfaceTrollface

Иначе май се пробват да ни залъжат в промото, като не даваха жълтите грам на номинационната битка и едва ли не да си помислим, че някакъв племенен суоп е станал. Може едвентуално да им сменят името или екипите, или Димо просто ги тролва, но не очаквам нещо грандиозно, по-скоро промо бейт.

Контузеният от Сините ми се видя, да е Микяй, който направи "Васко" ( на Момчил брат му ) 1към1.

# 595
Аз пък харесвам много Димитър и ме е супер яд, че следва линията на Цецо. Направо виждам как си е казал всичко на продукцията, че той не си поплюва. Образа му се разви доста и той единствен си направи труда да се разправи с Кралев. Добрин ли да харесвам, дето Кралев седеше и обиждаше Крамарска, а Добрин: щеше ми да се намеся, ама....нямах желание. 100 пъти повече мъж е от онези скритите лимонки дето се спотайват.
И още не мога да повярвам как не уцелваше наистина, та той дори не се ядоса като не успяваше дълго време. Характер като неговия ако му се запъне такова нещо, целия плаж ще разбере. Може да е разбрал, че няма шанс според сценария на продукцията знам ли.

# 596
Сигурно съм единствената, която не одобрява стратегиите на Димитър, може би защото харесвам Деси, и ме е яд на него. Радвам се, че Ралица го издаде, иначе щеше да използва гласа и в своя полза.

И аз харесвам Деси повече от Димитър, но никога не одобрявам когато продукцията издава ходове на играчи. Тъпо е.

# 597
Димитър се помисли за прекалено добър стратег и сам се наяде на ...Явно не му е минало през главата, че ще изтърсят на Деси по някое време, че той я е закопал, а това веднага ти печели враг "доживот" в играта. По-хитрите играчи знаят, че освен срещу другите участници, играят стратегически И срещу продкуцията. Той явно не е от тях и затова ще поеме пътя към полигона скоро.

# 598
Според мен Крамарска ще бъде изпратена довечера на блатото. Просто нямат друг ход. Абсурд е да пратят Малвина, заради Димитър. Едва ли ще е и Миряна, защото я дадоха снощи. Щом водещите казват, че жълтото племе е изчезнало, остана само Крамарска.

В Димитър има нещо, което харесвам. Искам да продължи, интересен ми е. Добре ги мисли нещата, но няма никакв финес в стратегиите. Всички ги разбират, а като добавим това, че е добър играч, скоро е аут.
А намесата на продукцията даже няма да я коментирам. Това, че изпортиха всичко за врътката с Деси, беше съвсем умишлено. Стрелбата на Димитър също беше абсурдна. Има нещо, което не знаем и не виждаме със сигурност.

# 599
Благодаря за отговорите Wink

Иначе Димитър си е същински Гатьо. Свикнал в реалния живот да командори и да му се подчиняват и изведнъж в Игри на волята ... греда! Всички са равнопоставени и той не е над тях. Никой не му се подчинява. И нашият не може да го преживее, сърдит на целия свят. Смях под масата! Горко им на тези, дето съжителстват с тях!

Ама кого са командвали Гатьо и Димитър? Те в армията са били редници, а не от командния състав.

Общи условия

Активация на акаунт