💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 73 418
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Жълтите слипчета смениха ама варелите не свариха да пребоядисат Joy
Ще ги боядисат споко, още след битката бояджиите влизат на терен, обаче жълтата лодка скоро няма да стане червена Joy

# 736
Едни не се качват на кубчетата, Миряна не би камбанката, подпират се на раменете на тези отдолу... Правила йок, Димо дреме 😀

# 737
Не разбирам как успяха да съсипят такъв потенциален кадър като Димитър.
Егати и "потенциалния кадър". Интригант, егоист, самовлюбен, манипулатор.

# 738
Айде сега Кралев да блесне на пъзела
Да видят те

# 739
  • Варна
Кралев тия ръкавици и каска не ги сваля.
Айде каската не се е сетил, ама как не се усеща,че ръкавиците му пречат

# 740
  • София
Караолис както се панира, когато е сам и носи цялата отговорност, нищо чудно Кральо да блесне...

# 741
Пъзела е дървен, може да му влезе трънче😂😂😂

# 742
  • До сърцето...
... Правила йок, Димо дреме 😀
Е, нали уж Димо все бил на черешата, нормално е да е над нещата...

# 743
Много ме е яд за Крамарска. Как гадно я прецакаха. Всеки друг на този етап щеше да си вземе предимство за себе си и да се спаси, тя - измислено предимство, добре поне, че им го взеха. А сега с капитан Стан, наложен от сценария, явно се опитват да спасят онова недоразумение Кралев от номинации…

Е как да го спасят , като Стан се колебаеше между него и Крамарска  и каза , че е разочарован от него , че му е спестил цялата история . Каква е логиката ?
Продукцията си променя правилата в движение , кара по  сценария си , гладът на Карол вече досади  време е да го махат , за да развият нова интрига.

# 744
Ей, чак па и мемета... Всичко живо решило да се подиграва на Кралев. Аз също не издържам на глад и напълно го разбирам. Не мрънкам, но ставам супер нервен, защото мисълта ми е фиксирана само в глада и .... да не ми е никой пред очите в това време.
Но разликата между мен и Кралев е, че никога не бих се записал в реалити, камо ли в такова, дето се гладува.

# 745
Ей, чак па и мемета... Всичко живо решило да се подиграва на Кралев. Аз също не издържам на глад и напълно го разбирам. Не мрънкам, но ставам супер нервен, защото мисълта ми е фиксирана само в глада и .... да не ми е никой пред очите в това време.
Но разликата между мен и Кралев е, че никога не бих се записал в реалити, камо ли в такова, дето се гладува.

Добре,ама отиваш ли в Игрите,за да гладуваш?
Тоя никой не го е завлякъл на сила там,нали.Знае какво може да го чака.

# 746
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И Димо започна да си прави гаргара с Кральольо, че най-много е гладувал. Стана за смях и на кокошките вече.
 А ръкавиците не ги сваля, за да не му се забие пак някоя тресчица. Парен каша духа /Оп, пак поговорчица. Joy Да знаеш, Кралев, че не само ти знаеш поговорки./
Сега ще видите вие като нареди пъзела за две минути, както си е най-гладен и най-изстрадал. Sunglasses

# 747
  • София
Льорозето изпъкна... има някакъв акъл, има и самообладание, но кооолко други неща няма ...
Айде дайте им манджата.

# 748
Браво на Кралев!

# 749
  • Germany
Ехаа, Стан на блатото сигурно си е репетирал речи, като влезе в отборите.

Общи условия

Активация на акаунт