💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 72 208
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 825
Абе доста хулихме сезон 5, но сега като поглеждам от призмата на времето мога да кажа, че всъщност си беше един доста добър сезон.
Финалът беше слаб - двама контузени, единият и зор не можеше да си даде, поне да мине трасето. Нямаше драма и напрежение. Сякаш и трасето беше малко, някак сбутано натясно.
И предимствата във втора фаза…А и още не бяхме видяли сезон 6.

Микяй и Маги добре са се подредили при Дръзките, пазят се и все другите покрай тях номинират.
И аз да похваля Малвина, мислех че са я вкарали за драма покрай Митко, но добре се справя. Много ми напомня на Теди от предния сезон. Снощи май се състезаваха с Мартин навръщане от понтона, закачаха се нещо после на плажа.

# 826
Гоненицата довечера, както я наричам, ще запомня като играта на Лазаринов. Хубава игра.

Довечера ще съм за Кральольо. Особено, ако има салам да се наплющи Mask

"Играта на Андрей", никой не е правил показно, като него и едва ли ще се случи и довечера.

# 827
Моето лично усещане е , че продукцията лансира определени играчи , при това с предварителна уговорка, които ще го играят " оплаквачка".

Продукцията абсолютно не се води от лични симпатии към играчите. Да, бутат определени хода, но е на база Рейтинг. Грам не им дреме за Изи. В момента се хващат за Кралев, защото акумулира коментари, макар и отрицателни, те пък акумулират гледане и рейтинг. Ако наистина вярвате, че продукцията бута някого, защото е прецакал някоя добра душа, то “bless your heart”. Щеше да е хубаво, ама за съжаление нищо общо. 😀 Те ако имаха емпатия и ги болеше за чувствата на хората нямаше да оставят 10 човека да гният без причина някъде си. А колко са зле условията може да се види по дрехите на някои от “гниещите”, които очеизвадно за някои от участниците са вече големи и висящи. Изобщо евала за наивността и чистотата на душата да си мислите, че продукцията отмъщава на някого, че е прецакал добрата душа Изи. 😀

П.С. Самият факт, че на Деси буквално и казаха, че дори да бие няма да излезе, щото не е мизерувала достатъчно на благото говори колко емпатия имат. 😀

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 15:54 от GattaMatta

# 828
Гоненицата довечера, както я наричам, ще запомня като играта на Лазаринов. Хубава игра.

Довечера ще съм за Кральольо. Особено, ако има салам да се наплющи Mask

"Играта на Андрей", никой не е правил показно, като него и едва ли ще се случи и довечера.
Затова казах за мен.

Айде сакън! Не смей да подценяваш Кральольо. Той има писта в хола. Тичал е 1 г. на нея да тренира. Blush

# 829
И аз съм силно против сезон 5 от там започна голямото нанадолнище на ИВ. Сбърканите племена, излезналите заради лошите условия, отвратително вулгарните скандали,телефонгейт, Цецо, и най- неприятният за мен човек Елвиса. Ужасно неприятен сезон за мен. Предпочитам рибарите да гледам един месец отколкото да си пусна пак сезон 5. Единственият сезон в който имам пропуснати епизоди, че чак и финала не гледах. Добре, че Момчи и Гатьо бяха в него иначе щеше да е напълно изгубен.Дори и сега кастинг битките с участници от миналият сезон не ми се гледат. Аз искам да видя близначките, Радо, Крум ,Цецо, Васко а те ще пускат Елвиса и Денислава, ами не благодаря ще пропусна.

# 830
С ръка на сърцето си признавам, че Рибарите са ми ол тайм фейвърит племе. Ревал съм от смях с тия изроди 😁. Дано рязко да разкарат копи пейст спортистите в 7ми сезон и само Рибари да налепкат.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 19:06 от tfn2k

# 831
  • Някъде в Матрицата
С ръка на сърцето си признавам, че Рибарите са ми ол тайм фейвърит племе. Ревал съм от смях с тия изроди 😁. Дано рязко да разкарат копи пейст спортистите в 7ми сезон и само Рибари да налепкат.

За дъщеря ми това предаване се казва Рибарите. Та и ние у дома всяка година гледаме "Рибарите". JoyJoyJoy

# 832
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Момчил бил ходил на битки по желание,пък Мастагарков ходил по принуда.

Момчил ходи на битки,защото го пращаха и нямаше избор. Не правеше драми от това,затова оставаш с впечатление,че едва ли не в вдигал ръка да ходи по желание.
Мастагарков го съсипаха от битки,дори когато беше контузен,защото другите така им беше удобно.Помня,че имаше една серия от битки една след друга,2-3 седмици продължи това и когато момчето най-накрая си каза,че изнемогва вече и има контузии,които трябва да се излекуват,а той да си отпочине,всички му скочихте как преувеличавал,как си измислят контузията в рамото  и тн.

Жалко,че бегачката я пратиха на блатото точно преди днешната битка. Пореден пропуск на продукцията,ама те толкова си могат.

# 833
Крамарска определено ще липсва тази вечер. Ама и да беше в играта , ако е спринтьорка на този маратон щеше да види зор. Всички до тук които са се представяли блестящо на тази игра все са тренирали спорт , който е основно бягане. Лазаринов - тенис, Андрей- ултра маратонец, Мастагарков и Крум- футболисти.В сезон 4 не помня дали я имаше, ако някой се сеща да пише.😁

# 834
Силвето ще тича здраво , за да хване капитан Стан. Зелените ще спечелят според мен Trollface

# 835
Крамарска определено ще липсва тази вечер. Ама и да беше в играта , ако е спринтьорка на този маратон щеше да види зор. Всички до тук които са се представяли блестящо на тази игра все са тренирали спорт , който е основно бягане. Лазаринов - тенис, Андрей- ултра маратонец, Мастагарков и Крум- футболисти.В сезон 4 не помня дали я имаше, ако някой се сеща да пише.😁
Как точно ще липсва Крамарска, когато КРАЛЯТ е в отбора? Другите крепостни селяци от зачервеното племе могат да се опънат на по кафенце и да наблюдават показното, което ще им се сервира пред очите. Най-вероятно Симака ще бяга с жилетка, за да има поне малко интрига и да не приключи битката за 5 минути.

# 836
  • София
Силвето ще тича здраво , за да хване капитан Стан. Зелените ще спечелят според мен Trollface
А тя докато гони Стан да не я изненадат в гръб Joy

# 837

Не ми беше любимец, но все пак нека отбележим Рълев, който на миналата битка излезе победителят. Маратонец и не преуморен от битки.

Аз тази година не бих залагала много на Стан, въпреки че се води футболист
Сравняването му с Мастагарков е само пожелателно, да има такъв типаж във формата. Но не мисля, че изобщо прилича на нещо по него. Не очаквам и издържливост от него на маратона. Честно казано, не мога да отлича никой, освен Венци, може би и Мартин като скрита лимонка. Не знам, не знам. Ще има изненади. Силвия може би?!?

# 838
  • София
А знаете ли, че Раду също е футболист?

# 839
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Съмнявам се,че е футболист.Това,че са се събрали аверчета да играят футбол,защото са любители на спорта,не го прави футболист.
Да речем,че ще се представи прилично на кардио.

Общи условия

Активация на акаунт