💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 72 190
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 840
А знаете ли, че Раду също е футболист?

Така ли беше? Очаквам да се представи прилично, не не твърде, не знам защо. Но предвид каста, кой знае, може да изригне.

# 841
  • София
Аз от зелените очаквам Калоян може би да се справи добре, а от червените Венци, Мартин и Добрин. Но, интересното при тази игра е, че почти винаги (изключвам Андрей, при него очаквах) съм изненадана от най-добрите в нея, та ще видим. От жените нямам особени очаквания след като е смесена игра. Ако играеха отделно жени и мъже щеше да е друго.

# 842
  • София
Съмнявам се,че е футболист.Това,че са се събрали аверчета да играят футбол,защото са любители на спорта,не го прави футболист.
Да речем,че ще се представи прилично на кардио.
Не е "професионален", обаче се е състезавал, което пак е повече от просто бизнесмен.
Ето линк:
https://spl-bg.eu/player/radu-shulyak/

# 843
  • София
Кой от зелените предположи че жълтите ще станат дръзки?
Анджи Simple Smile Изясни ми се и тя...
Само Силвето я разбирам-Ооо,капитан Стан!

# 844
Насмалко да забравя един куриоз от оня ден:

Трепят се по трасето, ту в калта, ту в морето. Накрая излизат, снимат ги така героично омазани с кал с прощални речи и ги изпровождат обратно на "блатото".

Ако някой е имал "нахалството" да предложи да се топнат в морето преди тръгване, продукцията в своята безкрайна мъдрост е казала - Ааа, няма да се миете сега.  Ще си ви караме с буса както сте кални и после на блатото ще ви дадем 3 шишета с вода, да направим една покъртителна сцена как се миете.

# 845
Оооо плакненето с тубичките ще е култовата сцена на сезона. (Три туби за четирима и за вода ги досвидя даже.) Те като през комунизма показват на подрастващото поколение как да са приплакват и колко е важна чистотата.🤪

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 19:55 от Joy 05

# 846
Рибарите бяха велики!!! Как са ги събрали тези всичките на куп, от Карлуково да бяха ходили да събират хора по-малко ненормалници щеше да има.

# 847
От рибарите са ми мили сините. И в сезона на Гого уцелиха 6. Там бяха от кол и въже.

# 848
Ралица: "Гешев падна от две жени на капитанската" е нали точно тя се бори за равно противопоставяне на жените в предаването Grinning какво противоречие...

# 849
Анита е голяма лицемерка.

# 850
  • София
Тая лисица стана като змиорката в езерото, всеки път я презентират, като меме стана 🤣

# 851
Светлин защо не си избра Павката, според мен срещу него има много по-голям шанс да го победи.

# 852
  • Някъде в Матрицата
Големи доводи, голямо чудо. Сини тъпанари. Trollface

# 853
  • Germany
Абе Анита… а Микяйчо, дума не обели, че издъни всички игри тази седмица. То ясно, че не може да се самономинира, ама поне от хорски срам да каже нещо🙄

# 854
Брей Калоян можел да говори. Защо така му правят purple edit?

Общи условия

Активация на акаунт