Случаят Рафа приключи благополучно за цялото семейство😊

• 1 915
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте, мили другарчета!
Току що прочетох във Фейсбук щастливата новина, че Рафаел и родителите му са вече заедно! Радвам се за тях и се надявам всички, които имат този проблем, да го разрешат благополучно!
Не знам дали темата ще просъществува, но и да няма шанс, просто исках да ви информирам.😊
Надявам се тази тема да не се превърне в кървава арена. То вече няма и за какво😊
Важно е, че семейството се е събрало и едно дете е вече с родителите си😊

https://www.facebook.com/share/p/TEMGkJ2ajUiHGjZA/?mibextid=WC7FNe

# 1
Доколкото си спомням миналата тема не съм сигурна, че това е добър край. Даже дали е наистина край. Но май след две години и малко Рафа ще може сам да си решава къде и с кого да живее. Тогава думата му ще има тежест.

# 2
Благополучно за кого?

# 3
Прочетохме много за дарамата на майката. Ни ред от бащата само няколко снимки  и някаква интервю, където само мълча. Това мен силно ме накара да се съмнявам каква точно е истината.
Разбрахме, че цялата рода и най-близки роднини са някакви никакви и са в грешка, само майката е права.
Обаче аз бих искала да разбера как се чувства детето, като го подмятат като топка? Иди тук, иди там!

Искам да знам какво ще стане ако сега последва тинейджерски бунт ако съдебното решение не съвпада с желанието на детето. Как родителите ще предодвратят бягства, опити за самоубийства, неподходяща среда, наркотични вещества.
Кой дава гаранция, че това дете няма да бъде тормозено за желанието му да не е с родителите? /Съгласете се възможно е!/
Как ще се проследи някъде в далечна страна дали е наказван, заключван, изолиран? Кой орган ще следи какво става с детето?

Всичко тук е майката иска - бабата иска - дърпат въжето, а детето по средата го душат.

# 4
И сега какво? Пак ли ще разнасят това дете по чужди държави, защото на "родителите" така им е скимнало? Горкото дете! Дано да се съхрани до момента, в който само ще може да решава съдбата си.

# 5
Ауу, колко патетично - едно дете вече било с родителите си. То това дете досега не е било държано в плен. Като прочетох и простотиите на майката, не съм оптимистично настроена.

# 6
  • София
И щастливото семейство, и/или по-скоро негова фенка, изпитва необходимост да обнародва това защото?

# 7
"Благополучно" за цялото семейство е твърде силно казано. И пак има "аз, аз, аз" и нито дума как се чувства Рафа.

# 8
Идва да ни натрие носа жената и да позлорадства.

# 9
  • Sofia
Уведомихте ни.
Не смятам, че е нужен повторен бис на хилядите мнения от основната тема.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт