Червените знаменца при жените

• 18 454
  • 517
  •   1
Отговори
# 330
Абе, вие колко хора с Даун познавате, които са се размножили?

# 331
  • По света и у нас
Как ще са малко чайлд фритата, пълно е! В БГ може и да са по- малко, нашата култура си е по- традиционна и омразата сигурно е по-малко, но тук при мен си е най-нормалното нещо.
Особено в работна среда тези, които имат децата са недолюбвани от бездетните защото се очаква, че аз ще се извиня и ще си тръгна в 5, или започвам по-късно защото карам деца на градина/училище, а те ще бъдат опънати да вършат повече работа защото са свободни и нямат извинение.

Между другото новото поколение 20годишни все повече се осамотява, такаче бездетните ще започнат да преобладават след време. Има нарастващ брой нецелунати и девствени хора на 20+ според последните истории от интернет…

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 22:27 от PriMadonna

# 332
Мен от 23 са ме подпукали "Кога ще раждаш, КОГА" само, защото имах сериозна връзка и то нали, ако до 5 г след сгаджосване не си родил поне едно, значи няма да я бъде тая връзка. Чак да се агресирам, не ми се е случвало, но адски ми бяха досадни такива подмятания. А един особено нахален "приятел", който си позволяваше да говори за "леличките" над 26, които вече трябва да се размножават спешно, че 30 ей го къде е, чука на вратата, директно го разкарах от списъка с хора за раздумка, камо ли от списъка с приятели.

# 333
Какво ти досадно, то е направо обидно такова неуважение към личния ти живот. За отношението сякаш всички други знаят по-добре от теб какво е добре ти да правиш, не ми се започва.
Открито неуважение са си тия приказки, само не знам защо после се изненадват и сърдят когато го третираш като такова.

# 334
Това, за което на практика знам, че не се приема добре и може би е някакъв 🚩 е липсата на потребност да прекарваш много време с половинката си. Когато бях във връзка, за себе си забелязах, че някак не изпитвам необходимост да съм всяка свободна минута с него и да си говорим колко много се обичаме и тн. Въобще цялото превъзнасяне как си липсвате, колко нямате търпение да се видите и някакви такива неща, ми е някак далечно и лигаво. Но пък, осъзнавам, че за много хора това може да си е дийл брейкър.

Друго, което аз лично намирам за сигнал за бъдещи проблеми е, ако някой се влюбва доста често и лесно. Без да изпадам в детайли, но имам познато момиче в обкръжението ми, която като приятел за разговори е страхотна. Обаче, въпреки че е обвързана, постоянно обяснява как си мисли за някакви други момчета, които са и направили впечатление и много често е в чуденка дали не е харесала някого всъщност повече от нейния си човек, даже си и казва че й е кофти, че си ги мисли тези неща. Но, то пак... Аз, ако съм мъж (да го кажем така, защото нали темата е за 🚩 при жените), и го усетя това в жена, ще съм доста предубедеНа. И при двата пола това би ми било лампичка. В същото време, на мен пък ми е доста трудно да харесам някого, а ми трябва наистина много малко да го отхаресам 😅🤦🏼‍♀️ Което също си е ред флаг, защото си мисля, че и бързото влюбване и бързото отхвърляне са вследствие на някаква импулсивност, може би незрялост.

# 335
Интересно, поне аз като че ли по-често съм срещала да се оплаче някой от прекалено "прилепчива" партньорка. Изведнъж вече не може без него за никакво време, всичко трябва да се върши заедно, навсякъде трябва да се ходи в комплект, само дето и в тоалетната не го повлече с нея... Накрая искат да избягат че да вземат глътка въздух. Говоря за съвсем крайните случаи, разбира се, това наистина не е за всеки. Аз също не го намирам за здравословно за връзката.

# 336
Червен флаг е, ако жена извърти едно фю-фю-фю на първа среща на паркинга пред ресторанта например.
Ама пък иначе е хубаво...

# 337
  • По света и у нас
Има ли такива бе Абуто??
Пак ли във Варна това се разиграва? 😏

# 338
  • София
Има. Наричат себе си свободомислещи. Истината е, че никой уважаващ се мъж не ги взима насериозно. Думите им са почти 1:1 с написаните горе. Абе, готино е, тя е готина, ама като не съм се потрудил, ми пада в очите.

# 339
Примадона, и да съм аз, не казвам.
Имах един колега Мишо, младо момче, сърбин. Писали си с някаква мома една седмица и решили накрая да излязат събота на бар. Накрая на вечерта още докато влезли в колата и каката му изсфирила четирите сезона на Вивалди. В понеделник седи и се чуди дали да я кани на втора среща. Викам му - Мишо, тази на колко ли срещи е била преди да излезе с тебе, и колко са завършили с хепи енд на предната седалка?. А пък той - "Знам, ама беше много хубава сфирката". Беше, щото има експириънс.

# 340
Относно жената в колата... Каква й е мотивацията на нея за това? И каква е мотивацията на някой мъж, който презира такива изпълнения, да участва в такова?

Интересно, поне аз като че ли по-често съм срещала да се оплаче някой от прекалено "прилепчива" партньорка. Изведнъж вече не може без него за никакво време, всичко трябва да се върши заедно, навсякъде трябва да се ходи в комплект, само дето и в тоалетната не го повлече с нея... Накрая искат да избягат че да вземат глътка въздух. Говоря за съвсем крайните случаи, разбира се, това наистина не е за всеки. Аз също не го намирам за здравословно за връзката.
Не знам, предполагам, че понякога определени неща се усещат като студенина и погрешно се тълкуват като незаинтересованост към партньора. А, при по-ентусиазираните във връзката, може би другата страна се чувства притисната или задушена или смята, че може да се почувства така с времето. Според мен сигурно е заради разликата в темпераментите на хората. Понякога и заради превес на емоциите от едната страна.

# 341
  • По света и у нас
Ами може мотивацията да е била, че той е неустоим Сърбин 😉 висок 190, добре сложен, хубав, говорещ някакви неща които нямат значение и звучат секси. Какво да му се дърпаш на човека, те жените сами му се хвърлят.
Но чак пък Вивалди в колата…или където и да  е, на първа свеща. На промит мозък от БТВ  и Нова ТВ ми намирисва.

Значи това мъжката логика е много странно явление, (паднала му в очите защото не се бил потрудил за нея). А ако има да се потрудите малко повече ви идва нанагорно. Къде е границата на труденето? Колко и как е нормално да се потрудиш, че да си доволен?

Между другото и през ум не ми е минавало да си представям, как мъжа с който съм, е правил каквото е правил с уста на 10-ките жени с които е бил, и съм сигурна, че вие сте минали много повече мацки в сравнение с бройките на най-отворената разпоретка, и правите къде къде по брутални неща от жените, но изведнъж му светва лампата на мъжкото самосъзнание - “но как тя се даде толкова лесно?! Аз съм толкова смотан, а тя… взе че ме хареса и не можах да се потрудя! Егати ниския стандарт има това хубаво момиче, че ми пуска на мен”.
Ако един мъж е харесван - жената не се дърпа много, голямото дърпане и потрудване става когато жената не харесва мъжа.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 13:54 от PriMadonna

# 342
Е то и аз няма да я взема на сериозно ако ми извърти тромпет на първата среща, щото не се знае на колко още срещи е била само днес и вчера. И дали няма да има срещи и утре. Такава е мъжката логика, иначе си е кеф, но на мен не ми се е случвало. Може би защото съм бил по резервиран на повечето първи срещи или не съм попадал на такива, но пък от приятели съм чувал подобни истории.

# 343
  • Далечният изток
Секс на първа среща! О, чудо невиждано!
Вие сериозни ли сте?

# 344
  • София
Ами ако жената си мисли "да го тресна на първата среща, пък дано ме остави на мира"?

Това със секса на първа среща и великите размишления на мъжете после винаги ми е било ужасно патетично.
А пък ако е несигурен ждрольо и след секс на трета среща ще ме зареже!

Общи условия

Активация на акаунт